@Gepeto ještě aby ses těšil =D Však dobře víš, že když jsem teď ten levicovo-pravicový sluníčkář-rasista podporující elitářství a rovnost, tak je těžké si získat mé sympatie :twisted:
Nová komiksová seriálová zajímavost aneb Marvel v britském pojetí.. Jdeme na to :) Btw. nejsem si jist, ještě jsem to neviděl (resp. jsem viděl asi 3 minuty) a asi jsem tam zahlédl Daredevila (?)
Zatím mě to moc nebavilo. Abych se přiznal, moc jsem nestíhal britskou angličtinu, tak počkám na české titulky... A hlavní postava ve mě moc sympatií zatím nebudí...
Tak jsem viděl poslední díl Vojny a míru.. No, nevím jestli jsem byl v nějakém zvláštním emočním rozpoložení, ale několikrát i ta slza ukápla.. A to jsem věděl co mě čeká.. Samozřejmě už o té absenci ruské atmosféry byla řeč. Ve čtvrté epizodě to celkem vytáhli, ke konci už zase absentovala, ale mě to zase tolik nevadí. Tomu kdo neviděl, rozhodně doporučuji :)
Já jsem teda tu novou Jamaicu ani nezhlédla do konce prvního dílu. Nějak mě to nechytlo. Začátek se sice tvářil děsně cool, ale pak mi to přišlo celkem... nudné. :anxious:
@Lara Mně to nedalo a zopakoval jsem si pro připomenutí asi 50 stránek předlohy (až dočtu co mám rozečtené, tak si to dám celé). Mary z knihy a z seriálu jsou dvě odlišné postavy, pojetí nezávislosti žen se od 30. let značně změnilo. V knížce překonává hlavně sama sebe, vnitřní nejistotu, to je to co dělá nezávislým každého člověka, prostředí tohle vlastně jen umocňuje. Tím je mi velmi sympatická. Tahle adaptace, krom toho, že je velmi volná, z ní dělá nesympatickou osobu 21. století, která má vševědoucí pohled, utrhává se na všechny okolo a poučuje. Nevím, jestli se k tomu vůbec vrátím. je to dost škoda, Daphne du Maurier uznávám z ženských spisovatelek asi nejvíc.
@sfik:-$ Ticho, ještě mi chybí tři díly a neumím odolat spoilerům. Jak už jsem psala Vojnu a mír jsem nečetla, jen si pamatuju, že to špatně skončí, takže už od prvního dílu propadám depresi.
@Nevada Jestli je to fakt už poslední serie, tak to možná v nějaké slabší chvíli dodívám. GW myslím.
pozeráte niekto Most? (Broen). musím povedať, že druhá a tretia séria sa mi páčia ešte kus viac ako prvá. akurát to fakt neviem na torentoch nájsť :( hlavne verzie bez hardcoded. poraďte niekto dobrý zdroj, dík
Komentáře
Nová komiksová seriálová zajímavost aneb Marvel v britském pojetí.. Jdeme na to :) Btw. nejsem si jist, ještě jsem to neviděl (resp. jsem viděl asi 3 minuty) a asi jsem tam zahlédl Daredevila (?)
je to dost škoda, Daphne du Maurier uznávám z ženských spisovatelek asi nejvíc.
@Nevada Jestli je to fakt už poslední serie, tak to možná v nějaké slabší chvíli dodívám. GW myslím.