Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1121315171869

Komentáře

• upraveno 3. listopadu 2010
    Pravda. Navíc vedle Beana odpadne i Mark Addy. Jaime také ve druhé sérii skoro nevystupuje, Tywin pokud se nepletu vůbec. To znamená že 4 stálí herci 1. série nebudou vůbec nebo skoro vůbec v 2. Bude třeba dobře obsadit trio Stannis-Davos-Melissandra, popř. třeba Edmura nebo Bryndena.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. listopadu 2010
    Počítám, že určitými úpravami bude muset scénář projít proto, aby takové významné postavy nezůstaly celou sérii nevyužity.
    Čo takto Terry O´Quinn ako Davos a Erin Cummnigs alebo Jaime Murray ako Melisandra? (nehnevajte sa, toto premýšľanie o obsadení ma strašne baví ;)
    Terry se mi zdá na Davose příliš starý (možná je to jen moje představa). Já bych bral jako Davose buď Kennetha Branagha, Aidana Quinna nebo Garyho Oldmana.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Kenneth Branagh je zajímavej nápad, ale s pracema okolo Thora asi nebude mít času nazbyt.
    Ešte ma napadol Sam Elliott (ten by sa mi hodil aj na Davosa aj na Bryndena).
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Sam Elliott by byl perfektní Brynden!
    Navyše sa oňho Hollywood dvakrát netrhá, takže by úlohu v GoT podľa mňa s radosťou vzal. Nespíšeme petíciu? ;)
    Flanker.27 píše:
    Kenneth Branagh je zajímavej nápad, ale s pracema okolo Thora asi nebude mít času nazbyt.

Jelikož jsem si oblíbil Wallandera tak spíše doufám, že se k němu po Thorovi rychle vrátí. V Game of thrones je to spíše zbožné přání.
    Stannise by měl hrát Kevin Spacey :)))
    JAIME píše:
    Stannise by měl hrát Kevin Spacey :)))

Tak to už je vyloženě sci-fi. :-D
    není, je řadu let ředitelem londýnského národního divadla, tak to nemá daleko ;)
  • upraveno 4. listopadu 2010
    Přiznávám, že ten mne nenapadl. Ale byl by skvělý, o tom není sporu (byť mým favoritem zůstává Strong).
    Když jsme u toho obsazení, pořád marně vyhlížím Waldera Freye... Vzhledem k věku by to mohl být třeba Christopher Lee.
    Ten mě na to vůbec nesedí. Christopher Lee je vysoký, charismatický, důstojný, se zvučným hlasem. Záporáky bezesporu hraje skvěle, ale na úlisného, slizkého a nepříjemně veselého Freye se moc nehodí.
    To už skôr Ian McDiarmid, ten by mi na Freya celkom pasoval.
    Strong se u mě odepsal šíleným výkonem v Hoodovi. Mě by se líbil skoro do jakékoliv role Ray Winstone (pokud ho teda náhodou už neobsadili, nemám přehled :) Jinak na Waldera Miroslav Táborský...
  • upraveno 5. listopadu 2010
    Zdá se, že jste vycítili dobu, kdy bude oznámeno další obsazení. Dnes byly potvrzeny další čtyři role, vedle Stiva, Bowena Marsch a stájového chlapce (k těm později) jde zejména o Kevana Lannistera. Hrát ho bude Ian Gelder.

image

Více případně na Westeros či Wic.
  • upraveno 6. listopadu 2010
    Kevana som si predstavoval statnejšieho a podstatne mladšieho, ale môže byť.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 6. listopadu 2010
    Kevan zklamání, Marsch v pohodě.

Ale nemůžu si teď uvědomit kdo byl Stiv - ten co ho Arya bodla když utíkala z Králova přístaviště?
    Macejko píše:
    Kevana som si predstavoval statnejšieho a podstatne mladšieho, ale môže byť.

Taky jsem měl zprvu ten pocit, jenže já mám obecně jiný pocit z knihy, pokud jde o věk hrdinů. Proto jsem si to včera ověřoval a Kevanovi má být 55, Tywinovi o pár víc. Takže tohle docela sedí (Gelder ročník 49, Dance 46).

ad Stiv - to je jeden z divokých, viz rejstřík postav a míst. Ten co ho Arya bodla je právě onen bezejmenný stájový chlapec.
    Popravde, ja jsem si v roli Kevana nebo Tywina predstavoval nekoho jako je blondaty Arnie:) Nekoho statneho, zocelene telo...
  • upraveno 10. listopadu 2010
    Ještě jsme tady nemluvili o rolích R´hllora a Velkého Jiného, ježto budou muset být obsazeny hvězdně hlavně v sedmém díle. Já bych to viděl na duo Chuck Norris a Dolph Lundgren!
    Takže tvrdíš, že to jak dopadne děj knižní ságy vlastně rozhodně casting k televiznímu seriálu? Protože bůh, na kterého padne Chuck Norris, automaticky zvítězil. Pro opačný výsledek by byly zapotřebí ty nejnáročnější filmové efekty a rozpočet seriálu by spolknul víc peněz než filmy jako Avatar I, II, III, sága Pána Prstenů a Hobita dohromady (přesné číslo neznám, ale patrně nepůjde o částku menší než 2 miliardy dolarů). :-D
    jak díš, olorine
  • upraveno 17. listopadu 2010
    JinýR ho llo má Velkého

Co se týká Chucka, zdá se že není nepřemožitelný. Jedna stará legenda (Ano chápu, že je to jen legenda, ale každá legenda je založena trochu na pravdě). Takže, jedna stará legenda praví, že Chuck má svoji slabinu. Důležité je chytře využít jeho vlastní sílu proti němu samotnému. A pak je potřeba ještě loupežník. Vše viz tato Pohádka
  • upraveno 17. listopadu 2010
    dôkaz že Chuck Norris je premožiteľný (aj keď je to fuška)

• upraveno 18. listopadu 2010
    Chtěl bych tam jednou vidět soboj duo Clegane vs. Chck!
  • upraveno 23. listopadu 2010
    GRRM zverejnil ďalšiu hádanku ohľadom obsadenia. Tentokrát je to starý Walder "heh-heh" Frey.

Olivier as Big Daddy? Well, no, but sort of. Dunk found him annoying. Harry had dealings with him, Jason with a namesake. He’s done Dickens, Shakespeare, Thackeray, Chaucer, and Pratchett, and might have run into our dog as well.

A všetko nasvedčuje tomu, že riešením hádanky a hercom, ktorý si strihne zpozdilého lorda, je David Bradley, známy ako školník Filch z Harryho Pottera. Nechcem predbiehať, ale ak sa to nakoniec potvrdí, je to absolútne fantastická voľba.
  • upraveno 23. listopadu 2010
    Co dodat? Napsals to přesně a já souhlasim i s hodnocením, tohle by byla skvělá volba.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.