Hra o trůny 5x06 - Neohnuti, neskloněni, nezlomeni - Ice & Fire
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Ten článek na novinkách mě vážně pobavil tak to sem dávám pro zpestření.. :wall:
Skoro to vypada, jako by tvurci serialu Sansu vyuzivali jenom pro vyvoj ostatnich postav (v KL Tyriona, ted Theona) a ted ji navic jeste hodili pod vlak jenom aby sokovali divaky. K nicemu jinemu jim asi neni dobra.
@Mellien Nikdo nekritizuje, ze tam dali takovou scenu (krome asi nekterych americanu). Problem je, kterou postavu k tomu vyuzili.
P.S. Jsou to právě takové blbé názory, že ideální seriály jsou nekonečné, kvůli čemu se točí tak málo dobrých seriálů. Ano, je mnohem jednodušší je dělat jako nenáročné vyplnění času se starými známými postavami. Ale víš, co dává příběhu (stejně jako životu - hej dneska je ze mě úplný otec Fura) smysl? Že má konec.
Dorne - hrůza hrůz, ty tři holčičky bojovnice, choreografie soubojů, neskutečně "náhodné" setkání a vůbec, celá ta pseudomaurská stylizace Dorne pro mne tedy nic moc.
Margery přihodit na rožeň k Lorasovi - tu seriálovou beze všeho, její představitelku nesnáším už od Tudorovců a jen mne mrzí, že tady jí holt tu palici asi neuseknou :evil: .
Ten gif, co jsi dala na konce příspěvku hovoří za vše, bravo :-D .
Braavos - přátelé všimli jste si jak nám ta malá funebračka rychle dospívá? Jsem zvědav, jak si s jejím rozpukem poradí tvůrci v dalších sériích
:-k .
Cersei - blbka jako vždy, dozvídá se od Malíčka s ohromným úžasem to, co už si díky superutajení činnosti Pána teleportů cvrlikají havrani po celém Západozemí.
Sansa - na to jsem byl enormně zvědav, podle všeho toho humbuku kolem ztráty jejího věnečku jsem čekal něco na způsob filmů "Zvrácený", "Saló aneb 120 dnů Sodomy" nebo alespoň "Dítě z Maconu" a on se z toho vyklubal docela decentně natočený sentimentální povzdech nad ztrátou pelu nevinnosti :twisted: . Ne, ale teď vážně - připadá mi, že značná část oněch údajně pobouřených reakcí byl spíš chytrý marketingový tah tvůrců seriálu, než cokoliv jiného.
Jediné pozitivum v této epizodě (snad nejslabší za těch necelých 5 sérií) pro mne představuje Tyrion a Jorah a to je dost málo, takže se nebojím říct, že pokud hodlá HBO pokračovat v tomto duchu, brzy asi nebudu jediný, koho to přestane bavit úplně...