Hra o trůny 4x06 - Zákony bohů a lidí - Ice & Fire
Hra o trůny 4x06 - Zákony bohů a lidí - Ice & Fire
Stannis a Davos vyplouvají s novou strategií, Daenerys přijímá prosebníky, Tyrion čelí svému otci. Šestou epizodu režíroval Alik Sakharov, scénář tentokrát obstaral Bryan Cogman.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Vypadá to, že
Oh, čo znamená, že úplne sa nezabudlo na Greyjovcov, jú.
Diel hodnotím pozitívne.
Nejlepší byly poslední minuty a výstup Petera Dinklagena.
uži si ;)
Jen na Mace mi nesedí, že by byl až takovej
poskokňouma (nevím, jak ho nazvat) a nechal sebou tak zametat, na druhou stranu to hraje dobře a kdykoliv promluví, musím se smát :-Dale jeden řádek je blbě udělanej
Škoda toho nesmyslu s Yarou, takhle je to až moje druhá nejoblíbenější epizoda 4. řady (hned po dvojce)... Nebo vy jste pochopili, proč se Yara vláčela až na Hrůzov (asi?) a pak se otočila na podpatku, když jí Ramsay pohrozil pár psy? Já nevím, mohla Theona omráčit a odvléct a možná by to i stihli, včas utéct. Co ale fakt nedává smysl, proč je nechal Ramsay odejít? Úplně to odporuje jeho postavě i tomu dopisu, co Yara tak dramaticky četla.
Jinak se mi líbilo snad všechno ostatní. Gatissovo cameo potěšilo. :-)
Daenerys se konečně vrací to, co si nadrobila. @Candy , taky mám ten pocit,
Celý soud vynikající. Všichni na twitteru vykřikují #EmmyDinklage... Jako nic proti, asi by si to zasloužil, ale ráda bych :applause: i Coster-Waldauovi, jeho herecký výraz je tak emocionální a přitom přirozený, že z něj nemůžu. :-)
dnor!Každopádně Yara jen tak neutekla, prostě se stáhla
K epizodě dál:
+ maličký a bezmocný Stannis, proti moci Železné banky - super
+ Davosovo naléhání, bál jsem se že budou přemlouvat nějakými trapno argumenty, ale tohle bylo dobrý!
+ peněženka pro Salladhora (vážně to musím napsat), bojím se že si jí budeme muset pořídit až nám zavedou euro
+ soud soud soud, nikdy jsem moc nepochopil proč vlastně knižní Tyrion řekl Jaimemu že Joffreyho zabil, takhle to bylo skvělý
+ Varys, super postava, i nečtenář by mohl odhadnout
+ Daenerys seje vítr, sklízí bouři, snad to těm jejím milovníkům dojde, že je to kráva :D
Takže se mi všechno líbilo, krom té Yary, nebylo to vyloženě špatný, jen takový vachrlatý...
Čo sa týka železných, tak nemuseli oboplávať celý kontinent. Držia predsa Cailinskú držbu, tak prešli po súši a na druhej strane ukradli loď. Tá Yara/Aša tam síce nesedí, lebo v knihe bola inde, ale v seriáli to má logiku a mne sa to páčilo. Časť bola skvelá a Tyrion exceloval. Aj Stanis v Bravose bol dobrý.
Už sa teším na ďalší diel.
Díl dobréj, linka se železnýma se mi ale nelíbila, to dost nevychytali.
:king:
"Jen nevím, proč předtím rozbije druhý kamínek na tom náhrdelníku." Co se ti na tom nezdá?
Ještě se mi osobně nelíbil herecký výkon od Šae (Sibel Kekilli), ale to je o vkusu.