Hra o trůny 3x04 - A nyní je jeho stráž u konce - Ice & Fire

upraveno 20. dubna 2013 v 3. řada
123468

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Naopak. Doufala jsem, že se za to Ramsay otočí, vytáhne nůž a dá se rovnou do díla.
  • Mě přišel tento díl dost dobrý. Vyplenění Astaporu / převzetí Neposkvrněných výborný. Docela se divím že tu scénu řešíte, moc mě nenapadá jak jí udělat líp. Otrokář to nečekal tak u sebe měl, jen osobní stráž co na tom je tak zvláštního, měl si převzít jedinečné zboží proč by povolil aby každý nuzák z města viděl draka stejně brzo jako on ? Že tam nebylo pobíjení v detailech na to není čas. Celkově na té scéně je vidět, že epičnost je daleko větší než u první série. Už tady nejede 8 severských jezdců do " velkolepé" bitvy mimo záběr, už to vypadá daleko epičtěji. A seřazené formace Neposkvrněných pochodující za Dany za zvuku chorálu na závěr - dobrý konec dílu
  • @Nevada Tak nějak váhám, zda je to dobrá či špatná vizitka pro tvůrce :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @alek Viděl jsi zfilmované O Myších a Lidech s Sinisem a Malkovichem? Je to doslovné? - je. Funguje to? Funguje. (i když uznávám že tam toho nebylo moc co zkazit)
  • Já nevím, ale jsem pořád přesvědčená, že Theon o Nedovi nikdy nikdy nesmýšlel jako o svým otci, ani jako Reek. Litoval spousty věcí, ale nikdy by o svým "vězniteli" neřekl, že je to jeho otec. Nebo jsem moc citlivá na tuhle linku, asi.
    A já jsem to myslela spíš tak, že mi vadí, když postavám dávají do pusy věci, který totálně mění jejich charakter. Nějaký spadnutí do bahna je mi celkem jedno, ale měnit charaktery mi přijde jako zločin. Obzvlášť když postavy jsou na celým ASOIAF to nejlepší (alespoň pro mně).
  • Jeho otec ho tam nechal hnít, tady se dozvěděl že prý ví o jeho mučení. Stark se k němu choval dobře a vychoval ho vlastními dětmi, i s Jonem bylo podle knihy zacházeno hůře než s ním. Seriálový Theon se prostě sesypal.
  • Já si myslím, že Hostina pro vrány a Tanec s draky budou dějově vložené do sebe.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • @Nevada To je pravda :D. Koukala jsem teď někdy na 1x01 a vytáhla se teda neuvěřitelně.
    @alek viz závorka. (Ale jistě jsi to četl :twisted: )
    @alek Dostal za to Oscara
  • upraveno 23. dubna 2013
  • A mi se bude stýskat po Kraznysovi, ten herec ho hrál perfektně :applause:
  • Uz chapem, preco nam tak dlho nemohli potvrdit, ze Iwan bude hrat Ramsaya. Aby sa aj Nevada bala :twisted:
    Na mě to nehaž... v tomhle směru jsem se nebála ani chvíli. Dělali s tím tolik tajemství, až z to ho udělali v podstatě tutovku ;)
    Navíc mi zrovna tohle obsazení bylo víceméně šumák.
  • napadla mě taková blbost - theon a jeho zpověď o nezabitých starcích -> ramsey vyšle hledače, => bude střet => impulz k rozchodu skupinky

moc jsem nepobral, co mel znamenat ten Bran - nadhodíte mi?
  • Tu scénu s Branem jsem taky nepochopila.

Jsem asi jediná, ale mi vadilo to hrozné klišé, kdy Unsullied začnou bušit kopími na souhlas s Dany. Mi by stačilo, kdyby tam třeba jenom zůstali všichni stát a nikdo neodešel pryč jako svobodný, nebo tak něco. :-|

Že Jaime spadnul do bláta vůbec nevadilo, aspoň padal do měkkého :-)
    upraveno 24. dubna 2013
  • Tento jeden nechápal co Danny myslela tím, svobodný. Tento jeden klepal stejně jako ostatní. Tento jeden rád slouží.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.