Škola :-/
Tak bych se měl učit, popřípadě spát (dneska jsem byl na zkoušce, zítra jdu na další...vlastně včera jsem byl na zkoušce a dneska jdu na další...) a místo toho hraju na BrainKing Člověče, nezlob se a tady pročítam příspěvky za posledních pár dnů nepřítomnosti... Ach jo, internet je strašlivá věc...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Len mi nevrav, že sa vám prevarili rezance.
@Aviv to ti ani líto být nemusí, ono když hodíš zmražený do rozpálenýho oleje (ne, že bych o tom něco věděla :anxious:), tak je to taky slušný ohňostroj, tu vodu si ani nechci představovat.
Když si představím celou kuchyni zalitou vybombeným olejem, tak bych se tam radši odstřelil než to uklízel. Nevím proč se říká o přilévání oleje do ohně místo vody do oleje. Protože se mi stalo přesně to co @Dreamer a to nejsem úplnej kuchařskej elév. Jenom jsem se nekouknul do toho pytliku s hranolkama a nasypal je do friťáku rovnou, ony už byly nějaký přemrzlý a obalený v ledu. Takže ano, měl jsem vážně sebevražedný úmysly :D
- a ne, není to o tom "chci být lepší než TENHLE", ale chci dosáhnout TÉHLE ÚROVNĚ
@brbr: Vánoce v příbramském hornickém domečku, vstup za 20,-, většinou tam zdobení perníčků ukazují... jako, já s tím mám taky problém, ale člověk, který to fakt umí by ti měl umět poradit, jakou úroveň mají mít prostředky (třeba u tance je sakra rozdíl mít civilní a taneční obuv - to je nebe a dudy, aniž by člověk cokoli změnil na svém umění), jestli nemáš řídkou polevu, případně poradit správný gryf při zakončení tahu... Jako samouk si možná zbytečně učení ztěžuješ... :o)
... ale to je o tom, učení není o tom nedělat chyby, když chci něco umět, tak musím vědět, že když to udělám takhle, nebude to dobře... (Ostatně Tolkien: Spálená ruka naučí víc než stovkja varování před ohněm) Ale to už je opět téma praxe v edukativním systému...
@Dreamer: Ozdoby by asi byly řešení,... kdybych měl stromeček a touhu se s těmi perníčky vykrajovat a zdobit. Mě teda popravdě napadlo spíš, že při podstatně snazším tvarování by šly použít jako vrhací hvězdice...
@Lara: Tak ono jedlou sodu může v receptu nahrazovat třeba prdopeč, ale v tomhle receptu nic takového nebylo a bez toho KP se tím dá fakt skoro zabíjet
Ale je třeba to vidět pozitivně - mám radost, že se mi povedlo dopředu (skoro) odhadnout, jaký to bude mít dopad... :o) (To skoro je tam proto, že podrážka je o dost měkčí a po dopadu na stůl většinou necinkne... ale zase se nedrolí)
U muffinu bych čekal užití pouze jako dělovou kouli, tohle má vzhledem k možnostem přípravy univerzálnější užití (v Evropě se zakládá jako ostří oštěpu, v Asii se vrhá ve tvaru hvězdic a Australané používají banánovitě zahnutý tvar, který má tendence se vracet...) :o).
Pardon musel jsem :D :D