Tanec s draky

upraveno 21. května 2011 v Píseň ledu a ohně
14344454749

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @MissUtahraptor OK. Mé doufání bylo tak silné, že skoro přerostlo v jistotu :D. Doufám, že za 5 let nebudu zklamaná...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Krisa Já v to taky silně doufám. I když modro-zlato-červená skvrna na hradbách taky není nic hezkého :twisted:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Everett_Young To oprší ;)
    @Krisa Ale upřímně jsem spíše doufal, že ho zabije Jorah Mormont až se Daario pokusí zradit Daenerys. Tím by udělal další skutek kterým by jí zachránil a ona ho za to nesnášela.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Branislav_Gepeto Možno katapultovali Daaria ako nakazenú mŕtvolu :P
  • A celú bytku vyhrá Tyrion
  • duhová čára? To mi připomíná toto úžasné tričko, které musí každý fantasy sadista mít.
    http://www.jinx.com/p/rainbow_harvest_t_shirt.html?catid&s=jinx
  • @Anvil To musim kúpiť spolužiačke :D
  • Tak jsem právě dokončil poslední stránky tance a je čas na krátké zhodnocení. Považuji ho zatím za nejhorší díl a to z jednoho jediného důvodu, moc se toho neděje, když knihu rozdělíte do dvou svazků, jako předchozí díly, tak ten první je absolutně bezdějový a veškeré události jsou ve druhé půlce. Jsem velmi zklamán, první půlku měl Martin zkrátit na minimum a použít události, které popisuje ve druhé půli díla a místo druhé půlky přidat děj v Mereenu, Králově přístavišti a na Zdi. Takhle to ve mě zanechalo pocit jak z nějakého amerického filmu, který se snaží kvůli prachům natáhnout na 88 dílů. To je snad jediná výtka, co mám, jinak samozřejmě skvěle napsané s úžasnými postavami. Moc se těším na pokračování a mám plnou důvěru v to, že další díly budou nabity událostmi a tohle bylo jen jako nabrání vzduchu do plic před řevem a chrlením ohně.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jen trošku? Já hodně. Natolik, že jsem to na několik týdnů odložila.
  • Jo, dobře, hodně. Ale nechtěla jsem tu šířit kacířský řeči, aby mě nezavrhli :-)
    @Lady Sansa Já ho celý přečetl za 20 dní ale je pravda že Tyrion, Daenerys a místy i Jon byli spíše otravní.
  • Já četla v angličtině, takže tam byl i mínus ve formě nutnosti zvýšené mozkové aktivity, ale taky jsem někde v první čtvrtině asi na měsíc odložila. :D
  • Já se nechtěl přiznat, ale dočetl jsem to až na třetí pokus a trvalo to víc než měsíc, předchozí díly jsem přečetl všechny za jeden týden v rámci přípravy na přijímačky :D (znáte to)
  • Tak koukám, že se to tady zvrhlo na debatu typu "kdo nemá rád bezdějové knížky, lajk a subskrájb" :D
  • @Anvil Tak to na sociálních sítích už funguje. Škoda, že tady taky nemáme tlačítko s palečkem... :-) (Tlačítko s palečkem je pouze nevinný žertík, doopravdy mám fejzbuk jenom kvůli fotkám, ke kterým se jinak nedostanu. Kamarádka se hrozně nerada fotí, založím si ale fejzbuk a jakou tam má rozsáhlou galerii!)
  • Tanec anglicky opravdu nebyl nejjednodušší na přečtení, ale až na nechutně nudnou Daenerys a všelijaké popisy hostin se to dalo. Pro mě osobně to držely hlavně postavy s méně kapitolama, užasný byl Victarian, Theon, Davos, Barristan a pár dalších. Jon v pohodě, Tyrion jak kdy. Pro mě byl Tanec mnohem stravitelnější, než Hostina, kde byli čitelní nanejvýš Jaime, Sansa, Arya a Aša, ale když si vzpomenu na největší epic fail ságy ve formě POV kapitol Brienne plus zbytek nezáživných postav, nechci už na Hostinu nikdy sáhnout.
    upraveno 18. dubna 2013
  • @Branislav_Gepeto Myslím, že ve Vichrech zimy už bude Brienne snesitelnější. V Hostině to v jejím případě byl příběh o ztrátě iluzí a nevinnosti. Proto ostatně to slovo, co vykřikla, bylo "meč". Teď už možná bude spíš jako Ohař.
  • Kukám, kukám.. som jediný kto tanec zvládol za týždeň a robil to len kôli kapitolám jednej mladej slečny v Bravose?
    upraveno 18. dubna 2013
    @Gardien Ne jediný nejsi, já vždycky odpočítával stránky které chybí do její kapitoly :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.