Co zrovna čtete?

upraveno 6. listopadu 2010 v Literatura
16061636566144

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. února 2013
  • @flanker.27 Hej, to vidim hlavne u zubara ;)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @heavy_head No jo no, dostal si mě. Vím akorát, že tam provozují běh do vrchu, velmi nelogicky na přímém africkém slunci v plné polní. To ty výkony potom za moc nestojí :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • upraveno 12. února 2013
  • radšej behať po kopcoch my sme mali telocvikára najprv s ktorým sme chodili behať okolo rieky aspoň sa bolo na čo pozerať, potom nám dali telocvikárku ktorej sa nechcelo tak sme behali dookola po ihrisku, fakt zábava
    @JoeGyry to my taky a ještě to hřiště bylo daleko
  • @Ben_Nevis Mně se Divergence moc líbila. Koupila jsem si oba díly, co zatím jsou a těším se na další :) I když to je v podstatě na jedno brdo s Hunger games, tak jsem si u toho odpočinula a četla jsem to jedním dechem (stejně jako ty Hunger games, které mám za sebou dvakrát). Co můžu z post apo literatury fakt doporučit je Passage (http://www.cbdb.cz/kniha-22008-prechod-the-passage) To jsem taky hltala (dobře, jak pravděpodobné je, že dáš na moje doporučení, když máme zjevně jiný vkus, ale tohle je fakt na vyšším levelu si myslím :))
  • @Melindaaaa Ta kniha mi dost pripomina Mobil od Kinga
    upraveno 12. února 2013
    @Krisa Depak, je to zubařka u nás na sídlišti a velice si jejích profesionálních schopností vážím, páč mi onen zub zachránila, sice popsanou drastickou metodou, kterou bych už nechtěl nikdy v životě opakovat, ale jinak je velmi fajn. :-)
    To kolegyně v práci nebyla u zubaře řádově 10 let, páč se bojí :)
  • @flanker.27 No prave idem od zubara, kde som mala hodinove sedenie a doteraz plujem krv a jest sice mozem, ale neotvorim velmi usta ;).
    Ked sa ma dnes putal, ci chcem anestezu a odmietla som, tak som kvoli Tebe nadhodila otazku zeny versus chlapi v zubarskom kresle. Bolo mi povedane, ze anestezu si davaju narovnako, ale chlapi ju vacsinou odmietaju preto, lebo ihla je vacsi strasiak :)
  • @Hildegarda Od Kinga myslíš Puls? (na tom je nakreslený mobil). Ten jsem měla několikrát půjčený z knihovny a nikdy jsem to nepřečetla, nevím proč. Tak jestli je to tak (ať už jí připomíná kterákoliv z těch dvou), tak jí dám šanci :)
  • @Melindaaaa Puls je cesky preklad? 8-O
    Lebo anglicky je to Cell. Ale je to to iste a ver, ze sa Ti to bude pacit. Akurat si velmi nezamiluj tie postavy :)
  • @Hildegarda Ano Puls :) (http://www.cbdb.cz/kniha-852-puls-cell) překlady mě občas fakt fascinujou :D No tak jo, dávám na seznam Chci si přečíst. Díky za tip :) Jojo, od jisté doby (díky pane Martine) se snažím si příliš nezamilovat postavy, které si o to vyloženě říkají :D
    upraveno 12. února 2013
    @Hildegarda Anestezie nebyla na pořadu dne, nějak by to s ní prej nešlo či co... Zážitek dva. Asi hodinové páčení zubu moudrosti na zubní chirurgii. Rostl vodorovně a tlačil do ostatních zubů (mám malou pusinku a zoubky se tam pořádně nevejdou, proto mi horní pravej špičák roste kus vepředu a vedlejší řezák kus vzadu za ním, takže s trochou snahy můžu dělat jednozubýho upíra).
    Chirurg mi musel kus korunky uříznout, aby pod něj dostal kleště a pak to asi půl hodiny páčil ven. To teda bylo s anestezií, ale když to přišlo k sobě, radši jsem si vzal v práci dva dny volno a doma tiše plakal do polštáře =D
    (jo, když jsem od toho zubaře šel, náhodou jsem se podíval na svůj obraz ve výloze nějakýho obchodu a koukal jsem na sebe vyjeveně jak Lister po 200 letech ve stázi - pusa krvavá jak když jsem právě dostal pořádně přes hubu...
    @flanker.27 No mne dnes oznamil, ze vsetky styri zuby mudrosti pojdu asi von, z toho dva pod zakonom a teda neviditelne pravdepodobne resekciou. Jupiiiiiii. :-?

A tiez mi hovoril, ze mam malu pusu :)
    Byt tak slecna Hathaway...
  • Extrakci dvou spodních osmiček jsem zažil taky.Nebolí to akorát je cejtit tlak hlavy o podhlavník.Horší je to dalších 5 dní furt to bolí, nemůžete pořádně polknout a ten hlad :spike:
    :spike: :spike:
  • @M1on Prerod zo stareho na novy typ je trochu bolestivy :)
  • @M1on Hej, aj ludia bez chvostiku :)
    ...
    Já se ani nedivím těm, co odmítaj anestezii ze strachu z jehly - já měla hubu umrtvenou jedenkrát, když mi řezali horní uzdičku (taková ta blána mezi pusou a zubama) a to bolelo jak čert - píchali mi injekce i do kůže nad rtem a to bylo peklo.

A abych nebyla moc off topic - jsem právě v půlce Atlasu mraků a zatím musím říci, že se mi film líbil víc. Tak nějak měl ráznější tempo a víc jsem se byla schopná vžít od postav - kniha mne zatím nechává trochu chladnou, což mě fakt překvapuje, protože většinou to mám obráceně.
  • @Krisa Jo, taky jsem to zažila. brrrrrrrrr

Jinak ke knihám, objednala jsem si jich z Kosmase balík. Jupí, já se tak těším!
  • @Krisa Nic extra: Netopýra od Nesba, Cizí dítě od Hollinghursta, Poslední tečka za Rukopisy od Urbana (to už jsem kdysi četla, ale půjčené, takže si dám repete s vlastním výtiskem) a Krtka od Milera. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.