Připadá mi pořád zvláštní, že jsem od března nebyla v kině, ale vzhledem k tomu, co se chystalo, mě to ani moc nemrzí. Na další Mulan bych stejně Disney neplatila. Ale připadám si odcizená od současného filmového mainstreamu už delší dobu - mám dost všech těch zapomenutelných ucházejících filmů, které nic neznamenají pro tvůrce a jejich kulturní impakt bude stejně nulový. Cítím spíš zlomyslné pobavení, že velká filmová studia v čele s Disney prodělávají letos kalhoty.
Dá se tedy říct, že Mulan bude od září na internetu :twisted: Já jsem ovšem letos stále nejvíce zvědavý na nového Nolana a ještě víc na to, zda jeho ego uspěje v osobní misi zachránit kina
@DanielSvatoš Hmmm. Vizuálně působivé. Zajímalo by mě ale, kdy DC hraného Batmana představí taky v jiném úhlu pohledu, než je tenhle temný thrillerový realismus. Ano, i komiksy a animáky s Batmanem jsou temné, ale taky dost často připomínají, že se odehrávají v komiksovém světě. Co se týče představitele, tak mu v kostýmu je fajn, jinak nemůžu moc soudit. Je zvláštní, že takhle brzy prozradili, kdo bude záporák filmu.
@svoa00 Záporáků bude hned sedm- Riddler, Penguin, Catwoman, Joker, Firefly, Mad Hatter a Two Face. Matt Reeves vlastně točí noir Batmana jak chtěl 20 let zpátky dělat Aronofsky, tedy dost civilní "bez" cgi, se stealth akcí, dvě naháněčky a pár ran pěstí, Batmobil muscle car s velkým motorem. Year One + Long Halloween + Se7en zní jako dobrá kombinace. A je to boží, soudě dle traileru.
Za sebe ještě musím říct, že mi moc fajn přišlo promo na Gunnovu Suicide Squad
Z tohohle budou lidi hrozně urvaní (někteří jsou už teď). Já nikdy Nolanovi úplně na chuť nepřišla. Podle traileru mi to připadne jako mix jeho předchozích filmů navíc lehce šmrnclý Deja Vu. Jsem zvědavá, jak to dopadne bez Zimmerovy naléhavé hudby.
@Nevada Opravdu na h*vno rok. :( Klobouk dolů před borcem, že byl schopný točit doslova nad hrobem. Bude chybět jako BP jsem měl hodně rád. A pro MCU další komplikace.
Trailer k Duně jsem už viděl (což je u mě vůbec s podivem) někde na mainstreamu s českými titulky a nějak jsem nedokázal překousnout českou verzi litanie proti strachu. Já snad napíšu bratrancovi, ať vyhrabe původní české vydání a ověří, jak to tam přesně bylo.
Jinak jestli má představitel khala Droga hrát Duncana Idaha, tak měl býval začít s běháním už někdy v době, kdy ho odpravili v GoT..
Komentáře
(nebo orchestrální verze)
XX. století
Sacco a Vanzetti
Dělnická třída jde do ráje
Bitva o Alžír
Ostrov v ohni
Atentát v Paříži
Kapsy plné dynamitu
Velké ticho
Podivné vyšetřování
2 Rocky Horror Picture Show
3 Osvícení
4 Kruh
5 To
6 Pátek třináctého
7 Noční můra z Elm Street
8 Ospalá díra
9 Val Helsing
10 Saw
11 Chucky
12 Beetlejuice
13 Mlčení jehňátek
14 Adamsova rodina
15 Christine
16 Annabelle
17 Americký vlkodlak v Londýně
18 Blair Witch
19 Trick´r´Treat (?) - halloweenská dýně
20 Vymítač ďábla
21 Malý krámek hrůz
23 Vetřelec
24 Rituál
Jinak ten zámek a vesničani jsou ve Van Helsingovi taky, ale předpokládám, že je tím spíš myšlený Frankenstein.
25 Mumie
26 Horor v Amityville
27 Nenávist (Grudge)
28 Ztracení chlapci (Lost Boys)
30) Krotitelé duchů
31) Poltergeist
Za sebe ještě musím říct, že mi moc fajn přišlo promo na Gunnovu Suicide Squad
:( Klobouk dolů před borcem, že byl schopný točit doslova nad hrobem. Bude chybět jako BP jsem měl hodně rád. A pro MCU další komplikace.
Jinak jestli má představitel khala Droga hrát Duncana Idaha, tak měl býval začít s běháním už někdy v době, kdy ho odpravili v GoT..