Tak to nevim, co tím zrovna myslej. Ale ten veterán je jedna z nejlepších vedlejších postav toho seriálu, ta mě fakt zaujala. Víc než ti kolem míhající se mafiáni.
Je to kovová maska s otvory na koukání - zřejmě na kryti, ale nechápu to celí použití - Ten sniper dostal toho německýho snipera (marksmana) až potom co si tu masku sundal, aby se podrbal na nose.... jak se používala atd to netušim, tedy jakou měl voják polohu...
Zvlaštní věcička... díky moc za osvětu... jak si zaměroval :D ? :-) Tu pušku jsi měl po levici a koukal jsi se dírkama v masce to mi nějak nedáva smysl :-)
Právě jsem dokoukal nový díl třetí sezony Clone Wars a s velkým sebezapřením musím říct, že jsem nadšený. Animátoři udělali obrovský krok dopředu, stejně tak mám radost z nových postav a režie. Fakt je to oproti nepovedenému celovečeráku hodně pozitivní vývoj. Líbí!
Já jsem teda Star wars univerzum docela přestal sledovat... Hodně mne bavily prvky kolem Rytířů staré republiky a mocných Sithu... A clone wars mne svým způsobem taky bavily... Docela by mne zajímalo co se stane s tou Ashokou... NEvíte jestli jsou rozdělaný nějaký další seriálový projekty ? Ohledně SW
SW expanded universe z doby před Episodou I se mi moc líbí, ale k událostem po Episodě VI jsem dost skeptický. Stručně řečeno je to podle mě strašně překombinované - klonovaný Imperátor, stále ničivější super-zbraně, Yuuzhan Vongové...
Komentáře