TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
189111314362

Komentáře

• upraveno 16. ledna 2011
    Amaroun - a nebo to...
    ja mám príbehy po E6 veľmi rád, najmä tie od timothy zahna. veľkoadmirál thrawn je skvelá postava. toto by som bral ako seriál, alebo film všetkými desiatimi. agresia vongov trpí na rôznorodú kvalitu autorov.
  • upraveno 17. ledna 2011
    Četl jsem jen od Z. jen takovou tu trilogii, která vyšla nejdřív v příšerném překladu s děsivými obrázky. A bylo to špatné, hloupé a přeplácané. Přišlo mi to hodně jako současné SW hry- vše, co bylo ve filmech se tu muselo násobit. Klony postav, zbytečné nové "staré" technologie a vždycky nový McGuffin jako to, co vyhraje díl. Ble.
    noir: pod ten tvuj posledni prispevek se podepisu.
    Thrawnova trilogie se oprvadu vymyká běžným SW, a ten konec mi přijde takový neslaný nemastný, jakoby se chtěl thrawna zbavit a nějak nevěděl jak...
  • upraveno 23. ledna 2011
    Spartacus: Gods of The Arena - epizóda 1: Vynikajúce. Nový hrdina, noví záporáci a vôbec všetky nové postavy sú predstavené s ľahkosťou a zaujmú už na pôde prvej päťdesiatminútovky. Najviac pozornosti ale na seba strhne samotný prequelový charakter seriálu a z neho vyplývajúce úvodné rozostave...nie šachovnice - a že je teda prekvapujúce! Aréna, s ktorou sme sa viac než dôkladne zoznámili v prvej sérii, sa ešte iba stavia, Crixus nie je ničím iným než vzpurným galským otrokom bez akéhokoľvek výcviku a disciplíny, Ashura vidíme ako gladiátorského nováčika, Oenomaova žena ešte žije a sám Oenomaus je stále gladiátorom, zotavujúcim sa zo zranení od Theokola... a Batiatus a Solonius sú priatelia! Som náramne zvedavý, kam sa dej bude uberať v nasledujúcich dieloch. Myslím, že prekvapenia nám budú nadelené mierou vrchovatou. A ešte drobná poznámka: som veľmi rád, že po otravnom britskom prízvuku Jaime Murray už nie je ani vidu, ani slychu. (9/10)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 26. února 2011
    Na Myepisodes.com mi vyskočilo, že byl odvysílán Camelot S01E01. Oni to uspíšili nebo se jedná o nějaký dokument z natáčení a je jen blbě označený, nevíte někdo?
  • upraveno 26. února 2011
    NA Warezech ještě nic neni ....
    upraveno 26. února 2011
    Hm, na oblíbených úložištích jsem taky nic nenašla..
    upraveno 26. února 2011
    Zatim nic... Docela mne to zajímá asi to zkouknu...
    upraveno 26. února 2011
    Tak je to opravdu pilot. Ale druhá epizoda je na ME pořád psaná na až na duben.
    Titulky anglický asi ještě nejsou což ? :-)
    upraveno 26. února 2011
    Nehledala jsem, protože mně jsou platné jak hadovi nohy :o)
    Ale zítra by snad měly být české.
    Neznáte nějakej dobrej francouzký seriál? Potřebuju ke studiu Francouzštiny :-D
    upraveno 26. února 2011
    Tak podle někoho na titulky.com se jedná jen o polovinu pilotu. Zřejmě měl na mysli první část úvodního dvojdílu.
    Neni to nejhorší, Výprava je suprová a herci obstojní (Merlin je teda dost extravagantně pojatej), ale ty klišé scény by si mohli odpustit....
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 26. února 2011
    Je to na konci nějaké utnuté. Ale tedy nic moc.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.