K seriálu, začal jsem mít dojem že naše milá Talisa je ve skutečnosti Lannisterský špeh a bude mít něco společné s rudou svatbou. Že Robba zradí, nevěřím jí ani to jméno ani tu pořád omílanou historku o tom že je z Volantisu.
Někdo tu předtím naťukával osud Jona, takže mi to nedá a přidávám svůj názor. Já to vidím tak, že Mel ho vyléčí podobně jako ten Rudej kněz vyléčil Victariona na lodi. To povede ke zčernání kůže okolo ran- dobrý detail k lordu veliteli noční hlídky :) Dál ale bude chvilku trvat než Jonova duše měniče trefí zpět do svého těla- očekávám minimálně dvě kapitoly, které to budou popisovat a v nichž Jon kápne i na nějaké tajemství např. o Branovi- to mi přijde nejpravděpodobnější i vzhledem k tomu, že mu může pomoci s cestou "zpět".
Asi sa tu nenašiel ešte nikto natoľko šialený, aby ho napadlo, že Varys je v skutočnosti Aerys a že ten, čo mal byť Aerysom bol len skutočným Aerysom dosadená bábka a Varys hrá hru o tróny už dlho? :D Viem, že je to nemožné, len ma to tak náhodne napadlo.
@Branislav_Gepeto Co ty víš, třeba to jen hraje :D. Ale ne... Varys je Quaithe. I když by mě zajímalo, kde byl během Hostiny. Jestli on Varys nebude i Daario nebo Danyin nový manžílek :D.
Daenerys je Velký Jiný, všude kam přijde kráčí zkáza.
Nedlouho před jejím narozením byla její rodina zdecimována a domov obsazen. Při porodu zemřela její matka. Svého bratra přivedla na smrt a sledovala to bez mrknutí oka. Po svatbě dokázala zničit největší khalasar Dothraků, svého muže přivedla defacto nejprve k demenci a poté na smrt. Prošla mocná města jako Quarth, Astapor, Mereen a všude kam přišla dokázala zničit něco, co tam bylo už stovky let a poslední dvě jmenované přivést z relativní prosperity k naprosté bídě.
Staří bohové střežte toho aby její noha někdy vstoupila do Západozemí. Je jako mor.
Komentáře
Nedlouho před jejím narozením byla její rodina zdecimována a domov obsazen.
Při porodu zemřela její matka.
Svého bratra přivedla na smrt a sledovala to bez mrknutí oka.
Po svatbě dokázala zničit největší khalasar Dothraků, svého muže přivedla defacto nejprve k demenci a poté na smrt.
Prošla mocná města jako Quarth, Astapor, Mereen a všude kam přišla dokázala zničit něco, co tam bylo už stovky let a poslední dvě jmenované přivést z relativní prosperity k naprosté bídě.
Staří bohové střežte toho aby její noha někdy vstoupila do Západozemí. Je jako mor.