K off topicu: Moje máma teď čte Střet, a včera mi volala, že moc nepobrala kapitolu Daenerys v Domě neumírajících. Tak jsme spolu procházely ty vize a když došlo na hostinu mrtvých a krále s vlčí hlavou, tak se jí ptám, co si myslí, že to znamená, a prý "že Robb pobije Lannistery". =D
K off topicu: Moje máma teď čte Střet, a včera mi volala, že moc nepobrala kapitolu Daenerys v Domě neumírajících. Tak jsme spolu procházely ty vize a když došlo na hostinu mrtvých a krále s vlčí hlavou, tak se jí ptám, co si myslí, že to znamená, a prý "že Robb pobije Lannistery". =D
Veselé Vánoce všem! :-D
Nu, videla vlka ako smutne hľadí na hostinu mŕtvol, ani sa jej nečudujem, zrejme si myslela, že ide o hostinu Lannisterov, ktorí si užívajú, ale Robb ich porazí aj keď mu to bude ľúto. Mne je len ľúto jej keď prečíta Búrku a zistí ako strašne sa mýlila.
Gardien ak budeš pozorne čítať, zistíš, že je ich tu celkom dosť veľa takých, čo nevideli seriál ;) Vaša civilizácia ešte nevymrie, neboj... A z tých, čo tu už nie sú ( :( ) to bola minimálne Jarla...
Mám rozečtený "Tanec", jsem s Davosem v Bílém přístavu kam právě dorazil, ale jedna věc mne trochu zaráží. Z předchozí kapitoly cituji: "Tyrion si vytřepal z údu poslední kapky moči". Nic proti tomu, musíme tam všichni, že, ale popisovaná činnost se v Tyrionových kapitolách vyskytuje už potřetí a to je prosím teprve strana 215. Tak nevím, ale začínám mít obavu, že urologie se vedle kulinářství stane dalším významným dějovým prvkem :-D.
Ano myslela jsem "Kam chodí všechny děvky?", vlastně to už na konci Bouře nadhodil Tywin ne? :D Před týdnem jsem se znovu začetla do Tyrionových kapitol z Tance a GRRM je musel psát, když byl velmi hladový, jinak si to neumím vysvětlit :)
Tyrionovy kapitoly podle mě GRRM tak nějak neměl úplně promyšlené. Nebo jsem jediná, komu přišlo, že Tyrionovi se věčně nic neděje, chodí odnikud nikam, vede nezáživný rozhovory a pořád se jenom lituje? :wall: @Crocuta To jsem ráda, protože tohle je přesně můj postup. Když jsem četla HP7, tak jsem se pořád musela vzadu přesvědčovat, že to vážně dopadne dobře. :-) Ale s kamarádkou, mimochodem taky hroznou choleričkou, jsme se o tom už tolikrát hádaly! Když řeč stojí, bavíme se o čtení si knížek dopředu. ;-)
@Lady Sansa Kapitoly Tyriona mě bavily v tom, jak popisovaly nové krajiny a objevily se v nich zajímavé postavy. On sám byl však otravnej jak svrab. Jeho vzdychání nad děvkama a otcem bylo pro mě stejně nesnesitelné jako vzdychání Dany nad Daariem.
Myslím, že mistr moc dobře ví, jaké jsou Tyrionovi kapitoly. Nebo vám to ještě nedošlo? Že celá sága je jen o tom, že se ze Sansy stane nejlepší a z Tyriona ta nejhorší postava písně?
@Lady Sansa Ještě k tomu výše zmíněnému postupu: u Davose jsem to nevydržel a - chronologie nechronologie - přečetl jsem si jeho kapitoly a jsem parádně nas....., protože tam byly už jen 2 (jestli jsem dobře hledal), končí samosebou v napínavém momentě a teď budu kdoví kolik let zas čekat na pokračování :evil: Ale to je už holt klasika! @Chmur Mě by tedy zajímalo, co se Dany na tom Daariovy tak líbí?!? To má bejt jako sexy zlatej zub a trojitě rozvětvený barevný fousy? Tak to by se jí líbil jeden postarší kolega od nás z práce :-? .
Komentáře
Moje máma teď čte Střet, a včera mi volala, že moc nepobrala kapitolu Daenerys v Domě neumírajících. Tak jsme spolu procházely ty vize a když došlo na hostinu mrtvých a krále s vlčí hlavou, tak se jí ptám, co si myslí, že to znamená, a prý "že Robb pobije Lannistery". =D
Veselé Vánoce všem! :-D
@Crocuta To jsem ráda, protože tohle je přesně můj postup. Když jsem četla HP7, tak jsem se pořád musela vzadu přesvědčovat, že to vážně dopadne dobře. :-) Ale s kamarádkou, mimochodem taky hroznou choleričkou, jsme se o tom už tolikrát hádaly! Když řeč stojí, bavíme se o čtení si knížek dopředu. ;-)
Kapitoly Tyriona mě bavily v tom, jak popisovaly nové krajiny a objevily se v nich zajímavé postavy. On sám byl však otravnej jak svrab. Jeho vzdychání nad děvkama a otcem bylo pro mě stejně nesnesitelné jako vzdychání Dany nad Daariem.
Nebo vám to ještě nedošlo? Že celá sága je jen o tom, že se ze Sansy stane nejlepší a z Tyriona ta nejhorší postava písně?
@Chmur Mě by tedy zajímalo, co se Dany na tom Daariovy tak líbí?!? To má bejt jako sexy zlatej zub a trojitě rozvětvený barevný fousy? Tak to by se jí líbil jeden postarší kolega od nás z práce :-? .