Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
CrafthammerKdyby někoho zajímalo tak:
1.díl-Alvin dán k Triss.
Adda zachráněna.
Na straně Řádu.
2.díl-Šel jsem s Vernonem.
Henselta jsem nechal žít.
Zachránil jsem Anais a předal ji Radovidovi.
Shealu jsem ušetřil a draka taky.(S tou Shealou si to jěště rozmyslim)
Letha jsem nechal jít.
BTW dvojku jsem začal v pondělí a ve středu byla hotová a to se všim všudy (kontrolováno podle witcher.wiki)
ale mám všechny questy a geralt by má nejlepší vybavení
tak mi pošli do zpráv email kam to chceš poslat
Ale jako no offence, přeju vám herní zážitky na maximum :)
S tím warriorem jsem se na to vykašlal a začal hrát znovu za mága :D
Asi to beru moc vážně...
Jak psal Blackfish, taky si užívám každý okamžik. Po grafické stránce naprostá paráda do každího detailu. Btw taky se mi Nilfgaard líbí čím dál víc :-) A ten hlas Tywina jako císaře sedí jako pr.. na hrnec :-)
Zatím mám odehráno jen asi 8 hodin a dostal jsem se z Bělosadu do Wizimi, takže předpokládám, že můj dosavadní skvělý dojem ještě poroste raketově nahoru. Občas mi to nedá a jenom se tak zastavím v pšenici a koukám se, jak se ohýbá ve větru, opravdu paráda. A nebo chodím od vesničana k vesničanovi a poslouchám ty jejich průpovídky. V Bělosadu je malý chlapec, který říká o Emhyrovi moc pěknou básničku. :-)
Jinak z vedlejších úkolů jsem našel Studnu s polednicí, Uvaření Vlaštovky pro raněnou u bulinkářky, Našel jsem toho pohřešovaného bratra, Našel žháře kovárny a vyřešil "záhadu" pánvičky :-) Rád bych ale prošel všechny ty otazníky