Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1139140142144145172

Komentáře

• @Mikke: Otázka je, jestli věděl na co dělá reklamu...
  • Tak jsem rozehrál zaklínače.Nějaké tipy na vedlejší questy?
  • Úplně všechny!!! Z toho bambilionu, co jich tam je, jsou tam možná dva tři slabší, jinak stojí za to a některé se nedají po odehrání určité pasáže z hlavní linky dokončit (prostě se označí jako nesplněno a adieu). Mě takhle utekli "Hříšní lidé města Novigradského" a asi to budu muset kvůli tomu hrát znovu. :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Mikke A jestli chceš sbírat kartičky, tak po nich jdi už od začátku a hraj každý duel, který se ti naskytne. Já jsem se gwintu věnoval až ke konci hry a jednu kartičku, která se dá získat jen na questu, jsem minul. ("A hele, oni tu hrají gwint. No a co, jdu se raději věnovat Triss. Cože to říkala? Že se chce projít v zahradách?" :D )
  • @Mikke vedlejší delej všechny na které narazíš je to nejlepší ze hry a kartičky sbírej od začátku jak píše Monte
  • @Monte Karstark Cože Triss? Ty asi nejsi moc věrnej kánonu :-?
  • Karty jsem nepochopil
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Tak ono že by se nějak zvlášť držela hra kánonu se říct nedá, hlavně trojka... U té mě kromě překroucení knižních událostí a věcí taky štvalo ignorování předchozího dílu.
  • budete hrát někdo Overwatch ? tyhle hry vůbec nehraju ale tohle video udělalo dojem
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 22. května 2016
    @DanielSvatoš Ty videa mají pěkný, líbilo se mi to předchozí na s Widowmaker a docela se mi líbí to zpracování a postavy, ale na online střílečky jsem levej a navíc, tohle není ftp a prachy se mi do toho lejt nechce. Takže ne, hrát to nebudu. :-)
  • ja uvidím ještě ale je docela možné že se do tho pustím až to vyjde ale asi nebude čas :D
  • upraveno 23. května 2016
    @DanielSvatoš: Taky to není můj šálek kávy. Poslední multiplayerová "střílečka", kterou jsem zkoušel byl Verdun a odnesl jsem si z toho velmi hlubokou depresi. Od okamžiku respawnu do další smrti mi to průměrně trvalo tak 15 vteřin. :-)
    @Benji: Ignorování výsledků dvojky se mi taky moc nelíbilo (v mém případě je z horního Aedirnu dračí království a nějak mi nedochází, kam se ten drak v trojce poděl). :-) Ale jinak souhlasím s @Monte Karstark, protože Yenefer je prostě namyšlená mrcha a pokud si to správně pamatuji, tak v knížce byla taky.
  • Verdun je prý docela hardcore tak to se nedivím ale ja te nVerdun nehrál takže nemůžu soudit ale ten Overwatch mě láká víc a víc :D ale za chvilku vyjde datadisk na Zaklínače potom nový Battlefield kterej si chci taky pořídit a pak snad Kingdom Come :D takže se to tam nějak nevejde
  • @Monte Karstark Tohle jsem si řikal taky, ale byl jsem mile byl překvapen. Hrál jsem open betu. Navíc jelikož každej char je jinej a jsou tam MOBA prvky, tak spíš o rychlosti je to spíš o vhodným načasování skilů. Některý postavy jsou uplně pro nooby viz Bastion, soldier 76.
  • upraveno 23. května 2016
    Hra mi přijde předražená, ale blizzard prostě umí. Sice je to trošku stereotyp, ale na hodku to zapnout a vyčistit hlavu to jde. Kupovat to nebudu.
  • @DanielSvatoš: Kingdome Come a Datadisk Zaklínače máš mít dávno koupený. :-) A už se jenom těšit na výsledek.
  • @Velbloud také je už dávno koupené mám ale až vyjdou tak nebude čas na Overwatch tak jsem to myslel :D
  • Tak to jo. :-) To jsem špatně pochopil.
  • Podle jednoho webu Kingdome Come až za rok
  • já to čekal :) si prostě vzali moc velké sousto a je to prostě tuna věcí a to co je v té betě je fakt zlomek a navíc to ještě nefunguje :D
  • Neměl by někdo na prodej gwentové karty ? :-) Za nějakou rozumnou cenu :-)
  • karty mám a další mít budu ale neprodám sorry :D ale myslím že na netu najdeš určitě
  • škoda :-) Zatím jsem nenašel na netu vůbec nic, tak kdyby jsi na něco narazil, pošli prosím link :-)
  • Já to teda nevím zaručeně, ale nějaký kamarád mi říkal, že někde na internetu našel obrázky ve vysoké kvalitě a nechal ti ty karty normálně vyrobit a zalaminovat. :-) Ať žijí autorská práva...
  • Na netu jsem obrázky sehnal, vytisknul a v práci na řezačce oříznul. Mám dokonce připravený fólie na zatavení. Ale při představě kolik času by trvalo to tam naskládat, zatavit a znova nastříhat, tak na to nemám čas ani náladu :-(
    Další DLC už asi s kartama koupím, ale chtělo by to sehnat příšery a elfy. Ty byli k prvnímu DLC ne ?
  • jo ale fakt si to zkus najít to musí někde být zkus ebay nebo tak něco
  • Tak TW Warhammer první den od vydání 60% pozitivních ohlasů na steamu (ale leze to nahoru, nyní je tam 63%). CA hned první den vydal na steamu článek "Proč Vám hra padá a jak tomu zabránit" (hrajte offline :-)). Takže to vypadá, že realease optimalizace je "kvalitní", jak je poslední dobou u CA zvykem.
    Přes to všechno mám sto chutí jim ještě jednou uvěřit a ty prachy jim poslat... Jsem holt nepoučitelnej.
  • si počkej na slevu ale jestli máš náladu na warhammer tak se nedá nic dělat :D mě tohle fantasy naštěstí nebere :)
  • @DanielSvatoš: Mě taky ne (respektive o něm nic moc nevím), ale jsou tam trpaslíci a mají děla a to mi stačí. Jdu to koupit :twisted:
  • upraveno 24. května 2016
    Já se přiznám já jsem warhammer dneska koupil (I když jsem chtěl počkat na slevu) :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.