@Crocuta Vy máte takovýho crazy kolegu? Mě ani nevím proč připomíná Daaria jeden americkej rodilej mluvčí z vedlejší ulice, kterej v zimě v létě jezdí na kole v trenkách a zpívá si nějaký amrický lidovky. Kdysi jsem k němu dokonce chodila na hodiny, ale stejně jsem s ním jenom zpívala a dívala se na starý fotky nahejch ženskejch, což mi v mé angličtině moc nepomohlo. :-) A s Davosových kapitol jsem měla stejnej pocit. Úplně stejnej,...
@Lady Sansa Ne že by si ten kolega barvil vousy na zeleno, ale je to zrzek jako hrom (u nás mu někteří říkají Pomeranč, jiní Orangutan - Jon by asi řekl že je "ohněm políbený" :-D ), má zlatý zub a s přimhouřenýma očima by se jeho rozcuchaný plnovous dal i považovat za trojitě rozdělený.
@Lady Sansa Já si tou barvou teď nebyl jistý (také jsem si říkal jestli nebyl modrej) a hledat se mi to nechtělo - nějak se mi ta tyrošská móda plete. Ale když @MissUtahraptor píše, že to Daario mění, tak je to stejně fuk. Jako jedna mladá slečna co se mnou ráno jezdí vlakem - ta měla ještě před 14 dny pramínky vlasů kolem tvářičky červený, minulý týden modrý a tenhle fialový :roll: .
@Crocuta Jenom pramínek? Pche, to je slabý. Já jsem v prváku měla celou hlavu růžovou, ale pak mi to v baletu zatrhli, že prý si s tímhle mám jít na hip hop. Podle našeho učitele máme na sebe upozorňovat svými výkony a ne svou barvou vlasů (že Daario?) :-)
@Anvil Já ho čtu taky, ale jsem v té kapitole jak Dany pošle Xara Daxose do hajzlu a dostane od něj rukavici - a tam je Daario ještě na cestě z Lhazaru - ale že je to exot víme stejně :-D . @Lady Sansa No třeba na sebe Daario Dany právě nějakým tím výkonem upozorní, ne?
@Montezuma3 Tak já si akorát pamatuji, že najednou přišla s modrou hlavou místo růžové a zaskočenému Scottovi oznámila, aby si zvykl, že se přebarvuje pravidelně. =D
Komentáře
A s Davosových kapitol jsem měla stejnej pocit. Úplně stejnej,...
P.S.: Daario má modrej vous, ne zelenej, neznalče :-)
@Lady Sansa No třeba na sebe Daario Dany právě nějakým tím výkonem upozorní, ne?
Chybička se vloudila... =D