TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1239240242244245362

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 15. června 2015
  • @undefined To je možné, ale takhle to vypadá, jako když někdo převzal ty nejnepovedenější nápady ze všech stargate, k tomu naplácal klišoidní postavy a ještě to celé zkusil natočit pokud možno s rozpočtem Ordinace.
  • Viděla jsem teď 7.? díl 2. série Turn. Washington je mi nesympatický už od začátku a oni věnují téměř jeden díl jeho bludům :wall:
    Jinak nevím, čím to je, ale jsou mi nejvíc sympatičtí ti na špatné straně barikády (z US pohledu). Za mě tedy nejlepší majoři Hewlitt a André. No a kdyby bylo nejhůř, tak od "správňáků" Caleb.
    Ale teda děj je zbytečně překomplikovaný.
  • @brbr Souhlasím, Britové jsou lepší :-D Hewllet, Rogers a docela se vytáhnul i Simcoe, u kterého jsem to nečekal. Z americké strany je sympatický snad jen Benedikt Arnold, a všichni víme, jak to s ním nakonec bylo =D
  • @brbr Major Richard Hewlett na wikipedii - stránka neexistuje =D - evidentně existoval, protože se účastnil skutečné bitvy o Setauket nicméně nikde o něm nic není. Takže asi nedůležitá osoba. Nicméně tvůrcům může dobře posloužit.
  • @Everett_Young Jo, tu bitvu o Setauket jsem si našla. Ale v seriálu je major křestním Edmund, aspoň chtěl po Anně, aby mu tak říkala.
    http://www.serialzone.cz/clanek/5289-starz-objednava-americke-bohy/

Hm, nemůžu říct, že bych byla zrovna odvázaná z toho, že to bude točit Starz. Ale budu doufat.
  • @Nevada Kečupová krev, zpomalené záběry, nahá těla a bude to plný modelů a modelek. =D
    :'-(
  • No nene, kdopak se nám to vrátil? :-)
  • upraveno 22. června 2015
    Děkuji za tip na Jonathan Strange a pan Norrell, úplně mi ten seriál unikl. Přitom, co jsem zatím viděla, je to hooodně dobré. :dance:
  • Co nová série True detective? Osobně nevím, bojím se, že se mi nepodaří oprostit se od první.
  • upraveno 23. června 2015
    Sense8 :applause:
  • @brbr ja tiez. McAdamsova sa mi tam akosi nehodi...tam patri skor krasotinka typu Matthewa :).
    Ale hned ako dam druhu seriu Mostu, tak vyskusam.

Videl niekto Mr.Robot?
  • @Hildegarda Taky propadla Mostu? :-)

True detective - mi hlavní postavy připadají jako hrozná klišé (ne, že by Rust a Marty ze začátku taky tak nevypadali) - zkorumpovaný policajt alkoholik a násilník, mafián, policajt s válečným traumatem a policajtka drsňačka v opozici k tatíkovi hipíkovi. A ještě hrozí, že hlavní zápletka se bude točit kolem politiky a korupce :wall: Pevně doufám, že se ve všem výše uvedeném mýlím. Jo, a ještě mi nedělá úplně dobře ta atmosféra, trochu jak z 80. let.
  • Naštěstí neznám australský protipól Beverly Hills :D
  • Já jo ze Supermaxu =D
  • @Hildegarda Neměla jsem včera večer co dělat (čti měla jsem uklízet), tak jsem na toho Robota mrkla. Teda ty IT věci jdou naprosto mimo mě, takže jsem asi úplně nedocenila DDoS attack (či jak to bylo), ale jinak to bylo dobré. Teda až na ty pasáže, kde se vyskytuje Christian Slater (a toho mám ráda), který ze sebe chrlí filozofická moudra (kupodivu, když to padá z hlavního hrdiny, tak to není taková hrůza). Šanci tomu dám, obzvlášť, když teď nemám na co kouknout.
  • @brbr ok, tak tomu dam sancu aj ja, dik :)
  • Školu zlomených srdcí dávali stopro i na nově nebo primě. Takový ten šitózní seriál na všední odpoledne :D
  • @brbr
    Tak som teda dala prvu cast TD a za mna sklamanie. Postavy prilis ploche a jasne nartnute, Farrell si to sice zjavne uziva, ale toho dopravaka dufam ze odpravia v dalsej casti. Ked ho vidim, otvara sa mi nozik vo vrecku. A posledne sekundy s krutohustopodozrievavymi pohladmi boli skor na smiech.
  • @Hildegarda Tak, tak.

Já jsem si někdy minulý týden uvědomila, že jsem viděla jen první sérii Newsroomu, tak doháním manko a dost mě to baví.
    upraveno 29. června 2015
    Ach, Newsroom. Nedávno jsem opakovala třetí řadu.

Já teď rozkoukala Broadchurch. Vypadá to dobře. Tennant výjimečně nevypadá divně a Andrew Buchan vypadá přímo výborně :)
    Budu muset dokoukat druhou řadu Fixera.
  • Tennant netennant, kacířskou otázku na vás mám.. Už několikrát jsem zkoušel začít sledovat Doctora.. A pokaždý mě to po několika dílech přestalo bavit. Zlepší se to potom co zmizne Eccleston, protože mě to celý vůbec nijak nerajcuje jako vás ostatní co tu o tom občas píšete :D (teď dostanu sodu, já vím).
  • @sfik Doktor je jeden ze seriálů kde je vzestupná tendence. První série je asi nejhorší ze všech, a některé díly jsou fakt utrpení. Je pravda, že některé jsou dobré, ale jinak je to katastrofa. Nicméně od druhé série se to začne silně zlepšovat. Pokud začneš sledovat Doktora od začátku, tak je třeba to buď přetrpět, nebo přeskočit. Osobně doporučuji přetrpět, aby ses trochu dostal do toho univerza, tedy pokud s ním již nejsi seznámený z původních dílů (což nepředpokládám). Takže jo, zlepší se to po odchodu Ecclestona.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.