Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
http://magazin.aktualne.cz/ceska-novinarka-alzbeta-trojanova-ukazala-povedeny-cosplay/r~bbab6dc8653d11e69d46002590604f2e/
Hratelné postavy v Civ6:
1 Catherina de Medici - France
2 Cleopatra - Egypt
3 Frederick Barbarossa - Germany
4 Gandhi - India
5 Gilgamesh - Sumer / Uruk
6 Gorgo - Greece / Sparta
7 Harald Hardrada - Norway
8 Hojo Tokimune - Japan
9 Montezuma - Aztec (DLC - 3 měsíce po vydání)
10 Mvemba a Nzinga - (Alfonso I) Kongo
11 Pedro II - Brazil
12 Pericles - Greece / Athens
13 Peter - Russia
14 Philip II - Spain
15 Qin Shi Huang - China
16 Saladin - Arabia
17 Teddy Roosevelt - America
18 Tomyris - Scythia
19 Trajan - Rome
20 Victoria - England
---
21 Isabella - Spain (DLC)
22 Jadwiga - Poland (DLC)
- Ciri sa stala zaklínačkou
- Geralt na dôchodku s Triss
- Radovid mŕtvy, Emhyr ovládol sever (s Temeriou ako autonómnym vazalom)
- Cerys vládkyňou Skellige
- Vernon a Ves živí, Dijkstra mŕtvy (asi jediné čo ma mrzí, škoda že to nešlo spraviť tak aby prežili všetci. No čo, vždy to bol vypočítavý sviniar)
- Krvavý barón s manželkou mŕtvi
- Keira Metz bohužiaľ mŕtva
- skončil som na 34. leveli, s Majstrovskou kočičou zbrojou
Teraz odohrať Burial at Sea, a idem sa pustiť do Hearts of Stone. :)
hraješ na PC? musím říct že jsem rád za můj nový PC páč ta hra vypadá na ultra opravdu skvostně (jediné co nemám na nejvyšší jsou vlasy Geralta :) to moc žere fps)
Zakladní hra
-Ciri se stala císařovnou Nilfgaardu
-Radovid mrtvý
-Dijkstra mrty (Roche bych v tom nenechal ani za nic)
-Cerys královna Skellige
-na Kaer Morhen jsem přivedl každého včetně Letha
-romance s Yennefer (minule jsem byl forever alone)
Srdce z kamene
udělal jsem snad vše co se dá jen mi ještě zbývá pár gwentových karet a otazníků na mapě
-level 40, mistrovská vlčí zbroj (+ sposta zbraní a zbrojí v truhle)
-150 hodin, 59% achievementů
teď si dám trochu oraz a pak vzhůru do Tussiantu :)
Link
Jinak tu pozvánku na kill server jsem dostal taky, ale počkám si až na normální betu (moc práce). Nebudu si kvůli jednomu odpoledni kazit překvapení.
1) lock na 30FPS - u AAA hry v roce 2016 nemůžeš hrát na 60 nebo víc FPS. U konzolí je to pochopitelné, ale na PC? Navíc, když ukazovali gameplay pro PC, bylo tam 60FPS - jak se ukázalo, tak měli předrenderované jenom ty části které ukazovali :-D
2) grafický downgrade, o kterém vývojáři do teď mlčeli, opět kvůli konzolím (podobně jako zaklínač 3) a díky kterému ta hra vypadá podstatně hůř, než hráči očekávali.
3) pokud máš grafiku od AMD tak Mafia 3 ti rozhází nastavení a v některých verzích dokonce nedokáže kvůli nekompatibilitě grafiku rozeznat :-D
4) na steamu už přes 1600 recenzí - hodnocení? 45% - hra neustále padá, textury a objekty se sekají a procházejí sebou navzájem a rolišení 1920*1080 nejde hrát na fullscreen.
To jsem zvědav, komu Ubi tenhle horký brambor hodi příště aby to s pořadovým číslem 8 pohřbili ještě hlouběji než to je.
http://www.zing.cz/novinky/33756/prvni-patch-pc-verze-mafie-3-odstrani-uzamceni-na-30fps
tenhle kolotoč s downgradem je už docela běžný
co se týče Zaklínače tak tam to špatné vůbec nebylo
na ultra to vypadá božsky
Mimochodem, kdo si chce zahrát kvalitní strategii ala Heroes, doporučuju sérii King's Bounty.
Ta hra je dobrá, ale protože finančně propadla, tak už nikdy nedosáhne toho maxima, kterého mohla.
už aby vyšel Dishonored 2 jinak to je docela bída tenhle rok