Nejoblíbenější postava

upraveno 10. dubna 2014 v Akce a hlasování
Jaká je vaše nejoblíbenější postava?
můj žebříček
1 Tyrion
2 Arya
3 Rob
A nesnáším
1 Malíček
2 Ceresei
3 Jakýkoliv Frey
13

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Mikjan Všetkých päť kníh by mali byť tri roky. Tuším. Kdesi na to bol graf.
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Oblíbenci
    Jon
    Arrya
    Malíček, Tyrion

Neoblíbenci
    Cersei
    Ramsay
    Freyovci
  • Obľúbené postavy žijúce

Tyrion Lannister
    Arya Stark
    Jon Snow (jsem přesvědčená, že se z těch ran nožem dostane, ikdyž ta podoba s Juliem Cézarem je znepokojivá)
    Petyr Baelish
    Davos Morský
    Varys

Neobľúbené postavy žijúce

Ramsay Bolton
    Cersei Lannister
    Freyovci, ktorí mali prsty v Červenej svadbe
    Vranie oko
    Veľký Iný

Potom tam mám kopu postáv, ku ktorým chovám zmiešané či neutrálne pocity a postavy, ktoré sú už s Bohom mnohých tvárí.
  • upraveno 30. listopadu 2014
    Ještě ke Královně Vesmíru alias Daenerys, nejvíce mi na ní vadí její ignorace pravdivých informací o vlastní rodině, zaslepenost, Dááário a neuvěřitelně nudné kapitoly, které se pro mě, žádným zajímavým směrem po celé čtyři knihy nepohnuly.
  • Ja som jej na začiatku veľmi veľmi fandila. Ale v Astapore a Mereene sa to všetko spackalo strašným spôsobom. Mám ju už skôr za neutrál a dúfam, že sa veci nejak dajú do poriadku.
  • @Aviv tak tak, ve Hře jsem její kapitoly hltala se zatajeným dechem, pak už to mělo jen sestupnou tendenci.
  • Ale má nesmierne zaujímavé sny a vidiny.
  • @Aviv
    Také jsem ji mněl v počátku poměrně rád.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
  • upraveno 2. prosince 2014
  • A servítky si nebrali ani jeho zamestnanci. Ono to síce nebolo pekné vyhnať ich po obrane Kráľovho prístaviska, ale predstavte si, že by tam zostali - veľká časť obyvateľstva by chodila bez uší a miesto Diomedových koní by sme mali Šagove kozy.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jo, na chvíli jsem zapomněla, že se bavím s trollem. Tak popojedem.
    upraveno 2. prosince 2014
    Proč máš potřebu ty vraždy vyčleňovat jako by se jednalo o něco nevýznamného? Může to být největší sympaťák ságy, ale přesto je to vrah. Tečka.

Argument "Martinovi fanoušci by měli být zvyklí" je naprosto zcestný.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Achileus A čo Šae? Tak sa mi zdá, že ju Tyrion uškrti, či čo.
  • Při srovnání Tyrionových a Daniných zlých skutků hovoří pro Tyriona jeden fakt.
    On u všech věděl, koho a proč připravuje o život. Což je teda omluva, která by mu vykoupila tak dvě vteřiny života navíc.
    V případě Astaporu však nebyla nijak zjišťována míra zapojeni do otrokářských činů. Prostě byly ve špatný čas, na špatném místě, ani nemuseli být zdejší. K tomu bych doplnil přísloví, je lepší pustit sto zločinců, než popravit jednoho nevinného.
  • Tak pro Tyriona hlavně svědčí fakt, že nechal spálit ty lidi v Černovodém zálivu, protože kdyby vyhráli, šlo mu o život. Jasná sebeobrana! =D Jinak samozřejmě vůbec netvrdím, že je to kdovíjak morální osoba. Se Sansou se nevyspal ne proto, že by byla tak mladá, ale protože ho nechtěla, a u Rudé svatby měl problém hlavně s tím, že o ničem nevěděl.
  • AvivAviv
    upraveno 3. prosince 2014
  • AvivAviv
    upraveno 3. prosince 2014
    Mne sa vidí, že Daenerys nie je ani tak krvilačná a krutá, ako skôr radikalistka. Keď dôjde na jednotlivcov a menšie skupiny ľudí, všemožne sa snaží urobiť pre nich dobrú vec, ale keď dôjde na masy ľudí, trocha stráca prehľad a volí síce jasné a rýchle ale katastrofické rozhodnutia. Myslím, že v tom má prsty aj prostredie... Tyrion narobí všeobecnej škody menej, ale zase si šetrí dávku pomstychtivosti a zloby pre posmievačných spevákov a milenky, čo zrádzajú a podobných ľudí.
  • No Daenerys mi ve srovnání s politikou států připadá jako USA. Něco obsadíme, přitom zabijeme největší odpůrce, dáme lidem demokracii, divíme se, že o ni nestojí a hrozně dlouho nám trvá, než odtamtud odejdeme.
  • @Achileus Stannis Baratheon? Barristan Selmy? Bran Stark? Meera Reed (doufejme)? Hodor? Našlo by se jich docela dost.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.