!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF - POUZE KNIHY

upraveno 12. června 2020 v Spekulace
16566687071243

Komentáře

• @Anvil takže retro vzhlet
  • @M1on Přesně tak, třeba ten novej Hornet je fakt ošklivej.
  • upraveno 9. dubna 2013
    W800,scrambler,bonneville(jako Hugh Laurie =D )
  • K seriálu, začal jsem mít dojem že naše milá Talisa je ve skutečnosti Lannisterský špeh a bude mít něco společné s rudou svatbou. Že Robba zradí, nevěřím jí ani to jméno ani tu pořád omílanou historku o tom že je z Volantisu.
  • @Blackfish Myslím, že tenhle pocit víc lidí má, než nemá. :D
  • A mě to chytlo až po tom druhém díle a když jsem si pročítal článek o postavách na wiki :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Branislav_Gepeto Hlavně kdyby byla špeh, tak by ty náznaky byly viditelnější. Takhle sofistikovaní tvůrci seriálu nejsou.
  • @svoa00 Souhlas, to není tvůrci, to je herečkou :D já ji prostě nemusím.
  • Ale ten Madden na toho Robba sedne, bude mi tam chybět. King of the North!
  • Někdo tu předtím naťukával osud Jona, takže mi to nedá a přidávám svůj názor. Já to vidím tak, že Mel ho vyléčí podobně jako ten Rudej kněz vyléčil Victariona na lodi. To povede ke zčernání kůže okolo ran- dobrý detail k lordu veliteli noční hlídky :) Dál ale bude chvilku trvat než Jonova duše měniče trefí zpět do svého těla- očekávám minimálně dvě kapitoly, které to budou popisovat a v nichž Jon kápne i na nějaké tajemství např. o Branovi- to mi přijde nejpravděpodobnější i vzhledem k tomu, že mu může pomoci s cestou "zpět".
  • Potom by mě ale zajímalo, co zatím bude s Hlídkou...? (také se mi moc nezdá, že by měl Sníh zemřít)
  • Hlídka padne, zeď padne, Stannis se schová na Winterfellu.
  • @Blackfish OK a tym sa dostavame a čo s Jonom?
  • Stanis ako vodca armády Iných, mi príde ako zaujímavá a znepokojúca myšlienka.
    Asi sa tu nenašiel ešte nikto natoľko šialený, aby ho napadlo, že Varys je v skutočnosti Aerys a že ten, čo mal byť Aerysom bol len skutočným Aerysom dosadená bábka a Varys hrá hru o tróny už dlho? :D Viem, že je to nemožné, len ma to tak náhodne napadlo.
  • upraveno 19. dubna 2013
    @Branislav_Gepeto Věřím, že Varys je Quaithe, věřím, že Quaithe je Mel :D.
  • upraveno 19. dubna 2013
    @Branislav_Gepeto Co ty víš, třeba to jen hraje :D. Ale ne... Varys je Quaithe. I když by mě zajímalo, kde byl během Hostiny. Jestli on Varys nebude i Daario nebo Danyin nový manžílek :D.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 19. dubna 2013
    A to jsem si myslela, že mám fantazii hodně bujnou a ujetou. Kam vy na tohle chodíte... :)
  • Daenerys je Velký Jiný, všude kam přijde kráčí zkáza.

Nedlouho před jejím narozením byla její rodina zdecimována a domov obsazen.
    Při porodu zemřela její matka.
    Svého bratra přivedla na smrt a sledovala to bez mrknutí oka.
    Po svatbě dokázala zničit největší khalasar Dothraků, svého muže přivedla defacto nejprve k demenci a poté na smrt.
    Prošla mocná města jako Quarth, Astapor, Mereen a všude kam přišla dokázala zničit něco, co tam bylo už stovky let a poslední dvě jmenované přivést z relativní prosperity k naprosté bídě.

Staří bohové střežte toho aby její noha někdy vstoupila do Západozemí. Je jako mor.
  • @Nevada Čím déle nás bude Martin nechávat čekat, tím šílenější teorie budou vznikat :D.
    Blackfish: :D To vlastne dáva celkom zmysel. Illyrio je teda Azor Ahai - jediného nezničila.. Zatiaľ
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.