Hra o trůny 1x07 - Vyhraješ, nebo zemřeš

upraveno 30. května 2011 v 1. řada
1457910

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 31. května 2011
    Tywin se kromě drancování Králova přístaviště (a i tam se dostal lstí/zradou) války nezúčastnil.
    Mace Tyrell se během války flákal při obléhání Bouřlivého konce. Jeho největším výkonem bylo spořádání dobré večeře.
  • upraveno 31. května 2011
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 31. května 2011
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 31. května 2011
    Vrátim sa k Jaimemu - veď Waldau je absolútne perfektný!
    Faelivrin
    já bych řekla, že ta ruka sehrála větší část, to ano, ale řekla bych, že na něj měla i velký vliv Brienne
    uff, lidi, to množství spoilerovýho textu už je i na mě moc - nechcete to přesunout do spešl tématu? už jsme docela daleko od tématu té epizody...
    Alek: napr. "Co nám vadí" :)
    Třeba: Všichni v sáze se chovaj jak pitomci nebo Kde udělali soudruzi z Westerosu chybu :-)
    dopekla i ked som sagu precital a pocas tejto postavi som opakoval vetu Ned ty idiot. Som sa nechal strhnut a veril , ze mu ten jeho plan vyjde.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 31. května 2011
    63 nových příspěvků! A k tomu jsem si před chvilkou dal jeden lahváče Primátora Double a na písmenka sotva vidím. Takže tohle opravdu nehodlám číst :D
    Jen se zeptám, přišli jste na nějaký zásadní objev?
    Nemyslim, jen tu byly prostě další pěkné rozbory a postřehy od nečtenářů, což později vedlo k trochu jiné diskuzi :-)
    To mne zajímá, vzhledem k způsobu života Dothraků, jak si Drogo zjistil jméno svého otce :-D

Jinak super díl, akorát ty scény kdy najednou všichni muži hlídky udělají nějaký rozpačitý akční pohyb by mohli vypustit.. Vypadá to jak s nějaký český nepovedený pohádky :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 31. května 2011
    Jaime/Waldau je super, takze jsem s Macejkem ve stejne rade
    no říkejte si co chcete,ale Samwell se mi moc zamlouvá :-D,, nemá chybu.. stejne jak Tyrion...
    Jo, Samwell byl v této epizodě super! A jak krásně "utřel" Jona :D
    Montezuma3: Aha to už jsem pozapomněl :-D
    Jak se vám líbila ta scéna, kdy Jon a Sam odřikávají přísahu? Mně přišlo, že to odmleli strašně rychle...dalo by se z toho vytěžit víc...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 31. května 2011
    Tak jsem vydržela (nedobrovolně) až do teď. A musím říct: WAU, nutně potřebuji být v Západozemí (nejlépe na Zdi)!!! Až na začátek s Malíčkem nemám co vytknout, navíc jsem se po dlouhé době konečně dočkala Jona. Scény na Zdi byly podle mě skvělé (hlavně výsměch Alistera a Jonovo naštvání), Dothracká část mě velmi mile překvapila (hlavně "tanec" Khala Droga) a události v Králově přístavišti mě pobouřily, nakrkly a vykolejily jako v knize (Malíček je taková svině a doufám, že Cersei vytuhne nějakou krutou a bolestivou smrtí).
    Jaime je podlě mě v pohodě, zahrán dobře a rozhodně vypadá skvěle (ikdyž jsem si ho představovala s delšími kudrnatými vlasy).
    Ještěže (nebo škoda, že?) jsem knihu četla, čekat na další díl (jak to dopadne s Nedem) musí být peklo :)))
  • upraveno 1. června 2011
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.