Škola :-/

upraveno 6. listopadu 2010 v Rozličný pokec

Tak bych se měl učit, popřípadě spát (dneska jsem byl na zkoušce, zítra jdu na další...vlastně včera jsem byl na zkoušce a dneska jdu na další...) a místo toho hraju na BrainKing Člověče, nezlob se a tady pročítam příspěvky za posledních pár dnů nepřítomnosti... Ach jo, internet je strašlivá věc...

1356789

Komentáře

• gympl 4 rokem se trápím studiem ted magisterské genetika molekulární biologie a virologie a rád bych zpět na gympl pohoda klid a minimum starostí nádherné časy
  • @Aviv na gympl vzpomínám, jako na největší pohodičku, vysoká je především o tom nakopnout vůli a umět si zorganizovat čas (nezvládám ani jedno :D ).
  • Hmm.. Sice nejsem tak starej jako předci, kteří založili tento topic, ale na vysokou školu (ekonomku (nuda, já vím)) vzpomínám už jen jako na ozvěnu Síly... Ale jsem fakt překvapen, jaký oborový rozptyl fan základna písně má.
  • Dreamer napsal(a):

@Aviv na gympl vzpomínám, jako na největší pohodičku, vysoká je především o tom nakopnout vůli a umět si zorganizovat čas (nezvládám ani jedno :D ).

No vítej v klubu. Ja, vôľa a organizácia časú sú snáď antonymá.

• Mellien napsal(a):

Po dlouhé době zavítám na fórko a hned fajn topic :D Nestuduje tu také někdo náhodou medinu?

Náhodou já.

:-D
  • Proto ten nick?
  • @jahodový_žlučník Kolikátej ročník? Já jsem v prvním semestru a už jsme se několikrát přistihl, jak přemýšlím, co tam vlastně dělám :D
  • upraveno 12. prosince 2015
    @Mellien Páťák, ale původně měla jsem končit už příští rok. Zrovna včera jsem byla na zkoušce z psychiatrie. :-D Neboj, to si občas říká skoro každý napříč všemi ročníky. ;-)
  • @jahodový_žlučník @Mellien Já to oběma závidím v posledním ročníku na gymplu mne do mediny tlačili rodiče (no celá rodina) a já se šprajcl a schválně tam nešel. Skončil jsem na biologii a zpětně po 4 letech si říkám, že to byla hrozně velká škoda tam nejít a o hodně jsem přišel.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Dreamer napsal(a):

@Aviv na gympl vzpomínám, jako na největší pohodičku, vysoká je především o tom nakopnout vůli a umět si zorganizovat čas (nezvládám ani jedno :D ).

Akurát včera ako som šiel okolo svojho starého gympla som premýšľal, ako som sa sťažoval, že mi žral čas a aká to bola nuda a pritom teraz mám záchvaty potreby sa tam vrátiť. :D Môj rozvrh je v podstate tretina toho, čo som mal na gympli a napriek tomu mám pocit, že nič nestíham.
  • AvivAviv
    upraveno 12. prosince 2015
    Know the feeling from elementary school and kindergarten. At the same time I am terribly glad I left them.
  • @Gepeto Je, ty už nejsi na gymplu. To jsi nám nějak vyrostl, mám tě pořád zafixovaného tak ve třeťáku :-)
  • lepší otázka jsou tu i lidi kteří nestudovali gympl :D
  • upraveno 12. prosince 2015
    @brbr Hlavní znak mužství u nás, když už vyrosteme, je, že nám roste knírek rychleji než Matěji Stropnickému... Což bohužel, jako ženy na fóru, nemůžete ocenit :D
    Rostou jak z vody...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    sfik napsal(a):

Matěji Stropnickému

Na jeho knírek přesně sedí hláška ze Saturnina.
  • Kdo to vlastně je?
    @Aviv Stropnický nebo Saturnin?
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Aviv Syn Martina Stropnickeho a bývalý náměstek bývalé pražské primátorky
  • A taky Vilém z Máje :-)
  • Ten Strop.
    Dík.
  • @Aviv A rovněž syn české herečky Veroniky Žilkové... (nebo ho měl Strop s jinou?) každopádně jeho knírek je sen každého pedofila :D
    @sfik On není syn Veroniky Žilkové, teda vlastní syn (je vyvdaný).
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    brbr napsal(a):

@Gepeto Je, ty už nejsi na gymplu. To jsi nám nějak vyrostl, mám tě pořád zafixovaného tak ve třeťáku :-)

Nuž, ešte len prvý semester. :)
  • Pan Lukáš by všechny ty školy radši zavřel =D

image
    @Everett_Young Souhlasím, vysoké školy každého jenom otravují!
  • Smutné je, že tahle představa o vysokoškolácích (bez ohledu na obor) a dokonce jistá míra nenávisti k nim, není vůbec výjimkou...
  • @Gepeto A co děláš? Nějakou IT?
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 13. prosince 2015
    @Everett_Young
    Já vím, že si teď sám budu dělat z huby trhací kalendář, ale
    image
    Hypotetická otázka: Co může být ještě debilnější než zprávy na webu novinky.cz? Diskuze ke zprávám na webu novinky.cz
  • Síla... ale nic nového pod sluncem. Když tohle někde uslyším, reaguji stylem: "no on se doktor/inženýr/mikrobiolog... za pár seminářů ty rohlíky péct naučí, i tu pračku by opravil po krátké instruktáži... ale svářeč nebo zedník těžko půjde operovat." Pak argumenty docházejí.

(Nechci se nijak dotknout výše zmíněných profesí, aby mě nikdo nechytal za slovíčko)

• AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Tyrion Lannister @Everett_Young
    Průměrný diskutující na Novinkách čichá toluen, pojídá houbičky a zapíjí zprávami ze Sputniku, to je známo :-D
    Ale teď vážně diskuze na Novinkách je síla, pokud se ji někdy zúčastníte, nebo si jen budete číst, tak doporučuji pytlíky na zvracení, protože Novinky jsou místem, kde se schází odpad ČR, aby si postěžovali na vrahy wol strytu a wošinktonu, nebo aby pogratulovali soudruhu prezidentovi k překážení piklů Pražské kavárny, která se spřáhla s ilumináty, agenty Mosadu, CIA, Bilderbergem a katolickou církví a společnými silami usilují o likvidaci demokratického režimu Vladimíra Putina, který se snaží bratrsky ochránit bratrský ukrajinský lid před pikly vrahů z wol strytu a wošinktonu, kteří za pomoci banderovců svrhli demokraticky zvolenou vládu Ukrajiny, která vedla Ukrajinu k radostným zítřkům pod starostlivou péči Moskvy. Hrdinný Vladimír Putin však za pomoci statečných domobranců, kteří jsou vyzbrojeni zbraněmi, kterými jejich předci vyhnali fašisty, toto spiknutí překazil a osvobodili trpící lid na Krymu z pod tyranie Kyjeva. Vrazi a fašisti z wol strytu a wošinktonu se proto rozhodli ve spolupráci s ilumináty, Pražskou kavárnou a Evropskou komisí Vladimíra Putina zničit. Proto fašisté z Turecka sestřelili mírumilovný ruský letoun, proto fašisté z NATO podporují ISIS. Vladimír Putin a Miloš Zeman nás však nedají. A železnou pěstí udeří na vykořisťovatele Pracují třídy!!! SMRT KAPITALISMU!!!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.