Tanec s draky

upraveno 21. května 2011 v Píseň ledu a ohně
27. dubna 2011 - Kong je mrtev!

Číst celý článek zde
1181921232449

Komentáře

• upraveno 5. června 2011
    No, když pomineme, že mladý lord Blakeney už byl starší než jen deset let, tak uznávám, že si zvolil docela dobrý příklad. :-)
  • upraveno 5. června 2011
    možno to bol ender wigin alebo fazolek :)
  • upraveno 11. června 2011
    Myslí si tu někdo, že by autor mohl vůbec kdy celou ságu dopsat? Mám tušení, že se ani nikdy nikdo nedozví jako to celé vlastně dopadlo, carramba...
  • upraveno 11. června 2011
    myslím, že gordický uzol bol rozťatý a ságy sa dožijeme. som o tom presvedčený a pevne dúfam. a možno aj nejakých ďalších príbehov z toho sveta.
  • upraveno 12. června 2011
    Jen se chci zeptat, bylo nekde receno nebo probirano co je nebo by mohlo byt v dopise, ktery mel Ned předal ve vezeni Varysovi?
    Vůbec netuším, o co jde. Tuhle část si z knihy nevybavuju...
    já jsem četla nějaké spekulaceo tom, že chtěl napsat Jonovi pravdu o jeho původu...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 12. června 2011
    Tohle si teda taky nevybavuju, ale chtěla bych, aby Ned napsal mě pravdu o Jonově původu :)
    mělo by to být na straně 199. každopádně to jsou jen dohady. na str. 196 Ned vzpomíná na prosbu umírající Lyanny, potom je řec o předání vzkazu a o tom, že Ned by se mohl přidat k černým na Zeď, kde je i jeho bratr a jeho bastard. ,,Vzpomínka na Jona naplnila Neda pocitem hanby, zármutku
    příliš hlubokého, než aby šel vyjádřit slovy. Kdyby jen tak mohl
    chlapce znovu vidět, posedět s ním, promluvit s ním...''
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 12. června 2011
    Já si pamatuju, že Ned Varyse žádal o pergamen a pero a chtěl po něm, aby zajistil doručení dopisu. Ale měla jsem za to, že se to neuskutečnilo. Musím si tu pasáž znovu přečíst.
    máš pravdu, varys řekl že by si ten dopis sám nejdříve přečetl a pokud by v něm nebylo nic co by mu mohlo nějak uškodit, tak by ho poslal. no a pak se to nějak zamluvilo a žádný vzkaz nebyl napsán.
  • upraveno 20. června 2011
    Já bych taky prosím chtěl být reviewer.... Navíc bych s tou knížkou určitě vypadal lip :P :O
    No hlavně by tím reviewerem mohli být překladatelé, ale to si asi netroufnou :-(
    Dají se u nás sehnat starší díly v angličtině?
    2Chmur: Zrovna včera jsem náhodou sehnal A Storm of Swords v Brně ve Vaňkovce (Dobrovský) za 197 (!) Kč
    Dají se u nás sehnat starší díly v angličtině?V NeoLuxoru jsem se v Pátek začetl do ang Střetů Králu.... měli to hned v sekci Ang Bestseller :-)
    Má někdo, prosím pěkně, podrobnější info o dostupnosti angl. verze Tance s Draky v síti Luxor? Vím, že se to tady už řešilo, pověřil sem partnerku dotazem v NeoLuxoru, ale to chce asi přímo na někoho kompetentního, protože tamní prodavači nevědli ani o co jde. Budu moc vděčný za info, ale zkusím pozjišťovat i sám samozřejmě, přeci jen, dvanáctý červenec se blíží.
    Jarilo: Taky už jsem se zajímal a taky se přimlouvám za info
    Toho Konga musím mať! :)
    Ja to vidím na US/UK amazon s prioritným kuriérom do 2-4 dní.
  • upraveno 21. června 2011
    Pre slovákov: http://www.eurobooks.sk/sk/produkt/54743/A-Dance-With-Dragons-Book-5-of-a-Song-of-Ice-and-Fire/
    Informoval som sa e-mailom a knihu budú mať skladom k dispozícii už v deň vydania. Cena: 17.85e + osobný odber(Bratislava) zdarma/poštou 2.19e/osobným kuriérom 9.52e
    diky!
    Psal jsem do Neoluxoru, tak uvidíme. Když to jsou schopni zajistit na Slovensku, tak to sakra musej dokázat i u nás, ne? :-)
    uz som objednal, tak si drzim palce :)
    Ja som objednal na bookdepository.org. Nulové poštovné a tipujem zdržanie maximálne týždeň. :)
    Alek: No to doufám :-)
    Na amazonu 12,5 pounds, ale nenašel jsem kolik chtěl za poštovné
  • upraveno 22. června 2011
    ja asi nesmyslne obetuju prachy za koupi ebooku , cca prvni den :)
    Taky uvažuji o ebooku, musím se podívat, kolik na Amazonu za něj budou chtít. Anebo budu sprostě šetřit a počkám na net. :-)
    Přece jenom do sbírky se nehodí...
    Jo, Neoluxor se mi dnes ozval.
    Knihu máme objednanou, je dost možné, že se u nás objeví hned 12.7.
    Jakmile kniha dorazí, budeme Vás ihned kontaktovat.
    Ale já stejně možná půjdu do Kindle verze - mám tam po ruce slovník.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.