Hobit

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1151618202149

Komentáře

• Normálně klasiku 2D s titulky. Poprvé si to nenechám zkazit dabingem, ale chci jít ještě jednou, ale nevím zda bych 3D přežila. ještě jsem na 3D filmu nebyla. jen se školou a takovém tom krátkém filmu o dinosaurech či o čem to bylo. Ale uvažovala jsem o 3D s titulkama.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa Ale jasně, že celkově se to lépe prodává v trailerech a na plakátech. Zapadá to do kategorie "Leštěný prd". Myslím, že si rozumíme, jen jsem prostě zatím větší optimista a pořád ještě trochu věřím, že kvalita nakonec zvítězí nad vizuálem :) Jednou na ten optimismus zajdu...

@Nevada Platívaqlo to pro Willa Smithe, ale taky už zažil propadák. Tom je taky relativně silná postava, ostatně to, že se dokázal vyhrabat z krize, kdy ho všichni odepisovali, o něčem svědčí. Ale taky už měl slabší chvilky. Teď zrovna dokin přišel film Jack Reacher (kterej zvažuju, jestli uvidím) a podle prvních tržeb tio na moc velkej úspěch nevypadá.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. prosince 2012
    Já byl na dabingu a nebylo to špatné. Teda písničky jsou asi lepší v origo. Glum je Glum a Saruman byl tuším dabován někým jiným než v lotrovi.
  • @flanker.27 @Nevada A co Bruce Willis? A Arnold Schwarzenegger?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @flanker.27
    Na Reachera hodlám jít zítra (a zároveň čtu jeho první knížku) :)

@Everett_Young
    U Schwarzeneggera doufám, že už nikdy nic (a to mám osobní heslo "nikdy neříkej nikdy")...
    @Everett_Young Ani celý Expandables neměly nijak závratný zisky. natáhnou svoje fanoušky, ale mimo svůj rajón už těžko něčeho dosáhnou. Nic proti nim.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    I Willis už žije jen ze zbytků své bývalé slávy. Sám o sobě má odzvoněno. Bude vhodný už jen do vedlejších rolí, kde bude často odkazovat na své bývalé postavy nebo si z nich dělat srandu. Looper je maximem úspěchu. (Teď nemyslím finančního, ale hereckého.)
  • upraveno 28. prosince 2012
    @Everett_Young Viz Nevada. Pátá Smrtonosná past, pokud natáhne hodně diváků, tak většina z nich nepude kvuli Willisovi samotnýmu. Ten sám o sobě natáhne těch pár svejch fandů z 90. let, který i v pozdějším věku stále chodí do kina. Ostatní půjdou (pikud půjdou) proto, páč tam je hodně kůl výbuchů v Moskvě.
    Souhlasím s Chmurem, taky ocením víc nové tváře (je blbé, když člověk sleduje třeba film o dětech v Africe a jediný, na co se dá myslet, jsou nahý scény hlavní herečky v akčňáku, co natočila před x lety). Dobré jsou "nové známé tváře" (jako ten McKellen nebo Viggo - nemají profláklý ksich, ale v herecké branži už jejich jméno něco znamená).

Jediný herec, který má profláklý ksicht a stejně mu věřím každou roli stejně, jako bych ho vůbec neznala, je Brad Pitt... šok, ano, ale je to pravda.
    Já náhodou Pitta též jako herce uznávám, dokonce jsem od Letce změnil výrazně postoj i k DiCapriovi.
    Pitta mám jako herce hodně ráda. A s každým dalším filmem mi připomíná Redforda čím dál víc (což je velká poklona, aby bylo jasno).
  • Chmur: Thorin - 195, Balin -178, Óin - 167, Kili - 77, Gloin - 158, Fili - 82, Dvalin - 169, Balin - 178, Bifur - ?, Bofur - ?, Bombur - ?, Dori - ?, Nori - ?.
    @Kolikokoli To je IQ?

edit: Jo aha, to je věk :-)
    Ještě jsem uvažoval, jestli to není výška. Ale podle těch čísel by byli trpaslíci jen Fili a Kili :D
    Jsi si tím věkem jist/a ?

-- Beru zpět přepočítal jsem se :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @flanker.27 Tak to pak jo. Mě bylo řečeno, že nejsem ani pesimista, ale negativista, takže růžově toho asi moc nevidím :).
    Já mám některé herce, kteří mne táhnou a chci vidět co nejvíc jejich filmů.
    Jinak ještě dodám, že podle Tolkiena je průměrná výška trpaslíků cca 120-150 cm.
    A také jsou zajímavé vztahy: Thorin je strejda Kiliho a Filiho (to jsou bratři), Oin a Gloin jsou bratři a jejich pradědeček byl brácha Thorinova pradědečka. Dvalin a Balin jsou bratři a zároveň jsou to bratranci Oina a Gloina. Bofur a Bombur jsou bratři a Bifur je jejich bratranec. Nori, Dori a Ori jsou příbuzní Thorina (není řečeno jak).

Ten věk beru podle tolkiengateway.net
    @Krisa Já mám samozřejmě taky oblíbené herce (viz csfd), ale prakticky neexistuje, že bych še na film jen kvuli některému z nich. Takže ani kvuli Pittovi bych nešel na Tarantina třeba :)
    NTV, všichni jedna velká rodina... To rčení tam dostává úplně jiný význam :o)
  • Já jsem zatím viděl všechno co natočila Maisie Williams (ano, i Secret of the Crickley hall) a musím říct že je lepší a lepší, a to jak jako úžasně talentovaná herečka (v tomhle mi připomíná Natalie Portman) ale je rok od roku hezčí.
  • To netuším. Vůbec se o nich nikde nepíše (jen to, že jsou z Dúrinova lidu - stejně jako Thorin).
  • upraveno 29. prosince 2012
    No mě tedy herec dokáže nalákat do kina, ale už né tak jako když jsem byla mladší =D
    @Hildegarda Já taky nesledoval Hewlett Packard :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.