Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Tarabas vyzeral trochu ako Khal Drogo zo seriálu, nie?
Tyhle, pro děti designovaný draci :-@ Ani nevíte jak mě štve, že v How to Train Your Dragon vypadá 90% všech draků jako tlupa groteskních příšerek z Happy Mealu.
A nechtějte vědět, co si myslím o téhle přerostlé zelené slepici :-x
ale přeci jen, je to trošku podivné, a trochu víc preferuji draky, kteří mají čtyři končetiny, nikoliv šest...
Bezzubka je boží, nejroztomilejší a nejklášnější :) pokud náhodou někdo víte, kde se dá potkat a ochočit, pište tipy
taky se mi moc líbí hadí střih asijských draků
a čestnou zmínku si určitě zaslouží i tahle příšera, která mi nejednou způsobila neklidný spánek :)
https://m.youtube.com/watch?v=LC1W5vWeUzI.
Bezzubka je ale top! Ale musim souhlasit ze zbytek se mi moc nelibi. Nejlip hodnotim asi hookfanga ale nadderove jsou hrozny...
A jasne jeste skyrim taky fajn vyobrazeni...
Jinak neříkám, že každý drak musí vypadat stejně, Falca neznám, tudíž na mě působí spíš hafanovitě. A obří lítající pes je tak jako tak dost cool, klidně bych ho brala :D
@Everett_Young mutantíci se poprvé objevili ve dvojce v titulkové scéně
Pokud jde o ty filmové, tak mám rád toho z Drakobijce (fantasy stará zhruba jako Souboj titánů, je docela škoda, že zapadla):
Flemmeth jsem ve dvojce potkal, k ní jsem to ještě dohrál, ale jinak mě dvojka tak těžce zklamala, že jsem v prvním aktu skončil a už jsem se k tomu nikdy nevrátil.