!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF - POUZE KNIHY

upraveno 12. června 2020 v Spekulace
18687899192243

Komentáře

• @Branislav_Gepeto 8-O no toto ! sodoma-gomora! =D :dance: ale,
    resp., z dračice :twisted: :oops:
  • TaZdar!

Tak už mi to nedalo a napsal sem do Talpressu otazečku, jest-li budou vydávat The World of Ice and Fire – Svět ledu a ohně. A bylo mi odpovězeno, že o vydání budou usilovat - jupí.
  • *cynický úsměv*
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Co znamená "usilovat"?
  • @Krisa TO znamená dlouho vymýšlet hodně výmluv proč to vlastně nešlo.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Everett_Young Toho jsem se přesně bála...
  • @Everett_Young snít o tom budu dál :-$ třeba jednou, až vyjde Sen o jaru, tak se určitě dočkáme, jsem optimista.
  • upraveno 28. června 2013
  • Cau lidi :D
    Tak me napadlo, co by mohlo aspon trochu dokazovat, ze Aegon je pravy Targaryen .
    V epilogu si Varys před Kevanem Aegona chvali, blahoreci atd... a Kevan rika ze Aegon je mrtvy a Varys rike, ze ne, ze je nazivu.
    Proc by mu lhal o jeho puvodu, kdyz chtel stejne Kevana zabit. Varys uz nemel co ztrati a klidne mohl rict aegonuv nepravy puvod, proto si myslim ze Aegon bude jedna z hlav draka, jestli se dozije prijezdu Daenerys :)
  • @Petr Podľa mňa je jedno, či je Targaryen, aleboBlackfyre. Jeho nárok je stále oprávnený.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Daario ako dračia hlava? :D To by sa erb Targaryenov menil každý mesiac... Raz by bol dráčik fialový, potom ružový...
    "3 dračie hlavy" ?
    (ale čo sa pod tým presne myslí ?
    a kto može, / kdo by mohol byť kandidátom na dračiu halvu ? jaké sú tam requirements, požadavky, a možnosti držitela toho označenia?
    resp. čo má na mysli GRRMartin, a čo jeho ..čitatelia, fanuškovia Písne, pod heslom *Hlavy drakov
    som to pochopil tak, 3 najsympatickejšie postavy (= najsilnejšie, najperspektívnejšie, najschopnejšie osoby Westerosu :
    ..na 3 hlavy draka by som nominoval napr.:

Tyrion / Tywin

Malíček / Varys

Sansa / Daenerys

atakpod..
  • Já si myslím že je to jen metafora :)
    upraveno 28. června 2013
  • Ona mu zoberie hračku odtrhne jej hlavu a napichne ju pred ten jej hrad. Nvm či malý chorý Arryn sa dá považovať za savage giant-a :D
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
  • upraveno 2. července 2013
    mě teď napadlo jestli je Aegon falešný tak by mohl být třeba syn magistra Illyria
    -myslím že říkal že měl syna
    -jestli to neříkal (už si to nepamatuji-musím si to znovu přečíst) tak tam bylo chlapeckéoblečení(Tyrion si ho bral)
    -když o něm mluvil (o Aegonovi) tak tam bylo že to říkal smutným hlasem-třeba se mu prostě stýská
  • @MissUtahraptor HA to jsem si nevšiml a taky já moc nečtu diskuze předtím :) ale to už je podruhé co se mi to stalo...poprvé to bylo když jsem si jednou ráno uvědomil že Jon Sníh není možná syn Neda a byl jsem na sebe tak hrdý že jsem to chtěl někde napsat :) tady jsem ještě zaregistrovaný nebyl ale hned jsem viděl diskuzi-Jon Sníh Teorie-no a tam to lidi už taky nějakou dobu ozebírali :) ale byl jsem pořád hrdej na sebe že jsem na to přišel sám a nikde si to nepřečet :)
  • @DanielSvatoš Však to je taky správně! :-$
    Počkej jak JÁ budu jásat, až se ukáže, že je Jon ve skutečnosti potomkem Lyanny a Velkého Jiného a jakožto poloviční Stark/Sníh přivede skutečnou ZIMU! :twisted: =D
  • Nedávno jsem si všiml tohohle. She also holds Robb's declaration that names his successor.(Maege Mormont) . Kdo si myslíte ,že by to mohl být?Vím ,že se o tom spolu Catelyn a Robb bavili ,ale myslim ,že k ničemu nedošli.
  • @MissUtahraptor no nevim no...ale neberu ti to :) jinak mě by nevadilo kdyby Aegon byl opravdu synem Rheagara...je to celekm sympaťák a těch tam moc není pak už jenom sympaťačky :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.