!!!POZOR SPOILER VŠECH DÍLŮ SERIÁLU A VŠECH KNIH!!! Teorie z Písně a z Hry
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
2. Umberové nezradili
3. Chundeláč je naživu
4. Jon logicky odešel protože zemřel a jeho přísaha byla v podstatě dovršena (tak jak jsme předpokládali že to bude i v knihách, jediný možný odchod od Hlídky je skrze smrt že..) a vážně ho tam měl někdo z nich nějak zadržovat? A jako kdo? Divocí si myslí že je bůh a bratři v podstatě něco méně božského ale i tak kurva zázračného..
5. Jestli se Jon se Sansou opět minou.. doufám že ne..
Jasně že tenhle díl nebyl tak dobrej jako minulej, ale zase taková hrůza to nebyla. Až na ten příborovej souboj u Věže radosti, to hrůza byla :D A Lyanna tam bude přesně z toho důvodu z jakého si myslíme že tam bude, prostě to šponujou. A samozřejmě to s tím Rickonem (1,2,3) jsou moje naděje a doufám v to. Pořád čekám že to bude nějaké velmi odvážně řešení Umberů.. Otázka je co Karstarkové.
Ano, Jon logicky odešel, ale až do posledního okamžiku to nedal najevo. A čekal jsem třeba výkřiky: "To nemůžeš!" "Jsi náš velitel!" atd., ale prostě nic. Pokud někdo umí přežít vlastní smrt, tak bych tuplem stál o to, aby byl mým velitelem. :-D
6. série bude možná (nejšpíše ne) tou poslední.
Doufal bych, že když byl oživen, tak se k němu sesypou jako k nějakému bohu a pak se s ním sjednotí proti Twentymu.
Nicméně, viděli-li jste upoutávku na 4. epizodu, tak víte, že Údolí vrátí úder (i když to zřejmě bude jen vyvražďovačka dalších hráču Hry a pak se Malíček portne do Kings landing, kde zabine Ollenu :D
A opět z plotu dílu - nevystupoval Jon tak trochu jako velitel i po smrti a oživení až do té doby než mu přelítlo přes nos... "Áaaa, dlabu na to, já vlastně umřel, tak už má hlídka skončila a můžu si dělat co chci"?
Ale jistě, proč by v tom scénáristi měli hledat logiku, vždyť do toho beztak rejou jen knižní fandové, kteří se teď nemají o co opřít... :o)