TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Pokud ti vadí tohle, asi by ses od SW měl držet dál - je to jedno z jeho požehnání/prokletí, a už to jinak nebude ;-)
Mě jde o to, že touhle logikou by někdo mohl natočit všech šest episod znovu jen o tom, co se nedostalo do původního sestřihu a vydávat to za těch šest episod. Neříkám, že to je špatný seriál, jen mě to přijde zvláštní, to je celé.
SGU byl trapnej pokus udělat SG ve stylu BSG.
No, to uz jsem taky nekde cetl... bylo to jedna z veci, ktere me konecne dokopali k tomu podivat se n BSG... ikdyz finalni podil mela az boardgame.:-)
zase viděla pět minut z nějakého dílu, kde říkal, jak mu támhle červík ukazoval nějaké vize zkázy a nadřazenosti červíků.
To byl nejaky s dilu, kdy mel halucinace nebo neco takoveho, ne? Nebyl zrovna polomrtvy? Mam za to, ze je tak logiky ve stylu, ze zdravy jaffa sveho symbionta plne ovlada, ale ve stavech oslabeni si obcas symbiont muze vyskakovat (mimo to, ze ho z toho spatneho stavu dostane - lecenim).
Pokud jsem tedy dobre pochopil tvoji terminologii. Ale treba si to nekdo pamatuje lip.
Mě jde o to, že touhle logikou by někdo mohl natočit všech šest episod znovu jen o tom, co se nedostalo do původního sestřihu a vydávat to za těch šest episod. Neříkám, že to je špatný seriál, jen mě to přijde zvláštní, to je celé.
Abychom si rozumněli - the Clone Wars (2008+) je seriál určený především pro děti a teenagery, resp. Lucas Arts už nějakou dobu považují tyto věkové skupiny za primární zákazníky (:-/). S tím souvisí i úvaha, že tyhle diváky přitáhnou k obrazovkám spíše známé tváře. I tu Ashoku (nesnáším ji!) si prý hodně rozmýšleli. Nicméně, scénáře z původního seriálu nepřevzali.
Edit: zbytek už si nechám na SW fóra a úpravy Wookieepedie.
Teal'c už ke konci seriálu symbionta nemá. Ale už si nepamatuju od které řady přesně. Užívá tu látku, kterou vyvinuli Tok´rové (tretonin?).
Zrovna pred par tydny jsem shlednul tenhle dil na nejake televizi.
Sethi: Červík v jaffovi nemůže prakticky nic, lze s ním komunikovat v nějakém stavu hluboké meditace nebo co nebo když je jaffa totálně na sráč, ale není to úplně hodnotný dialog.
V nějaké sezoně Teal´covi červík exne, dostane jinýho, v nějaký další sezoně se ho zbaví a nahradí ho... tretonin nebo jakym technoblábolem to nazývaj - Nevada: lék kterej je dělanej z dospělejch červíků takovým ošklivým postupem zahrnujícím jejich likvidaci. Původně ho vytvořili na takové planetě na úrovni cca našeho přelomu 19/20 století, paradoxně z červíků hodnejch, což zahrnovalo i scénáristicky dost trapnou likvidaci jedné významné hodné červice.
heh, jen pro záznam - Erric obalenej cementem ležérně se opírající o trám prozrazující nejtemnější tajemství, zatímco si sem tam vybírá cement z vlasů je fakt cool
+1 :)
Camelot (Starz, 2011) : Season 1 First Look
No je to plné takových těch PR keců, moc vidět toho není. Každopádně Jamie Campbell Bower je natolik zajímavej, že už jen v týhle ukázce naprosto převálcoval toho typana ze seriálu Merlin a moh by ten seriál táhnout. Škoda přeškoda, že v GoTu nakonec nebude. No a pak zaujal ještě Fiennes jako Merlin. Dámské obsazení je už slabší...
I když taková Eva Green...
Trailer