Dnes mi došlo A feast for Crows... takže po prológu a prvých dvoch kapitolách musím povedať, že George sa nechystá nič ukončiť ale naopak ešte viac zamotať :) to sa mi lúbi...
@FireAndBlood Yops a potom by si vzala zbroj a statočne ich všetkých ochraňovala vlastným telom a určite by to zvládla lepšie ako celá Stannisova armáda :D Cersei strašne rada opakuje ako sú všetci ostatní nechopní.
Co si myslíte o Kole času? Boris Hokr kdesi napsal, že by bez něj nikdy nevznikla Píseň... No, začala jsem to číst, až jak to teď Fantom print vydává jako 1 knihu v pevné vazbě (ze stejného důvodu jsem nečetla Píseň před seriálem) a musím říct, že se mi to hodně líbí. Je to na jednu stranu klasické fantasy, na druhou je tam dost takových temnějších, často až Martinovštějších tónů :-) Dost mě teda děsí ten počet dílů, vůbec nevím, o čem dalších 10 bude, ale snad to nějak zvládnou :-)
@esed chystal som sa to prečítať no veľa recenzií odsudzuje posledné diely ktoré už nenapísal originálny autor (ktorý zomrel), potom daj vedieť aké boli tie posledné diely :D
Četla jsem před sedmi, osmi lety a první díl paráda, pak klesající tendence. Teď už asi dva roky přemýšlím nad rozečtením ?pětky? a zatím jsem vždy měla něco zajímavějšího. :)
Občas se u toho zasměješ, není to podle mě totální odpad, má to docela nápad a žádné vyloženě nudné pasáže...aspoň co si pamatuju, ale četla jsem to tak před 5 lety :D (v 15ti)
Tak jsem rozečetla Abercrombieho "Nejlépe chutná za studena" a mám takový pocit, že se autor vyžívá v mrzácích a má něco proti ultimátním klaďasům (zatím jsem v jeho knihách nenarazila ani na jednoho). Jsem lehce před půlkou a už teď vím, že se hned po tomto vrhnu na jeho další knihu "Hrdinové" a těším se, až vyjde "Rudá země".
Komentáře
K Erikssonovi. Malaz je dobrý, ale strašne, strašne rozvláčny... Poriadny drajv chytí vždy až ku koncu knihy...
Jezal+ Jaime = dva namyšlenci, kteří přijdou k ujmě a oba se změní
Yops a potom by si vzala zbroj a statočne ich všetkých ochraňovala vlastným telom a určite by to zvládla lepšie ako celá Stannisova armáda :D Cersei strašne rada opakuje ako sú všetci ostatní nechopní.