Tanec s draky

upraveno 21. května 2011 v Píseň ledu a ohně
27. dubna 2011 - Kong je mrtev!

Číst celý článek zde
14345474849

Komentáře

• @Stark z hor Prosim, prosim, napis este pointu, ked pride k udalosti U :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Stark z hor Tohle by se mohlo skoro považovat za týrání kamaráda :D
  • upraveno 23. prosince 2012
    nějak se mi tomu nechce věřit že by kvůli tomu volal :D nechápu nějak smysl toho hovoru
  • K off topicu:
    Moje máma teď čte Střet, a včera mi volala, že moc nepobrala kapitolu Daenerys v Domě neumírajících. Tak jsme spolu procházely ty vize a když došlo na hostinu mrtvých a krále s vlčí hlavou, tak se jí ptám, co si myslí, že to znamená, a prý "že Robb pobije Lannistery". =D

Veselé Vánoce všem! :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    sveva napsal(a):

K off topicu:
    Moje máma teď čte Střet, a včera mi volala, že moc nepobrala kapitolu Daenerys v Domě neumírajících. Tak jsme spolu procházely ty vize a když došlo na hostinu mrtvých a krále s vlčí hlavou, tak se jí ptám, co si myslí, že to znamená, a prý "že Robb pobije Lannistery". =D

Veselé Vánoce všem! :-D

Nu, videla vlka ako smutne hľadí na hostinu mŕtvol, ani sa jej nečudujem, zrejme si myslela, že ide o hostinu Lannisterov, ktorí si užívajú, ale Robb ich porazí aj keď mu to bude ľúto. Mne je len ľúto jej keď prečíta Búrku a zistí ako strašne sa mýlila.
  • Už jí zabili jednoho oblíbence (Renlyho), tak jsem zvědavá, co to s ní udělá. Snad to stihne přečíst, než to uvidí v seriálu...
  • Som jediny kto nevidel serial a čital knihu.. a všetkych päť pod pol roka yay
    @Gardien Ano jsi jediný na svého druhu, jediný světlý bod v ponurém bytí, jediná šťastná duše mezi námi mrzkými :roll:
  • @Gardien seriál stojí za vidění už díky Maisie WIlliams.
    Gardien ak budeš pozorne čítať, zistíš, že je ich tu celkom dosť veľa takých, čo nevideli seriál ;) Vaša civilizácia ešte nevymrie, neboj... A z tých, čo tu už nie sú ( :( ) to bola minimálne Jarla...
    Everett_Young napsal(a):

@Gardien seriál stojí za vidění už díky Maisie WIlliams.

+1 :spike: :spike: :spike: :spike: :spike: :spike: :spike:
  • @Everett_Young asi si ma prave presvedčil
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Gardien napsal(a):

Som jediny kto nevidel serial a čital knihu.. a všetkych päť pod pol roka yay

To bylo hodně hipsterský :-)
    @Thorar Jo, jenže Gardien to neviděl ještě dřív, než to začalo být cool :D
  • @Krisa I burn my mouth yesterday.. I slipp my tea before it was cool
    Gardien napsal(a):

@Krisa I burn my mouth yesterday.. I slipp my tea before it was cool

Right, my servant, right. Burn 'em all!!!!!!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 26. prosince 2012
    ...
  • Mám rozečtený "Tanec", jsem s Davosem v Bílém přístavu kam právě dorazil, ale jedna věc mne trochu zaráží. Z předchozí kapitoly cituji: "Tyrion si vytřepal z údu poslední kapky moči". Nic proti tomu, musíme tam všichni, že, ale popisovaná činnost se v Tyrionových kapitolách vyskytuje už potřetí a to je prosím teprve strana 215. Tak nevím, ale začínám mít obavu, že urologie se vedle kulinářství stane dalším významným dějovým prvkem :-D.
  • Obávám se, že tvoje obavy jsou oprávněné a navíc se k nim časem přidá ještě jedna milá větička :)
  • Jaká, jaká? Klidně to prozraď, já to stejně občas nevydržím a čtu si na přeskáčku dopředu :-D .
    Ja som to čítal a aj tak netuším, čo myslíš :D Akože Kam chodí všechyn děvky? S tým začal už v prvej kapitole a nedal s tým pokoj.
  • Tak když dostal takvou otázku :-D
  • Ano myslela jsem "Kam chodí všechny děvky?", vlastně to už na konci Bouře nadhodil Tywin ne? :D Před týdnem jsem se znovu začetla do Tyrionových kapitol z Tance a GRRM je musel psát, když byl velmi hladový, jinak si to neumím vysvětlit :)
  • Ano, velmi hladový a možná ho - soudě podle těch prvních Tyrionových kapitol - trápily i problémy s prostatou nebo tak něco :-D .
  • Tyrionovy kapitoly podle mě GRRM tak nějak neměl úplně promyšlené. Nebo jsem jediná, komu přišlo, že Tyrionovi se věčně nic neděje, chodí odnikud nikam, vede nezáživný rozhovory a pořád se jenom lituje? :wall:
    @Crocuta To jsem ráda, protože tohle je přesně můj postup. Když jsem četla HP7, tak jsem se pořád musela vzadu přesvědčovat, že to vážně dopadne dobře. :-) Ale s kamarádkou, mimochodem taky hroznou choleričkou, jsme se o tom už tolikrát hádaly! Když řeč stojí, bavíme se o čtení si knížek dopředu. ;-)
  • upraveno 12. dubna 2013
    @Lady Sansa
    Kapitoly Tyriona mě bavily v tom, jak popisovaly nové krajiny a objevily se v nich zajímavé postavy. On sám byl však otravnej jak svrab. Jeho vzdychání nad děvkama a otcem bylo pro mě stejně nesnesitelné jako vzdychání Dany nad Daariem.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Myslím, že mistr moc dobře ví, jaké jsou Tyrionovi kapitoly.
    Nebo vám to ještě nedošlo? Že celá sága je jen o tom, že se ze Sansy stane nejlepší a z Tyriona ta nejhorší postava písně?
  • @Lady Sansa Ještě k tomu výše zmíněnému postupu: u Davose jsem to nevydržel a - chronologie nechronologie - přečetl jsem si jeho kapitoly a jsem parádně nas....., protože tam byly už jen 2 (jestli jsem dobře hledal), končí samosebou v napínavém momentě a teď budu kdoví kolik let zas čekat na pokračování :evil: Ale to je už holt klasika!
    @Chmur Mě by tedy zajímalo, co se Dany na tom Daariovy tak líbí?!? To má bejt jako sexy zlatej zub a trojitě rozvětvený barevný fousy? Tak to by se jí líbil jeden postarší kolega od nás z práce :-? .
  • @Crocuta napsal(a):

... Mě by tedy zajímalo, co se Dany na tom Daariovy tak líbí?!? ...

To by zajímalo leckoho... :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.