Tanec s draky

upraveno 21. května 2011 v Píseň ledu a ohně
27. dubna 2011 - Kong je mrtev!

Číst celý článek zde
14344454749

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @MissUtahraptor OK. Mé doufání bylo tak silné, že skoro přerostlo v jistotu :D. Doufám, že za 5 let nebudu zklamaná...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Krisa Já v to taky silně doufám. I když modro-zlato-červená skvrna na hradbách taky není nic hezkého :twisted:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Everett_Young To oprší ;)
    @Krisa Ale upřímně jsem spíše doufal, že ho zabije Jorah Mormont až se Daario pokusí zradit Daenerys. Tím by udělal další skutek kterým by jí zachránil a ona ho za to nesnášela.
  • @Everett_Young napsal(a):

@ Krisa Já v to taky silně doufám. I když modro-zlato-červená skvrna na hradbách taky není nic hezkého :twisted:

Nemá být Meeren postavený z mnohobarevných cihel? To se ztratí... :twisted:
    Everett_Young napsal(a):

@ Krisa Ale upřímně jsem spíše doufal, že ho zabije Jorah Mormont až se Daario pokusí zradit Daenerys. Tím by udělal další skutek kterým by jí zachránil a ona ho za to nesnášela.

image
  • MissUtahraptor napsal(a):

@Crocuta napsal(a):

... Mě by tedy zajímalo, co se Dany na tom Daariovy tak líbí?!? ...

To by zajímalo leckoho... :D
    Daario si zamyšleně pomyslel: Co se té Dany na mě tak líbí? A zamyšleně si olíznul obočí.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Everett_Young napsal(a):

Třeba to byl on koho katapultovali přes hradby. To by byl odpovídající osud. Ale spíš si myslím že katapultovali nakažené mrtvoly.

=D Ak to bol Daario, musela za ním zostať dúhová čiara
  • @Branislav_Gepeto Možno katapultovali Daaria ako nakazenú mŕtvolu :P
  • A celú bytku vyhrá Tyrion
  • duhová čára? To mi připomíná toto úžasné tričko, které musí každý fantasy sadista mít.
    http://www.jinx.com/p/rainbow_harvest_t_shirt.html?catid&s=jinx
    Anvil napsal(a):

duhová čára? To mi připomíná toto úžasné tričko, které musí každý fantasy sadista mít.
    http://www.jinx.com/p/rainbow_harvest_t_shirt.html?catid&s=jinx

Gregor Clegane :D
  • @Anvil To musim kúpiť spolužiačke :D
  • Tak jsem právě dokončil poslední stránky tance a je čas na krátké zhodnocení. Považuji ho zatím za nejhorší díl a to z jednoho jediného důvodu, moc se toho neděje, když knihu rozdělíte do dvou svazků, jako předchozí díly, tak ten první je absolutně bezdějový a veškeré události jsou ve druhé půlce. Jsem velmi zklamán, první půlku měl Martin zkrátit na minimum a použít události, které popisuje ve druhé půli díla a místo druhé půlky přidat děj v Mereenu, Králově přístavišti a na Zdi. Takhle to ve mě zanechalo pocit jak z nějakého amerického filmu, který se snaží kvůli prachům natáhnout na 88 dílů. To je snad jediná výtka, co mám, jinak samozřejmě skvěle napsané s úžasnými postavami. Moc se těším na pokračování a mám plnou důvěru v to, že další díly budou nabity událostmi a tohle bylo jen jako nabrání vzduchu do plic před řevem a chrlením ohně.
  • @Anvil Super, aspoň někdo sdílí můj názor. Já jsem se dokonce někdy u první půlky Tance trošku nudila
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jen trošku? Já hodně. Natolik, že jsem to na několik týdnů odložila.
  • Jo, dobře, hodně. Ale nechtěla jsem tu šířit kacířský řeči, aby mě nezavrhli :-)
    @Lady Sansa Já ho celý přečetl za 20 dní ale je pravda že Tyrion, Daenerys a místy i Jon byli spíše otravní.
  • Já četla v angličtině, takže tam byl i mínus ve formě nutnosti zvýšené mozkové aktivity, ale taky jsem někde v první čtvrtině asi na měsíc odložila. :D
  • Já se nechtěl přiznat, ale dočetl jsem to až na třetí pokus a trvalo to víc než měsíc, předchozí díly jsem přečetl všechny za jeden týden v rámci přípravy na přijímačky :D (znáte to)
  • Tak koukám, že se to tady zvrhlo na debatu typu "kdo nemá rád bezdějové knížky, lajk a subskrájb" :D
  • Anvil napsal(a):

... předchozí díly jsem přečetl všechny za jeden týden v rámci přípravy na přijímačky :D (znáte to)

To mi zní povědomě. =D
  • @Anvil Tak to na sociálních sítích už funguje. Škoda, že tady taky nemáme tlačítko s palečkem... :-) (Tlačítko s palečkem je pouze nevinný žertík, doopravdy mám fejzbuk jenom kvůli fotkám, ke kterým se jinak nedostanu. Kamarádka se hrozně nerada fotí, založím si ale fejzbuk a jakou tam má rozsáhlou galerii!)
  • Tanec anglicky opravdu nebyl nejjednodušší na přečtení, ale až na nechutně nudnou Daenerys a všelijaké popisy hostin se to dalo. Pro mě osobně to držely hlavně postavy s méně kapitolama, užasný byl Victarian, Theon, Davos, Barristan a pár dalších. Jon v pohodě, Tyrion jak kdy. Pro mě byl Tanec mnohem stravitelnější, než Hostina, kde byli čitelní nanejvýš Jaime, Sansa, Arya a Aša, ale když si vzpomenu na největší epic fail ságy ve formě POV kapitol Brienne plus zbytek nezáživných postav, nechci už na Hostinu nikdy sáhnout.
    upraveno 18. dubna 2013
    Lady Sansa napsal(a):

Jo, dobře, hodně. Ale nechtěla jsem tu šířit kacířský řeči, aby mě nezavrhli :-)

Ja by som nepovedal, že ma Tanec nudil, skôr tam bolo príliš veľa momentov, kedy som si pomyslel "Och, je tak skvelé, že už viem, čo presne jedia", "To je tak desne zaujímavé čítať celý odstavec o takej zbytočnosti, poďme to roztiahnuť ešte na stranu", veľa postáv, pri ktorých som prevrátil oči a radšej ich preskočil, že sa k nim vrátim späť a zase tam boli postavy, ktoré som zhtol naraz a to boli väčšinou Davos, Arya, Bran a im podobní, ktorí mali pár kapitol. Nebolo to tak záživné ako predchádzajúce diely. Ale Hostina, musím nesmelo priznať, ma bavila omnoho viac. Cersei ma bavila, Jaime ma bavil, Doran ma bavil, Aeron ma bavil. A Brienne z môjho pohľadu tiež nebola až tak strašná :anxious:
    Anvil napsal(a):

Tak koukám, že se to tady zvrhlo na debatu typu "kdo nemá rád bezdějové knížky, lajk a subskrájb" :D

Kto má rád, kto má rád.... Brienine kapitoly!!!
  • @Branislav_Gepeto Myslím, že ve Vichrech zimy už bude Brienne snesitelnější. V Hostině to v jejím případě byl příběh o ztrátě iluzí a nevinnosti. Proto ostatně to slovo, co vykřikla, bylo "meč". Teď už možná bude spíš jako Ohař.
  • Kukám, kukám.. som jediný kto tanec zvládol za týždeň a robil to len kôli kapitolám jednej mladej slečny v Bravose?
    upraveno 18. dubna 2013
    svoa00 napsal(a):

@Branislav_Gepeto Myslím, že ve Vichrech zimy už bude Brienne snesitelnější. V Hostině to v jejím případě byl příběh o ztrátě iluzí a nevinnosti. Proto ostatně to slovo, co vykřikla, bylo "meč". Teď už možná bude spíš jako Ohař.

Nie! Nie! Nie! Nie! A... Nie!
    Brienne je samotárka, ktorú ničia nadávkami o tom, že nemôže dosiahnuť byť dobrou bojovníčkou, no ona si aj tak išla za svojou cťou! Čestná Brienne, dobrá Brienne! Ja vážne dúfam, že sa to s Jaimem nejako zvrtne, že narýchlo vymyslí plán. Prosím! :'-( No more Sandors
    Gardien napsal(a):

Kukám, kukám.. som jediný kto tanec zvládol za týždeň a robil to len kôli kapitolám jednej mladej slečny v Bravose?

Ktorá tam mala až dve kapitoly
    @Gardien Ne jediný nejsi, já vždycky odpočítával stránky které chybí do její kapitoly :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.