@jenProTenDnesniDen Mas lepsiu zabavu ako pri seriali. Zavidim :twisted: Moj chot len lakonicky povie, ze ved aj tak vyhraju Starkovia....no skoda, moc toho nenakeca...ale teraz chodi spavat o tretej, bo nejaka tunajsia osoba s menom ako jeden z US odporucila Justified :spike::onfire::other:
btw - manžel dělá dobře. Jako se sledováním Justified, ne s ponocováním. Ale chápu ho. Tenhle seriál je jedním ze dvou, který mě přinutil zůstat vzhůru, když se po půlnoci objevily nové titulky :)
Jo s tou čepicí taky úpím (nosím čapku i vlétě, když je hnusně) - a vsadím se, že těm hercům musí bejt taky pěkná zima na hlavu a v každé přestávce mezi scénama si nasděj kulicha. Všechny severský národy čepice nosej - je to pro mě takový velký WTF ...
@heavy_head Díky za poučení, určitě si z toho něco vezmu, nicméně si opravdu nemohu odpustit, že jsi také, stejně jako předtím já pozurážel všechny okolo, takže tebou zmíněná kritika se vztahuje stejně tak na tebe, jako na mě, což si doufám uvědomuješ. Bez velkých protestů ti to zřejmě prošlo jen proto, že jsi uznávaný člen s dlouhou historií zde na fóru a že už byli všichni vyčerpáni dlouhými hádkami a stihli se již předtím udobřit. Takže, přestože se chováš ještě hůř než já, vezmu si tvá slova k srdci, ale ty si prosím zase vezmi ta má. (svá) P.S. A navíc, člověk, který má (dle tvých vyjadřovacích schopností) tvou inteligenci by měl vědět, že když se o někom vyjádří tak, jako ty o mě, tak tím jen rozpoutá další hádky, právě poté, co zrovna nějaké skončily. Ale na znamení toho, že jsem si vzal něco z toho, co jsi mi napsal, se s tebou hádat nemíním a doufám, že ani ty se mnou ne, i přes zjevně hozenou rukavici. Hádek už jsme tu měli dost.
Komentáře
Moj chot len lakonicky povie, ze ved aj tak vyhraju Starkovia....no skoda, moc toho nenakeca...ale teraz chodi spavat o tretej, bo nejaka tunajsia osoba s menom ako jeden z US odporucila Justified :spike: :onfire: :other:
No dyť! :(
btw - manžel dělá dobře. Jako se sledováním Justified, ne s ponocováním. Ale chápu ho. Tenhle seriál je jedním ze dvou, který mě přinutil zůstat vzhůru, když se po půlnoci objevily nové titulky :)
Takže, přestože se chováš ještě hůř než já, vezmu si tvá slova k srdci, ale ty si prosím zase vezmi ta má. (svá)
P.S. A navíc, člověk, který má (dle tvých vyjadřovacích schopností) tvou inteligenci by měl vědět, že když se o někom vyjádří tak, jako ty o mě, tak tím jen rozpoutá další hádky, právě poté, co zrovna nějaké skončily. Ale na znamení toho, že jsem si vzal něco z toho, co jsi mi napsal, se s tebou hádat nemíním a doufám, že ani ty se mnou ne, i přes zjevně hozenou rukavici. Hádek už jsme tu měli dost.