Vášnivá nenaplněná láska mezi Aryou a Jonem? Tyrion dobýjející a vypalující Zimohrad? Sansa šťastntě vdaná za Joffreyho obracející se proti svému rodu??? Nu musím uznat, že to, co se ságou udělali D+D je hovno proti tomu, co s originální verzí udělal GRRM =D
Tak Martin by to pravděpodobně dokázal napsat tak, aby to fungovalo, i kdyby se držel původního plánu. Jenom teda nevím, jak se během třech knih chtěl poradit s věkem některých postav. Asi nejvíc by mě traumatizovala třináctiletá matka Joffreyho dědice Sansa :-@ Arya a bratránek Jon by byli ještě OK, ale milostný trojúhelník... budu předstírat, že jsem to nečetla. A chudák Jaime...
Tak ty charaktery by asi taky nakonec byly jiné povahy a věku. Sanse by třeba bylo dvacet a chovala by se asi tak jako Lysa. Joffrey by byl hodné rozmazlené princátko co si hraje s kočičkami a Tyrion největší padouch, úlisný intrikář a jeho pravá ruka by byla Melisandra.
Jsem tu nový, takže jestě jsem nestihl přečíst všechny příspěvky, ale taky se zapojím. Dost se tu dikutuje smrt Johna, ale v knize jsem postřehl jen, že John omdlel ale byl zatím živ a doufám, že i na dále bude :D. Inak jak to vidíte s dany a jejím možným těhotenstvím.
@p1e9t9r2 Vítej. Co se týče Jona, tak se obávám, že to už bylo prodiskutované horem dolem. Většina lidí tady na fóru tu věří, že se s ním ještě potkáme, i když někteří mají za to, že už Jon nebude zrovna "mezi živými". Co se týče Dany, tak neodvažuju hádat, a Martin se k tomu už ani nemusí vrátit.
Lidi znovu teď pročítám Tanec, abych to osvěžil před novou sérií... a mimo jiné..
jaké jsou vaše názory na Lemore=Ashara Dayne protože já nad tím dlouho přemýšlel a nikdo krom Ashary mě nenapadá nebo nedává smysl (Elia, Rhaella) a jelikož Connington o ní mluví jako o lady Lemore tak.. jinak Aegon je určitě normální Targaryen jinak by to už bylo překombinovaný (pokud Varys pomáhá Daenerys která je 100% Targaryen tak by to ani nedávalo smysl..)
Komentáře
Nu musím uznat, že to, co se ságou udělali D+D je hovno proti tomu, co s originální verzí udělal GRRM =D
Já jsem ráda - takhle je to zajímavější :)
[url=http://www.test-inside.com]70-480[/url]
Vsadím boty že by ho dokázali vzkřísit jenom aby to mohl dopsat... A to JAKÝMKOLIV způsobem.
a mimo jiné..
jaké jsou vaše názory na Lemore=Ashara Dayne
protože já nad tím dlouho přemýšlel a nikdo krom Ashary mě nenapadá nebo nedává smysl (Elia, Rhaella) a jelikož Connington o ní mluví jako o lady Lemore tak..
jinak Aegon je určitě normální Targaryen jinak by to už bylo překombinovaný (pokud Varys pomáhá Daenerys která je 100% Targaryen tak by to ani nedávalo smysl..)
@Dreamer To by nebyl George:D