Tanec s draky

upraveno 21. května 2011 v Píseň ledu a ohně
27. dubna 2011 - Kong je mrtev!

Číst celý článek zde
14344464849

Komentáře

• @Crocuta Vy máte takovýho crazy kolegu? Mě ani nevím proč připomíná Daaria jeden americkej rodilej mluvčí z vedlejší ulice, kterej v zimě v létě jezdí na kole v trenkách a zpívá si nějaký amrický lidovky. Kdysi jsem k němu dokonce chodila na hodiny, ale stejně jsem s ním jenom zpívala a dívala se na starý fotky nahejch ženskejch, což mi v mé angličtině moc nepomohlo. :-)
    A s Davosových kapitol jsem měla stejnej pocit. Úplně stejnej,...
  • @Lady Sansa Ne že by si ten kolega barvil vousy na zeleno, ale je to zrzek jako hrom (u nás mu někteří říkají Pomeranč, jiní Orangutan - Jon by asi řekl že je "ohněm políbený" :-D ), má zlatý zub a s přimhouřenýma očima by se jeho rozcuchaný plnovous dal i považovat za trojitě rozdělený.
  • @Crocuta Tak to musí být cool! Toho bych chtěla vidět.
    P.S.: Daario má modrej vous, ne zelenej, neznalče :-)
  • @Lady Sansa napsal(a):

... P.S.: Daario má modrej vous, ne zelenej, neznalče :-)

Tuším, že v průběhu Tance ho měl i purpurový a ještě jiný, takže se třeba ve Vichrech dočkáme... :D
  • Aha, tak to se omlouvám. Tohle je přesně můj obvyklý postup - poučuju a sama o tom nic nevím. :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Třeba se dočká celé duhy.
  • Ano, to by bylo pěkné a Renlymu by se to určitě taky líbilo :)
  • @Lady Sansa Já si tou barvou teď nebyl jistý (také jsem si říkal jestli nebyl modrej) a hledat se mi to nechtělo - nějak se mi ta tyrošská móda plete. Ale když @MissUtahraptor píše, že to Daario mění, tak je to stejně fuk. Jako jedna mladá slečna co se mnou ráno jezdí vlakem - ta měla ještě před 14 dny pramínky vlasů kolem tvářičky červený, minulý týden modrý a tenhle fialový :roll: .
  • @Crocuta Jenom pramínek? Pche, to je slabý. Já jsem v prváku měla celou hlavu růžovou, ale pak mi to v baletu zatrhli, že prý si s tímhle mám jít na hip hop. Podle našeho učitele máme na sebe upozorňovat svými výkony a ne svou barvou vlasů (že Daario?) :-)
  • Já zrovna teď tanec čtu a tuším, že ten vous měl několikrát i vícebarevný najednou :D
  • @Crocuta napsal(a):

... ta měla ještě před 14 dny pramínky vlasů kolem tvářičky červený, minulý týden modrý a tenhle fialový :roll: .

Ramona! Skoro... =D
  • @Anvil Já ho čtu taky, ale jsem v té kapitole jak Dany pošle Xara Daxose do hajzlu a dostane od něj rukavici - a tam je Daario ještě na cestě z Lhazaru - ale že je to exot víme stejně :-D .
    @Lady Sansa No třeba na sebe Daario Dany právě nějakým tím výkonem upozorní, ne?
  • @Crocuta Právě nevým jestli ji neukouzlil jenom svým vousem a výkony potom už nic moc. Dany by si s naším panem učitelem asi moc nesedla... :-)
  • @Lady Sansa Je vidět, že je to jen mladá dívka, která o těchto věcech mnoho neví :-D .
  • @MissUtahraptor Jo, dokonce je jí trochu podobná :-D .
    @MissUtahraptor nebo Tonksová
  • @Montezuma3 To neplatí, ta podvádí. =D
    Ramona taky!
  • @Montezuma3 napsal(a):

Ramona taky!

Jak?
    Nevím, už si ten film moc nepamatuji. Ale určitě na to měla nějaký speciální skill, který neměl nikdo jiný.
  • @Montezuma3 Tak já si akorát pamatuji, že najednou přišla s modrou hlavou místo růžové a zaskočenému Scottovi oznámila, aby si zvykl, že se přebarvuje pravidelně. =D
  • A jednoho dnes si Martin usmyslí, že Dario bude mít vous červenej.Hádejte od čeho. =D :twisted:
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @M1on Dany bude mít své dny?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Thorar napsal(a):

Daario bude mať ranku na krku
  • upraveno 14. dubna 2013
    Branislav_Gepeto napsal(a):

Thorar napsal(a):

Daario bude mať ranku na krku
    Proč ranku?.Když se jedná o Martina bude Dario rovnou bez hlavy
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Třeba to byl on koho katapultovali přes hradby. To by byl odpovídající osud. Ale spíš si myslím že katapultovali nakažené mrtvoly.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Everett_Young Já jsem si myslela, že Daario letěl taky (i s nakaženýma mrtvolama).
  • @Krisa napsal(a):

@ Everett_Young Já jsem si myslela, že Daario letěl taky (i s nakaženýma mrtvolama).

doufala

Chybička se vloudila... =D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Já v to pořád doufám. Je to jeden ze způsobů, jak by se Daenerys mohla posunout dál. Nejen příběhově, ale hlavně z Meereenu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.