who is who

upraveno 21. února 2012 v Rozličný pokec
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).

alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.

medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).

Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.

Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...

či?

12426282930

Komentáře

• V budoucím čase to nedává smysl ani v češtině.
    I usually go.. (přítomnost) Obvykle chodím..
    I used to go.. (minulost) Chodíval jsem..
  • upraveno 6. ledna 2013
    budu obvykle chodit?
  • I will use to go????
  • upraveno 6. ledna 2013
    To slovo usually (obvykle, obyčejně) v sobě obsahuje slovo zvyk, obyčej, prostě něco, co v kontextu budoucnosti není opodstatněné.

Zkrátka mi to příliš zavání velkohubými prohlášeními typu "Budu se pravidelně učit", apod., ve kterých až podezřele často na skutečné "opakování" dotyčné činnosti ani nedojde :P
  • @Hildegarda Ja už som videl Kristinu, Krystinu, Kristynu aj Krystynu... a nie nechapem to
  • @Gardien No len pochop, ze ja v tvojom veku som bola taka trochu povysena huska :)
  • upraveno 6. ledna 2013
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Hildegarda Trocha sebevědomí navíc ještě nikoho nezabila. ;)
  • upraveno 6. ledna 2013
    @MissUtahraptor Ne, teraz som uz len ta huska, zivot mi parkrat dal na hubu :)
  • upraveno 6. ledna 2013
    @Hildegarda Za 10 rokov budu mrtvý kvůli přebytku sebevědomý :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Everett_Young Myslíš něco jako: "Brzdy jsou hotové. Jdu to vyzkoušet."
    @Montezuma3 Přece není možné abych je zrovna já smontoval špatně ne? :D
  • Tak jak začit .... čau jsem Marek, je mi 20 let a spadám přesně do te škatule lidí, kteří to tu pravidelně očumují, ale nekomentují protože vše co by chtěli napsat už sem napsano bylo :-D
    Studuju průmku 4. rokem (ne opravdu letos nematuruji naštěstí :-D ), ve volnym čase se věnuju jezdectví, občas četbě a hlavně serošům (BBT, GoT, Misfits, Dexter, PotE, WD ... no proste vše dobré). Knihy už mam všechny přečtene, proto sem časem začal rejdit na ruznych SoIaF stránkách abych mohl hltat další a další informace viz Theonova ,,nová´´ kapitola (vim neumim psat uvozovky :-D ) až sem nakonec zakotvil tady. Bydlim v Hořovicich u Berouna. Toť asi vše :-)
  • Ahoj Marku. 1) Uvozovky napíšeš stiskem SHIFT a klávesy napravo od L. 2) Také jsem se narodil v Hořovicích. 3) Vítej na Icefire.cz mezi anonymními závisláky.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Pridrž Shift a vedľa pravého Shiftu, naľavo hore, je také tlačidlo, ja mám na ňom štyri znaky: " : ; a ů. Keď to stlačíš s pridržaným Shiftom, malo by to vytvoriť dvojité úvodzovky hore. Aspoň na mojej slovenskej klávesnici. :D
    Inak vitaj.
  • dik za uvitaní, prave shanim nekoho na hospodu a kecaní o SoIF nad pívem :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Hořovičáci, ti určitě znají Zbiroh :)
  • @flanker.27 Žiju na druhé straně Čech, na Vysočině a "Zbiroh" tedy neznám. Ale vygoogluju si ho.
    @Everett_Young Tam máme chatu a jako malej jsem tam trávil většinu léta. Je to od Hořovic celkem kousek.
  • upraveno 2. března 2013
    jop asi 10 kiláčků :-) btw Zbiroh, to je nekde na Brno, asi po dálnici bych tam jel :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Marek Depak na Brno, Rokycansko, tam co Josef Václav Sládek Kch umístil svou křišťálovou studánku, kde nejhlubší je les. V reálu je momentálně vyschlá a je kousek od kraje lesa, ale trocha romantiky nezaškodí.
    upraveno 7. května 2013
    Jinak, zapomněl jsem dodat že na csfd.cz mám profil "javaznenevim".
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.