Škola :-/
Tak bych se měl učit, popřípadě spát (dneska jsem byl na zkoušce, zítra jdu na další...vlastně včera jsem byl na zkoušce a dneska jdu na další...) a místo toho hraju na BrainKing Člověče, nezlob se a tady pročítam příspěvky za posledních pár dnů nepřítomnosti... Ach jo, internet je strašlivá věc...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nie. Len nepoznám meno.
Každopádně předpokládám, že podle toho, jak byla popsána konzumace se spíše než spojení "prosím, dones ještě také drobné okrúhle koláčiky z piškót a mliečnej náplne s polevou z čokolády a mandličkou v strede" používalo univerzální "hrň to sem". :o)
Na to to u nás tak dlouho nezůstane.
Problém byl(Aviv: Máš pravdu, moc silné slovo) Pointa byla, když začal vyjmenovávat - Linecké nedopečené, linecké spálené, linecké akorát, vanilkové rohlíčky nedopečené, vanilkové rohlíčky spálené, vanilkové rohlíčky akorát,... :o)Já jsem se letos nějak překonala a měli jsme čtyři druhy, z toho jeden obludy snědly před vánocema a jeden jsem z velké části spálila. Babička to jistí.
Lidi, kde na to berete čas? 8-O Já jsem se letos hecla na sedm druhů, což bylo asi tak maximum, které jsem byla schopna zvládnout.
@brbr Kdepak cukrárnu :D spíš mamčin pekařský frenzy skill :D Resp. ony to mají s její sestrou jako tradici, mačkají pracny a opijou se u toho, pak vzpomínaj, pak dělaj rohlíčky, opijou se u toho ... :D není to jen o alkoholu, ale i o sentimentu :)