Sansa, ach, ta naše malá Sansa!

upraveno 6. listopadu 2010 v Postavy a bytosti
1242527293034

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @flanker.27 Děkuji, dnes jsem již zvracela!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Chcete mě zabít? :o)))
  • Netušila jsem, že může přijít i něco horšího než modrý rozvětvený vous :D
  • Představa Malíčka potírajícího si zálibně knír husím sádlem si přímo říká o literární zpracování. :-P
    upraveno 3. prosince 2012
    UNBOOK!!!
  • To slovo v sobě skrývá zlověstné významy. 8-O
  • hm... Predstavil som si Humberta
  • upraveno 3. prosince 2012
    Chudák Sansa, a přitom se chová jako normální holka jejího věku, respektive normální vysoká šlechtična. Zasněná o tom jak si ji odvede nějaký rytíř (což by si ji odvedl), a pak jí o ruku požádá okouzlující princ, přičemž jeho rodina jí nabídne ten romantický svět, o kterém četla a slýchala. A když se z toho snu probudila, tak už bylo pozdě. Už jen mohla snít o tom, že jí někdo vyvede z toho světa beznaděje, a mezitím pomaličku zjišťuje, že aby přežila musí lhát a přetvařovat se.

A Arya? Divoká povaha, která od incidentu s Joffreym zjišťuje, že lidský život nemá žádnou cenu a nikdo proti tomu nic nedělá (Mycah), že někdo musí zemřít, aby přežila (Syrio), že musí zabíjet, aby přežila, a že se lidi navzájem zabíjejí a mučí.. pro nic. Na jejím místě by z nás vyrostlo to samé co z ní. Chladné, cynické bytosti, pro které by byla smrt součástí života. Copak nikdo neví, že nejlepší vojáci jsou ti dětští? :)

Fakt velká část?
  • upraveno 4. prosince 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Nojo no, některé čekají, že si najdou khala Droga, který pod drsnou slupkou válečníka (prý) skrývá měkké srdce (mě to moc nepřišlo, ale jsem holt chlap :) ), a pak se diví, že v reálu má pod drsnou slupkou srdce drsné úplně stejně, pokud tam vůbec nějaké je...
  • Neřekla bych, že je to velká část ženských, co si někoho takového najde, ale pořád je jich dost na to, abych se za naše pohlaví styděla. Ono se takovým typům líbí, jaké to má její vyvolený ostré lokty, ale vůbec jí nedochází, že jednou je bude používat i na ní. Tady bych se mohla psát o tom, že tyhle ženské jsou jedním z důvodů, proč hodně chlapů dneska druhým pohlavím pohrdá, ale budu šetřit dech.
  • @flanker.27 To má být nějaká narážka na moje hodnocení u bodovačky nebo se mi to jen zdá? :-)
    @Michelle Čestně báby zdá se ti to :)
  • @flanker.27 No to doufám, protože já to psala trochu jinak... :-D
  • @flanker.27 O měkkém (nebo dobrém) srdci jsem teda nic nepsala, nebo nedejbože snad o tom, že by díky lásce k Daenerys změnil veškerou svou podstatu a stal se z něj najednou galantní západozemec :-) A už vůbec jsem nepsala, že bych si něco "takového" přála mít doma :-D
  • Pre mna velka cast zenskych su aj 2 z tych 30, co poznam. Aj to je pre mna prilis.
    @Michelle Čestně jsem si z tebe nedělal legraci. To až teď. :-D
  • Je to jednoduché jak facka, každá žena si totiž dle mě naivně myslí, že muže ve vztahu změní a skoro každá si ještě víc naivněji myslí, že ona bude ta výjimka, které se to skutečně podaří i když z okolí ví, že tak to nefunguje. :)
    @Kajoush Tak. Proto je nemálo žen, co píšou do vězení sériovým vrahům zamilované dopisy (a posílají jim své spodní prádlo) nebo žen, co si berou umělecké alkoholiky (nebo alkoholické umělce).
  • Každá si to určitě nemyslí... Určitě existuje část žen, které si partnery vybírají dle reálného obrazu a ne podle toho, jaký podle nich bude po jejich zásahu :-D
    @Michelle: ty zase nepočítají s tím, že se jejich partner přeci jen "trochu" změní :D, sem třeba patřím já (btw pardón za případně špatné citace, musím přijít na to jak to tu děláte)

jo a byla to reakce na Sansu, myslím si, že konkrétně u ní to byl ten důvod, proč i přes jeho zjevný sadismus, Sansa zůstávala svými city k Joffovi věrná.
    @Michelle To jsou ty správný holky, který my správný klucí hledáme :)
    @Michelle Nesuhlasim. Nik nie je dokonaly a kazdej zene nieco na muzovi vadi. Nechava spinave pradlo vedla postele? Neholi sa? Skriabe sa v rozkroku pred svokrou? Nenosi kvety? Chodi casto na pivo? Nepocuva ju? Atd.
    A kazda si na zaciatku povie, ze po par upozorneniach to pochopi a uz to robit nebude. Tudle! Na to, aby to vsak pochopila treba aspon par mesiacov. Sansa sa stretla s Joffom kolkokrat, kym akceptovala realitu? A to bola este decko.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.