Což mi připomíná, jak to má támhle Teal'c domluvené s tím svým červíkem? Teď jsem zase viděla pět minut z nějakého dílu, kde říkal, jak mu támhle červík ukazoval nějaké vize zkázy a nadřazenosti červíků. Co že ho už dávno neovládl, během těch padesáti řad?
Mě na celém systému seriálů štvala jedna věc. Postupné nabalování stále silnějších a silnějších záporáků. A jejich postupná likvidace. Zvláštní je také to, že ta likvidace se postupně zrychlovala. Zatímco porazit Goauldy trvalo skoro 7 sezón (a jen Apofise trvalo vyřídit asi 3), tak Orie, kteří měli být nesrovnatelně silnější, zlikvidovali v průběhu 2 sezón (když se to tak vezme, tak v průběhu jednoho filmu). Navíc se ze Země postupně stala nejsilnější síla v Galaxii. Můžeme být rádi že SG-1 ukončili, protože dalšími protivníky mohly být jen ti ze seriálu Andromeda (další šílený seriál). :-D
Jo, pravda. Lék našli na jedné planetě, vyráběli ho tam z "dětí" pramáti Tok´ry. Odbojářští potomci ho po počátečních protestech začali s nějakou drobnou úpravou masově vyrábět pro Jaffy :o)
heh, jen pro záznam - Erric obalenej cementem ležérně se opírající o trám prozrazující nejtemnější tajemství, zatímco si sem tam vybírá cement z vlasů je fakt cool
Tak co, už jste viděli první díl Boardwalk Empire? Ty prachy na tom jsou fakt vidět a Buscemi je výbornej. Btw, 4,8 milionu diváků je slušnej zářez, sic na rekordní Deadwood chyběl ještě asi miliónek. :-)
Tak jsem viděl ten první díl. Docela se mi to líbilo (Al Capone zamlada :-D), konečně jsem někde viděl počátek Prohibice, i když se to teprve bude muset rozjet.
Tudorovci mě bavili jen do chvíle, než zemřel kardinál Wolsey, to byl absolutně nejsilnější chatakter, série III a IV jsou aspoň pro mě už tak nudný, že nedívatelný.
Podle mě to nevypadá zase tak špatně. Téma je ohraný, ale žádný seriál jsem zatím na artušovský téma neviděl (nejblíže seriálu měli asi Mlhy Avalonu) Pokud jde o načančanost a uhklazenost to podle nejdelšího videa se Hra o trůny může zdát v některých ohledech taky moc "čistá" uhlazená ( Tyrion málo ošklivej, Sandor málo popálenej). Osobně by mě určitě víc zaujal artušovský seriál podle Cornwellovi ságy Kronika válečníka ( je otázka jestli by divák přistoupil na zbabělýho Lancelota)
Komentáře