Vyzerá to tAk Letmo, že dreAmeR tu práve MožnO pRebúdza Gigantického trojHlavého draka kvôli nevhodnémU príspevku Ladne ľahkovážne prIdanému S provokáciou.
ale i dvou set stránkový popis putování červa z jednoho oka Jonovy mrtvoly do druhého by byl proti jejím kapitolám z posledních dvou knih napínavým dramatem. Od Hostiny mě Arya akorát nudí a prudí.
@Dreamer Nebudu tě z ničeho obviňovatr, chápu, je to jako kdybych po tobě chtěl abys měla ráda Milady De Winter (i tady se často setkávám s nepochopením co je na ní tak skvělého).
ale i dvou set stránkový popis putování červa z jednoho oka Jonovy mrtvoly do druhého by byl proti jejím kapitolám z posledních dvou knih napínavým dramatem. Od Hostiny mě Arya akorát nudí a prudí.
Uf a je to venku:D
Tak v Hostine ma tiež dvakrát nebral ten opis, ako sa volá každá loď, pri všetkej milosrdnosti GRRM, kotviaca len v danom prístave, kam chodievala Arya, ale v Tanci to bolo celkom v pohode, pekne ukázaný ten vývoj a napokon jej prvá zákazka.
Povedala, držiac svoje srdce, ktoré jej mečom vyryl naštvaný Everett:D
Aryia jako postava je na pěst, ale její kapitoly jsou zajímavé. Stejně jako blbka Cersei má skvělé kapitoly. Naopak Brienne, taková super postava, a bez Jaimeho jsou její kapitoly děsná nuda. Tyrion měl nahnuto v Tanci, ale ještě se to dalo. Akorát Sansa má skvělé kapitoly pořád.
@Everett_Young Tak čtyřce byla super, náhodou. Ale možná to nebylo tím, že její postava je tak dobrá, ale že v Hostině jsou všichni ostatní nudnější :D.
@Everett_Young No, je prostě jiná než ostatní ženské postavy z Písně. Má takové osobní kouzlo. Na venek je drsňačka a bojovnice, ale když čteš její nebo Jaimeho kapitoly, tak vidíš, že uvnitř je stejně naivní a "ženská" jako třeba Sansa. Je to smutná postava se smutným osudem.
@Kolikokoli A ostatní ženské postavy nemají smutný osud? Kdyby tě tak slyšel GRRM =D Spíš než naivní bych použil přesně ten výraz co použil Jaime to jest hloupá protože kvůli cti občas (čti téměř vždy) zapomíná používat mozek.
@Everett_Young No, prostě máš jiný vkus, je mi to jasné. Přitom je to taková Arya (s touhy Sansy) o dvacet let později - akorát místo pomsty ji žene dál čest.
@Anvil Cat jsem ráda nikdy moc neměla, ale její kapitoly byly vždycky velmi zajímavé. Nějak jsem si ji oblíbila až v Bouři, a i když jsem měla vyspoilrováno, co se stane s Robbem, o Cat jsem nevěděla :'-(. Jinak nejneoblíbenější bude asi... všichni "vedlejší Greyjoyové" (prostě ne Theon a ne Aša).
@Kolikokoli Já si nemůžu pomoct, ale Cat je nejhorší, je to sobecká sviňa, co se tváří, že je hodná, to nesnáším ještě víc, než když je někdo otevřeně špatný jako třeba Cersei. Cat je prostě nejhorší a moc mě naštvalo, že ji GRRM připojil zrovna k bratrstvu, které jsem měl do té doby moc rád. :P
@Kolikokoli Ano, kapitola kdy Cat vypráví o svém dětství v Riverrunu byla opravdu zajímavá. Skoro jako poslouchat vyprávění Cat o Jonovy a neštovicích =D
@Everett_Young@Anvil Bavily mě její kapitoly o Robbovi (Robbově táboře), o tom jak se stará o Brana a především - o její cestě s Tyrionem za Lysou. To o jejím dětství bylo zajímavé jak kdy.
Brienne mám ráda, její kapitoly mě bavily (i ty všeobecně odsuzované za nudnost), naopak u Cerseiných jsem vyloženě trpěla (bylo to zajímavé, ale přímo mě to fyzicky bolelo).
Cat ráda nemám, ale rozhodně si nezaslouží titul nejneoblíbenější postavy - pokusím se předstírat trochu sebereflexe a musím uznat, že její chování naprosto chápu a je do jisté míry "normální" a očekávatelené (ne to, že s podřízlým krkem bude běhat po lesích, ale že bude nesnášet Jona a bude na něj ošklivácká).
@Everett_Young To souhlasím. Brienne je skvělá z cizího pohledu, to, že je posedlá ctí a má ženské jádro víme i od Jaimeho.
@Kolikokoli Sansa má pořád úžasné kapitoly... protože ty její asi tři kapitoly z Hostiny tam vůbec nejsou pro připomenutí, že ona a Malíček ještě žijou a sestup z Orlího hnízda byl strhující :roll:
@svoa00 ... protože ty její asi tři kapitoly z Hostiny tam vůbec nejsou pro připomenutí, že ona a Malíček ještě žijou a sestup z Orlího hnízda byl strhující :roll:
@Kolikokoli Já si nemůžu pomoct, ale Cat je nejhorší, je to sobecká sviňa, co se tváří, že je hodná, to nesnáším ještě víc, než když je někdo otevřeně špatný jako třeba Cersei. Cat je prostě nejhorší a moc mě naštvalo, že ji GRRM připojil zrovna k bratrstvu, které jsem měl do té doby moc rád. :P
Mě nenaštvete, už jsem si zvykla, že mám oblíbené postavy, které ostatní nesnáší/nemusí (Sansa, Cersei, Dany, Cat, Malíček, Stannis...) a naopak nemám ráda a nebaví mě všeobecně oblíbené postavy (Bran, Jon, Arianne...) :-D
Komentáře
Povedala, držiac svoje srdce, ktoré jej mečom vyryl naštvaný Everett :D
Jinak nejneoblíbenější bude asi... všichni "vedlejší Greyjoyové" (prostě ne Theon a ne Aša).
Cat ráda nemám, ale rozhodně si nezaslouží titul nejneoblíbenější postavy - pokusím se předstírat trochu sebereflexe a musím uznat, že její chování naprosto chápu a je do jisté míry "normální" a očekávatelené (ne to, že s podřízlým krkem bude běhat po lesích, ale že bude nesnášet Jona a bude na něj ošklivácká).
@Kolikokoli Sansa má pořád úžasné kapitoly... protože ty její asi tři kapitoly z Hostiny tam vůbec nejsou pro připomenutí, že ona a Malíček ještě žijou a sestup z Orlího hnízda byl strhující :roll:
... protože ty její asi tři kapitoly z Hostiny tam vůbec nejsou pro připomenutí, že ona a Malíček ještě žijou a sestup z Orlího hnízda byl strhující :roll:
Trefa =D
OMFG, už zase? :wall:
Mimochodem - jestli se chceš porochnit zrovna v tomhle, tak je tu o Catelyn i samostatné vlákno.
http://www.icefire.cz/forum/discussion/51406/lady-catelyn-tully-stark
Nechajte uz Cat odpocivat v pokoji...aspon vy, ked GRRM je taky badass
A sobecka svine? To nemyslis vazne...