Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1124125127129130172

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tywin chválí Zaklínače
    :-k
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Total War: WarCrafthammer
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    :-$
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Néé, totalwaři ať nelezou do fantasy, mají zpracovávat další historický období :)
  • Já jsem docela zvědavý jak to provedou, podle mě jim trocha změny prostředí neuškodí. :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    No je pravda, že letecký jednotky ještě neměli :)
  • To je pravda. Osobně jsem nad tím už přemýšlel a myslím, že s tím co dělá total war total warem to ani nepůjde :)
  • Třeba se jednou dočkáme 1. a 2. světoví
  • Bál jsem se že je to fake, ale bylo by to moc fajn :) Rome II mě nějak nechytá, cítím se hrozně zmateně. Uvidíme jak tohle :)
  • upraveno 25. dubna 2015
    Tak co kdo z Vás hraje lodičky? :twisted:
  • upraveno 30. dubna 2015
    Tak hotovo. Savy pro Zaklínače 3 jsou připraveny :)
    Kdyby někoho zajímalo tak:
    1.díl-Alvin dán k Triss.
    Adda zachráněna.
    Na straně Řádu.
    2.díl-Šel jsem s Vernonem.
    Henselta jsem nechal žít.
    Zachránil jsem Anais a předal ji Radovidovi.
    Shealu jsem ušetřil a draka taky.(S tou Shealou si to jěště rozmyslim)
    Letha jsem nechal jít.
    BTW dvojku jsem začal v pondělí a ve středu byla hotová a to se všim všudy (kontrolováno podle witcher.wiki)
  • Svatos svoje savy jsme smazal když jsem upgradoval pc. myslíš, že bys mi to mohl poslat, kvůli práci nemám čas dohrát to.
  • @Blackfish to můžu :-) jen upozornění:hrál jsem na lehkou obtížnost protože jsem to chtěl rychle mít zařízený
    ale mám všechny questy a geralt by má nejlepší vybavení
    tak mi pošli do zpráv email kam to chceš poslat
  • Kdo hrajete Dragon age Inquisition, prosím o radu. Vždycky nebo skoro vždycky hraju DA hry za mága, stejně tak i první hraní v inkvizici, teď bych rád zkusil warriora ale nevím jestli tanka nebo obouruč. Dík :)
    upraveno 20. května 2015
    @pavel Jsem tu očekávál spoustu nadšených příspěvků o tom jak běháte po Novigradu, lovíte gryfy a chodíte s Yennefer do lesa na bylinky, a ty sem taháš Dragon Age. :roll:
  • @Montezuma3 : Běháme a lovíme a proto nemáme čas na nic jiného (ani na práci) :-). Začínám přemýšlet, že si vezmu dovolenou. Přece jenom, hodiny jsem odpočítával už od minulého pondělí a z nervozity jsem si opět po dlouhé době přečetl všechny povídky, abych se dostal do varu.
  • Běhám po Velenu, lovím, žiju tím, vzal jsem si v práci dva dny volna. Každý okamžik si užívám na maximum! Tohle je jediný a právoplatný král! Hraju polsky pro větší vtáhnutí do příběhu, angličtina by ho zaváděla. Jsem unešen! Nějaké Dragon Age, Skyrim, whatever tomu nesahá po kotníky!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Týra ma čítať tie fanatické ohlasy, keď mám zrovna minimum času na to, čosi rozbiehať :spike:
  • @Montezuma3 Neběhám, nelovím, nechodím neb nemám na čem hrát.(tiše závidím ) :-# =D
  • upraveno 20. května 2015
    Na Zaklínače 3 jsem se nehorázně těšil. Jenže i minimální systémové požadavky jsou pro můj počítač nedosažitelné.
  • A abych pravdu řekl, tak momentálně mě přirůstá k srdci spíš Nilfgaard než král severu Radovid. Nilfgaard na tom dobytém území má svoji samosprávu, vše mají rozdělené a jasné a nechávají žít lidi, rolníky v pokoji. Zato Radovid tam má fanatiky z řádu věčného ohně, lovce čarodějnic a podobnou verbež. Takže až se příště budu rozhodovat na čí straně stát. Tak pánbíčkáři to určitě nebudou.
  • upraveno 20. května 2015
    @Scipio Asi tak :D Já jsem slavil rozfachání DA-I. Naštěstí mě Witcher nebral, ani jako knížky, ani jako předchozí hry, který jsem zkusil a pokaždé odinstaloval :)

Ale jako no offence, přeju vám herní zážitky na maximum :)

S tím warriorem jsem se na to vykašlal a začal hrát znovu za mága :D
  • @Blackfish: To není otázka otázka severu proti jihu. To je tím, že Radovid je prostě blbec a byl jím i v druhém díle. :-) Já jsem si ho neoblíbil ani tam. Jediná správná strana, za kterou stojí za to válčit je Mahakam... Všichni ostatní Nilfgardem počínaje a Kovirem konče jsou buď imperialisti, anarchisti, komunisti, náboženští fanatici nebo oportunisti...
    Asi to beru moc vážně...
  • Musím říct že zaklínač opravdu pecka. Včera jsem u toho seděl do jedné a taky to dnes v práci vypadá :-) Ale dnes znova :-)

Jak psal Blackfish, taky si užívám každý okamžik. Po grafické stránce naprostá paráda do každího detailu. Btw taky se mi Nilfgaard líbí čím dál víc :-) A ten hlas Tywina jako císaře sedí jako pr.. na hrnec :-)
  • Já jsem včera skončil o půl druhé. Do práce jsem přijel před hodinou...
    Zatím mám odehráno jen asi 8 hodin a dostal jsem se z Bělosadu do Wizimi, takže předpokládám, že můj dosavadní skvělý dojem ještě poroste raketově nahoru. Občas mi to nedá a jenom se tak zastavím v pšenici a koukám se, jak se ohýbá ve větru, opravdu paráda. A nebo chodím od vesničana k vesničanovi a poslouchám ty jejich průpovídky. V Bělosadu je malý chlapec, který říká o Emhyrovi moc pěknou básničku. :-)
  • A prošel jsi všechyn "otazníky" v Bělosadu ?. Pár jsme jich prošel, ale mám v plánu se tam vrátit až půjdu od císaře a dodělat je všechny.
    Jinak z vedlejších úkolů jsem našel Studnu s polednicí, Uvaření Vlaštovky pro raněnou u bulinkářky, Našel jsem toho pohřešovaného bratra, Našel žháře kovárny a vyřešil "záhadu" pánvičky :-) Rád bych ale prošel všechny ty otazníky
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.