@Dreamer Závidím. Já jsem stále ještě ve fázi, že mě to nehorázně štve, ale nutně potřebuju vědět, jak to skončí, která se střídá s fázi rezignace z toho, že to stejně nikdy nedopíše :-D
@Dreamer Vezmi si to z lepšej stránky. Keď raz budeš mať vnučky, možno si s nimi budeš lepšie rozumieť, ak budu tiež čitateľky. Spoločne budete v očakávaní kedy vyjde záverečný diel.
Ach jo, všichni tu netrpělivě očekávají, jen já se už dostal do fáze, kdy mě osudy postav absolutně nezajímají :( Měl bych si zase přečíst knihy, ale to plánuji až po vydání vichrů....
Ja som od samého začiatku presvedčená o tom, že táto sedemdielna trilógia sa dočká i ôsmeho pokračovania. Inak GRRM na tom cone v Mexiku, kde bol minulú jeseň spomínal, že ešte stále nevie aké to bude dlhé, takže na čísle 7/8 to skončiť nemusí, ale ak chce príbeh tak naťahovať, asi by si mal pohnúť.
A ku kuchárskym knihám, kde je každé jedlo, o ktorom padla zmienka i s postupom prípravy pribudnú knihy so všetkými outfitmi aké sa v knihách vyskytli aj s postupom šitia a zoznamom potrebných materiálov.
Komentáře
Tak co myslíte bude i osmá kniha
A důkazem že ani Pánbíček není všemohoucí bude to že tam s náma bude ve frontě taky :D
Prosím, nepoužívejte tag pro spoiler ve věcech, které nejsou spoilerem. Díky.