Škola :-/
Tak bych se měl učit, popřípadě spát (dneska jsem byl na zkoušce, zítra jdu na další...vlastně včera jsem byl na zkoušce a dneska jdu na další...) a místo toho hraju na BrainKing Člověče, nezlob se a tady pročítam příspěvky za posledních pár dnů nepřítomnosti... Ach jo, internet je strašlivá věc...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
:-D
Rostou jak z vody...
Dík.
Já vím, že si teď sám budu dělat z huby trhací kalendář, ale
Hypotetická otázka: Co může být ještě debilnější než zprávy na webu novinky.cz? Diskuze ke zprávám na webu novinky.cz
(Nechci se nijak dotknout výše zmíněných profesí, aby mě nikdo nechytal za slovíčko)
Průměrný diskutující na Novinkách čichá toluen, pojídá houbičky a zapíjí zprávami ze Sputniku, to je známo :-D
Ale teď vážně diskuze na Novinkách je síla, pokud se ji někdy zúčastníte, nebo si jen budete číst, tak doporučuji pytlíky na zvracení, protože Novinky jsou místem, kde se schází odpad ČR, aby si postěžovali na vrahy wol strytu a wošinktonu, nebo aby pogratulovali soudruhu prezidentovi k překážení piklů Pražské kavárny, která se spřáhla s ilumináty, agenty Mosadu, CIA, Bilderbergem a katolickou církví a společnými silami usilují o likvidaci demokratického režimu Vladimíra Putina, který se snaží bratrsky ochránit bratrský ukrajinský lid před pikly vrahů z wol strytu a wošinktonu, kteří za pomoci banderovců svrhli demokraticky zvolenou vládu Ukrajiny, která vedla Ukrajinu k radostným zítřkům pod starostlivou péči Moskvy. Hrdinný Vladimír Putin však za pomoci statečných domobranců, kteří jsou vyzbrojeni zbraněmi, kterými jejich předci vyhnali fašisty, toto spiknutí překazil a osvobodili trpící lid na Krymu z pod tyranie Kyjeva. Vrazi a fašisti z wol strytu a wošinktonu se proto rozhodli ve spolupráci s ilumináty, Pražskou kavárnou a Evropskou komisí Vladimíra Putina zničit. Proto fašisté z Turecka sestřelili mírumilovný ruský letoun, proto fašisté z NATO podporují ISIS. Vladimír Putin a Miloš Zeman nás však nedají. A železnou pěstí udeří na vykořisťovatele Pracují třídy!!! SMRT KAPITALISMU!!!