Malíček a další intrikáři

upraveno 6. listopadu 2010 v Postavy a bytosti
1121315171827

Komentáře

• @Dreamer to s tím dreamteamem jsem to nemyslel na tebe, já se taky těším až zima přijde. Ale vezmi v potaz na co jsme se na všechno těšili. před dlouhou dobou jsme se těšili třeba i na to, že Robb pomstí svého otce :D Teď se těšíme že Sansa bude badass, že Daenerys bude krutohustopřísná a tak dále. Kolikrát vyšel s těmito očekáváními Martin vstříc svým fanouškům..? :D
  • @Dreamer Taky si myslím, že Martin Západozemí fakt šetřit nebude. Sever a Řekotočí na tom hůř snad být nemůžou, tak uvidíme, jak si poradí ostatní území. Ale bylo by vtipné vidět Malíčka bezradného proti soupeři, co není člověk.
  • @svoa00 to by asi pan politik neukecal :D
  • upraveno 24. května 2015
  • No jasně a mohly by se uzavírat sázky, kdo komu dřív sežere mozek.
  • Jo, ta fotka je větší než jsem čekal :D a ani se neptejte co jsem psal za kombinace do vyhledávače :D
  • Hele co vime třeba malíček nějak komunikuje s jinými a oslabuje jim případné nepřátele :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 24. května 2015
  • Inak u targarienů, taky docházelo k přeskakování. Takhle se na trůn dostal maerkar, otec ega, protože u jeho bratra bylo šílenství, tak jeho i jeho děti vynechali. U ega též vynáchali potomky jeho bratrů, ten co hodně pil měl slaboduchého syna, takže ho vynechali a též dceru aeriona, protože ten byl šílený s zabil se vypitím dračího ohně :D. Jen nevím jak ti to měli ošetřené.
  • JayJay
    upraveno 25. května 2015
    @Nevada: Ne, nevtipkuju... Ve chvíli, kdy by král (Jedno zda Joff nebo Stannis) měl otevřenou rebelii (Starkové), armádu poloviční síly než Mace a akutní neodstatek jídla, tak si myslím, že by udělal vše pro to, aby Tyrrely dostal na vlastní stranu, nebo aby se alespoň nezapojili... Ta vyjednávací pozice byla sakra silná a byla by i kdyby se od Hořkomostu stáhl - myslím, že ta svatba by připadala v úvahu i tak...
  • Tak Harrenov je sice ruina, ale budou k němu asi patřit velké pozemky. Takže s dobrou správou se může stát velmi dobrou základnou pro mocný rod. I když pro Malíčka asi bylo důležitější povýšení do Velkých rodů, aby si mohl vzít Lysu.
  • upraveno 25. května 2015
  • @Kamilkazi Tak pevně v to doufám, protože tahle absurdní ambice, kterou mu přisuzuješ, by mu nejlíp srazila vaz.
  • Jedna věc je, že Cat miloval, druhá je ta, že ji nechal bez lítosti zemřít (a neříkejte mi prosím, že netušil, že se to stane). Takže je jasné na čem mu záleží nejvíc. Že by pro Sansu udělal víc než pro Cat, nezjištně a z lásky, mi přijde jako hloupý vtip. Sansa bude muset dál hrát svou roli poslušné holčičky, nebo ho přechytračit (na což zatím nemá, ale snad se toho v poslední knize dočkáme), aby ji neposlal ze hry stejnými dveřmi jako její tetu.
  • @suertuda: Jako, jestli Malíček věděl o chystané Rudé svatbě? Tak, přichystal to Tywin, nikoli Cersei, takže tady bych klidně věřil tomu, že na zjištění tohohle byl krátký nejen Tyrion, ale i Varys a Malíček... Co víc, dosud mě nenapadlo, že by to mohlo od Tywina prosáknout.
  • @Nevada: Tak ano, klidně si tomu říkej dojmy, ale nejsou to o nic víc dojmy než tvoje "argumenty" - ostatně nevzpomenu si na jiný, než že Tyrell potřeboval "pardon".
    Takže shrňme FAKTA - měl armádu (~50t) mocnější než Tywin(~20t + ~7t v KL) a Stannis (~21t) dohromady? Měl. Hrozil Rovině akutní útok jako trest za to, že se postavil za jednoho z pretendentů? Nehrozil. Mohl využít klasického "když se dva perou, třetí se směje"? Mohl.
    Sorry, ale v tu chvíli prostě měl trumfy v ruce on a mohl z toho vytřískat téměř cokoli.
  • Tak malíčkoj stačí, když sansa harrymu porodí syna či dva, pak harryho odstraní a ze sansi je de facto vládkyně údolí do dospělosti svých synů :D
  • @Jay , @Kamilkazi : když Cat úmyslně uvedl do omylu s "Tyrionovou" dýkou, což byl první krok, díky němuž se Stárkové dostali do války, vůbec netušil co bude následovat že? On je teda Malíček podle vás naivka a myslel si, že se z toho Cat vylíže? Aha, tak potom vaši reakci chápu.

@Kamilkazi : jo Sansa mu Cat připomíná a přitahuje ho, ovšem to je spíš o jeho "malíčku", ne lásce :-D

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.