Hra o trůny 6×09 – Bitva bastardů - Ice & Fire
Hra o trůny 6×09 – Bitva bastardů - Ice & Fire
Podmínky kapitulace jsou odmítnuty a přijaty. Scénář: David Benioff & D.B. Weiss Režie: Miguel Sapochnik
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Inak někdy zmiňoval varyse a že v armádě jsou lodě tyrelů .. atd proč by tam nebyly jeli vyzvednout armádu a tím pádem by to varys i stihl.
Inak jelikož je jon targaryen máme odhaleno jednoho jezdce, ale otázkou je který bude jezdecf jako třetí. Já stále doufám, že v další sérii odhalí mladého aegona.
dále by se dalo říct proctví o cercei se vyplňuje děti po smrti a te´d je na cestě mladá, královna, které ji nahradí.
Takže díl supr jediné co se mi nelíbí je čekání na další díl, který bude za hodně dlouho. 10 měsíců :D teď budu fakt netrpělivý. Na závěr to kdo jsou rodiči jona bylo čtenářům snad jasné už od první knihy
@AviaRa ... flotila Dany bude směřovat na Železné ostrovy zatímco M+T zaútočí na Casterly rock.
PS: Jen v průběhu 10. dílu proběhla v různých dějových linkách spousta času (v některých dny, v jiných možná i měsíce), ale jak koukám, tak někteří lidé (napříč všemi možnými fóry) si na to ani po šesti sezónách nezvykli či to stále nepochopili, ale to nebude tak úplně chyba Dumberů...
tisíců? Vždyť to bylo "jen" Septum a pár domků okolo :)
Btw, k tomu cestování, nečetli jste úvody ke knihám? Kapitoly nejsou seřazeny chronologicky a pokrývají jiné časové úseky. Tak tomu je i v seriálu. To, že jistá část ,,fanoušků" brečí a vymýšlí přezdívky po každé scéně, která není dle jejich představ, je jejich problém, ne problém D&D.
Zajímavé ohlédnutí zpět v domě neumírajících měla dany vizi spáleného baleorova septa, takže toto se dalo čekat dlouho.
Odhalení původu jona neříkejte, že existoval někdo kdo si myslel, že to je opravdu bastard neda.
Inak co dál říci díl byl opravdu povedený děj odsýpat dost příběhů to posunulo dále a scény byly krásně podbarveny hudbou, která k tomu skvěle seděla. Jedinou nevýhodu to má v tom, že teď musím 10 měsíců čekat na pokračování, ale tu poslední scému s loděmi jsem si pustitl 10 krát a má to svoje kouzlo.
Jenom chudák malíček konečně řekne, že mu jde o to vládnout celé říši a sansa mu takhle kazí ovládnutí severu :D By mne zajímalo co by asi řekl na armáu daenerys a její draky, plus dorne a tyrely na její straně proti tomu neobstojí žádná možná armáa a chudák malíček může plakat
a) Je synem Neda a Ashary Dayne a ve věži se narodila Dany. Pak došlo k prohození dětí.
b) Je synem Brandona Starka a Ashary Dayne a ve věži se narodila Dany. Pak došlo k prohození dětí.
Ty teorie v podstatě vychází jen z toho, že R+L=J je tak samozřejmá, že nemůže být pravdivá. Naopak B+A=J je nejvíc Martinovská
Kto potrebuje meč z valyrijskej oceli, keď ho má z meteoritickej a kto potrebuje obsidián, keď má striebro.
:-)
konecne mi doslo, o kom je rec....
@GemSignor zeby Brandonov syn? Neloboval on nahodou u Ashary za svojho hanbliveho brata?
Třetí hlava draka? Co s tím pořád máte? :D Hledání AA už není v módě? :D
Sám se zajímám o nejrůznější teorie. Dá se říct, že se v nich velmi dobře vyznám. Pokud neexistuje nějaký zdroj informací jen pro osvícené, tak se vyznám dobře i v celé Písni. :D A není to nic složitého. Takže těmto lidem nevěřím. Taky není problém udělat video, když máš otevřenou wikinu.
S klidem říkám, že R+L=J je stoprocentní od začátku. A taky, že teorie od těchto youtuberů jsou většinou nesmyslné.