!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF - POUZE KNIHY

upraveno 12. června 2020 v Spekulace
1165166168170171243

Komentáře

• Mezi proudy od Jiráska :-)
  • AyleenAyleen Zachovejte paniku!
    Křižácká trilogie :)
  • @KasKas pěknej avatar :-)
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 11. února 2015
    Vášnivá nenaplněná láska mezi Aryou a Jonem? Tyrion dobýjející a vypalující Zimohrad? Sansa šťastntě vdaná za Joffreyho obracející se proti svému rodu???
    Nu musím uznat, že to, co se ságou udělali D+D je hovno proti tomu, co s originální verzí udělal GRRM =D
  • Phoebea
    Já jsem ráda - takhle je to zajímavější :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    :D
  • Tak Martin by to pravděpodobně dokázal napsat tak, aby to fungovalo, i kdyby se držel původního plánu. Jenom teda nevím, jak se během třech knih chtěl poradit s věkem některých postav. Asi nejvíc by mě traumatizovala třináctiletá matka Joffreyho dědice Sansa :-@ Arya a bratránek Jon by byli ještě OK, ale milostný trojúhelník... budu předstírat, že jsem to nečetla. A chudák Jaime...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tak ty charaktery by asi taky nakonec byly jiné povahy a věku. Sanse by třeba bylo dvacet a chovala by se asi tak jako Lysa. Joffrey by byl hodné rozmazlené princátko co si hraje s kočičkami a Tyrion největší padouch, úlisný intrikář a jeho pravá ruka by byla Melisandra.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
  • @Montezuma3 odkiaľ je ten gif?
  • @Montezuma3 Preco by Sanse muselo byt dvadsat? Deti moze porodit aj ako trinastrocna.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 14. února 2015
  • on není Targaryen, ale Blackfyre, případně ještě k tomu je potomkem nebo alespoň příbuzným Illyria nebo Varyse

[url=http://www.test-inside.com]70-480[/url]

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Představ si, že i vykastrovaný může mít příbuzné.
  • Jsem tu nový, takže jestě jsem nestihl přečíst všechny příspěvky, ale taky se zapojím. Dost se tu dikutuje smrt Johna, ale v knize jsem postřehl jen, že John omdlel ale byl zatím živ a doufám, že i na dále bude :D. Inak jak to vidíte s dany a jejím možným těhotenstvím.
  • upraveno 3. března 2015
    @JoeGyry Mr. Peabody & Sherman, aneb kreslený Doctor Who v psej podobe. =D
  • @p1e9t9r2 Vítej. Co se týče Jona, tak se obávám, že to už bylo prodiskutované horem dolem. Většina lidí tady na fóru tu věří, že se s ním ještě potkáme, i když někteří mají za to, že už Jon nebude zrovna "mezi živými". Co se týče Dany, tak neodvažuju hádat, a Martin se k tomu už ani nemusí vrátit.
  • \no doufám, že se brzo dočkám, docela mi začíná dělat strach jeho věk, aby to stihl vůbec dopsat
  • @p1e9t9r2: Žádný stres, kombinace věku a intervalů mezi jednotlivými knihami vyvolává u fanoušků obavy už přinejmenším od Hostiny... :o)
  • jjj touž jsem stihl postřehnout, ale pokud by to nestihl dopsat, chtěl bych vidět reakce fanoušků :D
  • @p1e9t9r2

Vsadím boty že by ho dokázali vzkřísit jenom aby to mohl dopsat... A to JAKÝMKOLIV způsobem.
  • Lidi znovu teď pročítám Tanec, abych to osvěžil před novou sérií...
    a mimo jiné..

jaké jsou vaše názory na Lemore=Ashara Dayne
    protože já nad tím dlouho přemýšlel a nikdo krom Ashary mě nenapadá nebo nedává smysl (Elia, Rhaella) a jelikož Connington o ní mluví jako o lady Lemore tak..
    jinak Aegon je určitě normální Targaryen jinak by to už bylo překombinovaný (pokud Varys pomáhá Daenerys která je 100% Targaryen tak by to ani nedávalo smysl..)
  • @_Já_ a co když je to prostě jen Lemore? :)
  • upraveno 17. března 2015
    @Dreamer Teda takové odvážné teorie tady pouštět, to musíš mít kuráž... :D

• @Dreamer To by nebyl George:D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.