@brbr z druhé série jsem viděl asi první dva nebo tři díly. Přišlo mi to výrazně horší než série první, tak jsem už ani nepokračoval. Z hlavních postav nebyl skoro nikdo sympatický, všichni mindráků jak nas*áno a k příběh se prakticky neřešil. Zlepšilo se to ke konci nějak, nebo to zůstalo stejné?
Viděl již někdo první epizodu JessicaJones? Celkem psycho, jsem zvědav jak bude bojovat s někým jako Kilgrave.. Trošku mě naštvalo že jsme se ho až na ty halucinaci nedočkali, ale třeba v druhé epizodě bude :)
@Mikke Už mám za sebou 4.. celkem se bojím že to začnou nastavovat vatou. Daredevil u mě pořád vede, ale i tak je to super seriál. Myslím že díky Netflixu Marvel postoupil na trochu vyšší level a nevím jestli mě teď ze seriálů táhne něco víc než tyhle dvě dílka. Těším se na Defenders a doufám že i v JJ se objeví Daredevil v dobrý formě :) Jinak zatím asi se nechci o tom víc rozepisovat ať nespoiluju :) Ale Kilgrave psychouš dobrý a skvěle zahranej!
@Aviv u mě Joker to spíš neutralizuje, nevidim na něm nic extra. Navíc jsem potom nějak nepochopil tu mánii tipu ( maturáky alá Joker Profilovky na FB alá Joker ). Chápu, že za to dostal Heath Ledger posmrtně oskara, ale mě postava jokera nepřišla zahraná jako něco famózního.
Kdyby Ledger nezemřel, ten kult kolem by ani nevzniknul... Pro mě je jenom jeden Joker a tím je Nicholson :) Žádnej Ledger nebo rocková hvězdička na tom nic nezmění (a jo říkám to i přes to, že Suicide Squad nikdo neviděl, protože Jared vypadá jak pedofílek ne jako Joker, kvalita filmu na tom nic nezmění)
@sfik Kamenovat nebudu, ale jako zrovna s představitelem Batmana jsem v nových filmech mnohem spokojenější. Je pravda, že zpracováním a celkovým vyzněním se mi víc líbily Burtonovy snímky, ale vždycky mi tam strašně vadil Keaton. Jako pardon, ale on jako Batman fakt NE!!! :wall:
Jinač.. Už mám JJ dokoukanou. V něčem byla jako seriál lepší než DD. Ale avocados at law jsou príma dvojka a celkově na mě působí líp. A nejde o menší porci bitek, ale spíš asi o postavy jako takové. Nihilistická alkoholička prostě podle mého nešahá slepému právníkovi ani po ramena :)
Ja môžem všetkými dvadsiatimi doporučiť Fargo. Cez víkend som zhltol celú prvú sériu a sedem dielov druhej, ktoré sú zatiaľ vonku, a už sa neviem dočkať dozajtra, keď si budem môcť pozrieť dnešný. :)
Seriál je založený na filme bratov Coenovcov, takže ak máte radi ich tvorbu, môžem vám zaručiť, že sa vám bude páčiť aj seriál. :)
Komentáře
Edit: A teď mě kamenujte milovníci Balea.. jsem zvyklý :D
Seriál je založený na filme bratov Coenovcov, takže ak máte radi ich tvorbu, môžem vám zaručiť, že sa vám bude páčiť aj seriál. :)