TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1251252254256257362

Komentáře

• The Last Kingdom - bude Uthred někdy o něco málo chytřejší nebo to bude pořád primitivní buran? :D Tímhle tempem mě to přestane brzy bavit...
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @sfik hej az bude o par rokov starsi
  • Na Idnes psali, že třetí série True detective bude v roce 2018. Docela dlouhá doba, tak snad to bude lepší než posledně.
  • @brbr z druhé série jsem viděl asi první dva nebo tři díly. Přišlo mi to výrazně horší než série první, tak jsem už ani nepokračoval. Z hlavních postav nebyl skoro nikdo sympatický, všichni mindráků jak nas*áno a k příběh se prakticky neřešil. Zlepšilo se to ke konci nějak, nebo to zůstalo stejné?
  • Viděl již někdo první epizodu JessicaJones? Celkem psycho, jsem zvědav jak bude bojovat s někým jako Kilgrave.. Trošku mě naštvalo že jsme se ho až na ty halucinaci nedočkali, ale třeba v druhé epizodě bude :)
  • @Mikke Už mám za sebou 4.. celkem se bojím že to začnou nastavovat vatou. Daredevil u mě pořád vede, ale i tak je to super seriál. Myslím že díky Netflixu Marvel postoupil na trochu vyšší level a nevím jestli mě teď ze seriálů táhne něco víc než tyhle dvě dílka. Těším se na Defenders a doufám že i v JJ se objeví Daredevil v dobrý formě :) Jinak zatím asi se nechci o tom víc rozepisovat ať nespoiluju :) Ale Kilgrave psychouš dobrý a skvěle zahranej!
  • upraveno 22. listopadu 2015
    @sfik Tak Daredevil/JJ jsou víc pojatý na thriller a ta komixová složka ustupuje do pozadí. Stejně takhle vypadal i Nolanův Batman.
    @Mikke Proto nechápu jak se mi může DD a JJ líbit a Nolanova Batmana nesnáším.. Ale spíš než pojetí u Batmana nesnáším jeho představitele..

Edit: A teď mě kamenujte milovníci Balea.. jsem zvyklý :D
  • Ani Joker to nevyváži?
    @Aviv u mě Joker to spíš neutralizuje, nevidim na něm nic extra. Navíc jsem potom nějak nepochopil tu mánii tipu ( maturáky alá Joker Profilovky na FB alá Joker ). Chápu, že za to dostal Heath Ledger posmrtně oskara, ale mě postava jokera nepřišla zahraná jako něco famózního.
    Kdyby Ledger nezemřel, ten kult kolem by ani nevzniknul... Pro mě je jenom jeden Joker a tím je Nicholson :) Žádnej Ledger nebo rocková hvězdička na tom nic nezmění (a jo říkám to i přes to, že Suicide Squad nikdo neviděl, protože Jared vypadá jak pedofílek ne jako Joker, kvalita filmu na tom nic nezmění)
  • @sfik Kamenovat nebudu, ale jako zrovna s představitelem Batmana jsem v nových filmech mnohem spokojenější. Je pravda, že zpracováním a celkovým vyzněním se mi víc líbily Burtonovy snímky, ale vždycky mi tam strašně vadil Keaton. Jako pardon, ale on jako Batman fakt NE!!! :wall:
  • @Lara A co potom Geroge Clooney. =D
  • Jinač.. Už mám JJ dokoukanou. V něčem byla jako seriál lepší než DD. Ale avocados at law jsou príma dvojka a celkově na mě působí líp. A nejde o menší porci bitek, ale spíš asi o postavy jako takové. Nihilistická alkoholička prostě podle mého nešahá slepému právníkovi ani po ramena :)
  • upraveno 29. listopadu 2015
  • upraveno 30. listopadu 2015
  • Ja môžem všetkými dvadsiatimi doporučiť Fargo. Cez víkend som zhltol celú prvú sériu a sedem dielov druhej, ktoré sú zatiaľ vonku, a už sa neviem dočkať dozajtra, keď si budem môcť pozrieť dnešný. :)

Seriál je založený na filme bratov Coenovcov, takže ak máte radi ich tvorbu, môžem vám zaručiť, že sa vám bude páčiť aj seriál. :)
  • @Arutha První série Farga byla skvělá, a naštěstí nedopadl jako Temný případ a druhá série je snad ještě lepší, s každým dílem o něco zábavnější :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • upraveno 30. listopadu 2015
    Nop, pořád se mi to nelíbí, dalším mínusem je pro mě ultra nesympatické obsazení :-?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.