@Gepeto "A potom tá ich homoerotika naprieč touto linkou. HBO sa neodváži nechať ich si to rozdať, tak to robia ako divnú uchýlárňu? Nabudúce bude robiť Theon s Myrandou pre Ramsaya doublestriptýz. " Seriously? :roll: Snad aby ses raději k ničemu neskoro nedostával... :-?
@Nitpicker Theona hodit psům, a Myranda může dělat striptýz třeba celou epizodu, přitáhlo by to víc diváků, a můj rýpavý rozbor by byl hned mnohem pozitivnější :D
@Rybba Tak nějak. Chtěl jsem se vyhnout oslovení, protože jsem si nemohl vybavit jestli jsi on nebo ona. Takže ano, odpověděl jsi si na svojí otázku sám.
@Rybba Theon mal byť najkrajším chlapcom na Zimohrade, s dlhými čiernymi vlasmi. Ale tak že tam nie je pekný chlap mi nevadí. Asha ale mala ukojovať moje chúťky na krátko vlasé dievčatá, ale potom som dostal Yaru.
Čo sa týka Šae, tak v knihe a ešte viac v seriály som mala dojem, že je tam nastrčená ( možno Tywinom ) aby sledovala Tyriona. Lebo dostala sa k nemu v otcovom tábore a potom mu otec vyslovene zakázal zobrať ju zo sebou do KP, takže si tým poistil že ju tam Tyrion vezme. Je to len taká moja teória o tom, že Šae bola špeh, pretože mi je hrozne nesympatická. Veď na tom súde povedala - som děvka, čo podľa mňa znamená: robím to za čo mi zaplatili. A tým sa vlastne netajila celý čas, celý čas vravela som zaplatená. Len či ju neplatil aj niekto iný ako Tyrion. Veď napokon vieme v čijej posteli skončila.
@Nitpicker Ako vravím, mne vadí to divné spracovanie, akoby bol Ramsay gay. A bolo to bez pointy. Nekritizujem tam, že si nejaká žena odhalila rameno a už je to amorálne. To by asi trebalo si to riadne prečítať.
@Gepeto "Nekritizujem tam, že si nejaká žena odhalila rameno a už je to amorálne. To by asi trebalo si to riadne prečítať. " Tak nějak vůbec nechápu jaký je smysl těchto vět.
@Nitpicker S prevrátenými očami si podotkol, že pri mojich komentároch na Ramsay-Theon vzťah by som sa mal vyhýbať niečomu, čo beží neskoro. No ja hovorím, že pointa mojej poznámky bola úplne inde, nie v tom, že by som to považoval za "neprístupné".
@Gepeto Tak to jsme se nepochopili. Já jsem se nebál, že by tvoje dálší poznámky byly "věku nepřístupné", já se bál, že budou následovat podobné hovadiny jako v tom původním příspěvku. Takže ještě jednou. "A potom tá ich homoerotika naprieč touto linkou. HBO sa neodváži nechať ich si to rozdať, tak to robia ako divnú uchýlárňu?" ... Na podobnou pitomost jsem zde vážně ještě nenarazil.
Komentáře