Tywin se kromě drancování Králova přístaviště (a i tam se dostal lstí/zradou) války nezúčastnil. Mace Tyrell se během války flákal při obléhání Bouřlivého konce. Jeho největším výkonem bylo spořádání dobré večeře.
63 nových příspěvků! A k tomu jsem si před chvilkou dal jeden lahváče Primátora Double a na písmenka sotva vidím. Takže tohle opravdu nehodlám číst :D Jen se zeptám, přišli jste na nějaký zásadní objev?
To mne zajímá, vzhledem k způsobu života Dothraků, jak si Drogo zjistil jméno svého otce :-D
Jinak super díl, akorát ty scény kdy najednou všichni muži hlídky udělají nějaký rozpačitý akční pohyb by mohli vypustit.. Vypadá to jak s nějaký český nepovedený pohádky :-D
Tak jsem vydržela (nedobrovolně) až do teď. A musím říct: WAU, nutně potřebuji být v Západozemí (nejlépe na Zdi)!!! Až na začátek s Malíčkem nemám co vytknout, navíc jsem se po dlouhé době konečně dočkala Jona. Scény na Zdi byly podle mě skvělé (hlavně výsměch Alistera a Jonovo naštvání), Dothracká část mě velmi mile překvapila (hlavně "tanec" Khala Droga) a události v Králově přístavišti mě pobouřily, nakrkly a vykolejily jako v knize (Malíček je taková svině a doufám, že Cersei vytuhne nějakou krutou a bolestivou smrtí). Jaime je podlě mě v pohodě, zahrán dobře a rozhodně vypadá skvěle (ikdyž jsem si ho představovala s delšími kudrnatými vlasy). Ještěže (nebo škoda, že?) jsem knihu četla, čekat na další díl (jak to dopadne s Nedem) musí být peklo :)))
Komentáře
Mace Tyrell se během války flákal při obléhání Bouřlivého konce. Jeho největším výkonem bylo spořádání dobré večeře.
já bych řekla, že ta ruka sehrála větší část, to ano, ale řekla bych, že na něj měla i velký vliv Brienne
Jen se zeptám, přišli jste na nějaký zásadní objev?
Jinak super díl, akorát ty scény kdy najednou všichni muži hlídky udělají nějaký rozpačitý akční pohyb by mohli vypustit.. Vypadá to jak s nějaký český nepovedený pohádky :-D
Jaime je podlě mě v pohodě, zahrán dobře a rozhodně vypadá skvěle (ikdyž jsem si ho představovala s delšími kudrnatými vlasy).
Ještěže (nebo škoda, že?) jsem knihu četla, čekat na další díl (jak to dopadne s Nedem) musí být peklo :)))