Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1144145147149150172

Komentáře

• Polsko?!? proč ? já chci Vláďu
  • Přišli mi dárečky, tak se musím pochlubit. :-)
    image
  • Na toto sa teším ako na spasenie. :)
  • gwent mě ve hře vůbec nechytl ale doufám že to budou "easy money" pro CD Projekt aby mohli udělat pořádně Cyberpunk 2077 a tu další AAA hru co mají v plánu :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Sice neoficiálně potvrzené, ale velmi pravděpodobné:

Hratelné postavy v Civ6:
    1 Catherina de Medici - France
    2 Cleopatra - Egypt
    3 Frederick Barbarossa - Germany
    4 Gandhi - India
    5 Gilgamesh - Sumer / Uruk
    6 Gorgo - Greece / Sparta
    7 Harald Hardrada - Norway
    8 Hojo Tokimune - Japan
    9 Montezuma - Aztec (DLC - 3 měsíce po vydání)
    10 Mvemba a Nzinga - (Alfonso I) Kongo
    11 Pedro II - Brazil
    12 Pericles - Greece / Athens
    13 Peter - Russia
    14 Philip II - Spain
    15 Qin Shi Huang - China
    16 Saladin - Arabia
    17 Teddy Roosevelt - America
    18 Tomyris - Scythia
    19 Trajan - Rome
    20 Victoria - England
    ---
    21 Isabella - Spain (DLC)
    22 Jadwiga - Poland (DLC)
  • upraveno 4. září 2016
    Mno tak síce o rok pozadu ale koho to trápi... W3 po 118 hodinách čistého času dohraný, so všetkými vedľajšími questami a zákazkami čo sa mi podarilo nájsť. :)

- Ciri sa stala zaklínačkou
    - Geralt na dôchodku s Triss
    - Radovid mŕtvy, Emhyr ovládol sever (s Temeriou ako autonómnym vazalom)
    - Cerys vládkyňou Skellige
    - Vernon a Ves živí, Dijkstra mŕtvy (asi jediné čo ma mrzí, škoda že to nešlo spraviť tak aby prežili všetci. No čo, vždy to bol vypočítavý sviniar)
    - Krvavý barón s manželkou mŕtvi
    - Keira Metz bohužiaľ mŕtva
    - skončil som na 34. leveli, s Majstrovskou kočičou zbrojou

Teraz odohrať Burial at Sea, a idem sa pustiť do Hearts of Stone. :)
  • @Arutha teď jedu W3 po druhé a zahraji si konečně ty datadisky pak se taky pochlubím jak to skončilo ale budu nejspíš dělat podobné rozhodnutí jako poprvé
    hraješ na PC? musím říct že jsem rád za můj nový PC páč ta hra vypadá na ultra opravdu skvostně (jediné co nemám na nejvyšší jsou vlasy Geralta :) to moc žere fps)
  • @DanielSvatoš Jop, hrám na PC, konečne mám niečo na tom rozbehám. :) Tá hra vyzerá absolútne fantasticky (dokonca rozbehám aj vlásky, ktoré síce nie sú nejak výrazné, ale vyzerá to pekne)
  • @Arutha já je taky rozběhám a normalně to nevadi ale když nejak vlezu a kamera je hnedka za hlavou tak fps rychle klesnou na nějakejch 35 a to mi vadí :D
  • upraveno 10. září 2016
    tak Zaklínač 3 pokořen a tentokrát i s datadiskem Srdce z kamene
    Zakladní hra
    -Baron přežil i jeho žena (jedinná změna od minule)
    -Ciri se stala císařovnou Nilfgaardu
    -Radovid mrtvý
    -Dijkstra mrty (Roche bych v tom nenechal ani za nic)
    -Cerys královna Skellige
    -na Kaer Morhen jsem přivedl každého včetně Letha
    -romance s Yennefer (minule jsem byl forever alone)

Srdce z kamene
    -pomohl jsem Olgierdovi

udělal jsem snad vše co se dá jen mi ještě zbývá pár gwentových karet a otazníků na mapě
    -level 40, mistrovská vlčí zbroj (+ sposta zbraní a zbrojí v truhle)
    -150 hodin, 59% achievementů
    teď si dám trochu oraz a pak vzhůru do Tussiantu :)
  • Fanúšici Gwintu, časovo obmedzená beta je vonku. :) Oficiálne ide iba o test serverov, čiže nie je k dispozícii deckbuilding, ide čisto o náhodne priradené multiplayer súboje so základnými balíkmi, ale aj tak je to prdel. :)
    Link
  • @Arutha: Měl jsem naprosto stejný konec (i všechny mezikonce) :-). A asi bych to i na podruhé dohrál stejně.
    Jinak tu pozvánku na kill server jsem dostal taky, ale počkám si až na normální betu (moc práce). Nebudu si kvůli jednomu odpoledni kazit překvapení.
  • R.I.P. Mafia III =D
  • @Gorgloj

1) lock na 30FPS - u AAA hry v roce 2016 nemůžeš hrát na 60 nebo víc FPS. U konzolí je to pochopitelné, ale na PC? Navíc, když ukazovali gameplay pro PC, bylo tam 60FPS - jak se ukázalo, tak měli předrenderované jenom ty části které ukazovali :-D

2) grafický downgrade, o kterém vývojáři do teď mlčeli, opět kvůli konzolím (podobně jako zaklínač 3) a díky kterému ta hra vypadá podstatně hůř, než hráči očekávali.

3) pokud máš grafiku od AMD tak Mafia 3 ti rozhází nastavení a v některých verzích dokonce nedokáže kvůli nekompatibilitě grafiku rozeznat :-D

4) na steamu už přes 1600 recenzí - hodnocení? 45% - hra neustále padá, textury a objekty se sekají a procházejí sebou navzájem a rolišení 1920*1080 nejde hrát na fullscreen.
    Tak H7 už je u konce a HoMaM je opět bez vývojářského studia.
    To jsem zvědav, komu Ubi tenhle horký brambor hodi příště aby to s pořadovým číslem 8 pohřbili ještě hlouběji než to je.
  • Mafia III mě stejně vůbec neláká to si dam radši znova jedničku
    http://www.zing.cz/novinky/33756/prvni-patch-pc-verze-mafie-3-odstrani-uzamceni-na-30fps
    tenhle kolotoč s downgradem je už docela běžný

co se týče Zaklínače tak tam to špatné vůbec nebylo
    na ultra to vypadá božsky
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Monte Karstark Říkáš, že sedmička to po šestce nenapravila?
    Mimochodem, kdo si chce zahrát kvalitní strategii ala Heroes, doporučuju sérii King's Bounty.

• SagartSagart Amo ergo sum
    @flanker.27 Jop, znám. Dohrál jsem legend a mám rozehraný i Crossworlds. Za mě super hra, vtipná, krásná grafika a ten nejšílenější sběr všech fantasy žánrů...
    @flanker.27 Ona H7 není špatná. Dle mého je určitě lepší než H6 a zažil jsem u ni i ono "ještě jeden tah a jdu spát". Jenže ta hra prostě nevydělává. A nikdo si nechce kupovat hru, která není hotová a je plná bugů. Ty bugy se časem opraví, ale ty recenze se špatným hodnocením už nikdo nepřepíše. A tak o hru není zájem, nikdo si ji nekoupí a ty DLC za 30 euro co konečně přidávají to, na co se čekalo, už vůbec ne.
    Ta hra je dobrá, ale protože finančně propadla, tak už nikdy nedosáhne toho maxima, kterého mohla.
  • Nejlepší HoMaM byl je a bude trojka :-D
  • @DanielSvatoš ale tady ta grafika klesla někam na úroveŇ Tomb Raider 2013 =D
  • @Everett_Young no já nesledoval trailery ani gameplay a teď nemám chuť to dohnat :) takže nemůžu soudit
    už aby vyšel Dishonored 2 jinak to je docela bída tenhle rok
    @DanielSvatoš Na konci října vyskočí ještě šestá cívka s Eddardem.
  • flanker.27 napsal(a):

To by mě zajímalo, jak daleko by to ve hře dotáhnu Gándhí se svojí politikou nenásilí. jedině by ho musel zpracovat nějaký Rimmer. "Nevejrej na mě, Gándhí!"

Relativně dost daleko - máš tam všechny možné druhy vítězství - kulturní, náboženské, technologické etc...
  • upraveno 8. října 2016
    skutečně se to moc nepovedlo...
  • @Amaroun myslíš Gándhího který má agresivitu 0 a pak mu při posledním věku ubráním klesne do mínusu a přeskočí na 99 takže Gándhí začne všechny vybíjet atomovkami? :twisted:
    Nechcete někdo na steamu kupón se slevou 75% na "Ori and the Blind Forest Definitive Edition"? Z nějakého důvodu jsem ho dostal, i když hru už dávno mám :-)
  • Určitě, přemýšlel jsem o tom, že si to zahraju. ;) Mimochodem na steamu mám z nějakých bundlů hry KHOLAT, Tharsis a Thea: The awakening. - Hrál někdo? :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.