@sarven Tak já to mám stejně. Zvlášť se mi líbil ten divný vztah Sagy s novým parťákem :D Snad trochu lepší zdroj ti napíšu ve zprávě, ať nikoho nedráždíme.
1. ten trailer je skvělej 2. na DD se těším tak moc, že přežiju i toho prudéra v roli Punishera 3. už v březnu???? to jsem sakra zaspal :D 4. @Everett_Young to víš DC stojí za prd, Marvel rules... :D
@DanielSvatoš A tak byla jiná.. někomu ten její psycho styl mohl sedět.. Ale abych řekl pravdu, tak se dívám na tyhle seriály kvůli akci a ne rozboru duše. A fakt že neměla vlastní latexové oblečky mě zamrzel.. Na mě celou dobu působila jak deprimovaná lesba. Kilgrave byl fajn.. Ale aspoň už se srovnalo to hodnocení na csfd, to že JJ ze začátku měla víc procent bylo dost zarážející..
tak já nikomu neberu jestli ho to bavilo ale mě přišlo že se tam za 5 dílů nic nestalo a akce žádná to že neměla latoxové oblečky zamrzí ale není to hlavní důvod proč se mi to nelíbilo :D
Upozorňuju, že je to lidi se silným žaludkem a snesou silnou frustraci. Něco takového by člověk čekal od detektivky, ale holt se to skutečně stalo. Máte tu oběť, hrdiny (obhájce) i padouchy (ten hlavní je žalobce, ze kterého jdou až pedofilní vibrace). A je to děsivější než horor.
@sfik Ale to přece nechceš vědět. A přiznávám, že si to úplně napamatuju, protože mě to přestalo bavit. Frank je fakt humus, nějak jsem ho nedokázala překousnout.
@Krisa Špartakus může být dosti zábavný, pokud člověk přistoupí na hru a nebere to vůbec vážně, pak je z toho slušná guilty pleasure :D nejlepší na tom seriálu jsou "vztahy" a intrikaření, prostě taková R-ková telenovela v kulisách starověkého Říma.
Komentáře
těším se
http://www.edna.cz/supergirl/clanky/welling-ze-smallville-si-mozna-zahraje-v-serialu-supermana/
1. ten trailer je skvělej
2. na DD se těším tak moc, že přežiju i toho prudéra v roli Punishera
3. už v březnu???? to jsem sakra zaspal :D
4. @Everett_Young to víš DC stojí za prd, Marvel rules... :D
to že neměla latoxové oblečky zamrzí ale není to hlavní důvod proč se mi to nelíbilo :D
http://www.csfd.cz/film/418072-making-a-murderer/prehled/
Upozorňuju, že je to lidi se silným žaludkem a snesou silnou frustraci. Něco takového by člověk čekal od detektivky, ale holt se to skutečně stalo. Máte tu oběť, hrdiny (obhájce) i padouchy (ten hlavní je žalobce, ze kterého jdou až pedofilní vibrace). A je to děsivější než horor.
Sme sa prave bavili o tom, ze ci sa po odvysielani tohto serialu nieco v danom pripade zmeni.
Crassus je super, btw moje představa Stannise.
To jak stiskne zuby, ta hranatá čelist, to mi u sérialového Stannise právě hodně chybí.