Tanec s draky

upraveno 21. května 2011 v Píseň ledu a ohně
27. dubna 2011 - Kong je mrtev!

Číst celý článek zde
1192022242549

Komentáře

• upraveno 22. června 2011
    Já zase mám radši že si ty slovíčka atd můžu psát někam do knihy či na papírový obal... Navíc se tím líp listuje atd.... Ebooky nějak nemusím... To je zlo :-D a Kindle jsem nezkoušel...
  • upraveno 23. června 2011
    Kindla mohu doporučit. Má spoustu výhod a jednu velkou nevýhodu - blbě se v knize listuje. A když se chci podívat na mapu, tak je moc maličká. :-)
    Zato vyhledávání podle klíčového slova je super.
    Ebooky na monitoru se čtou blbě.
    Já na kindlu taky moc nečtu (asi od doby, co mám iPad :-), ale právě ten slovníček je super, jen postavím kurzor ke slovu a vyjede mi překlad. Žádné listování či přepisování do slovníku.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 23. června 2011
    Martin při návštěvě Slovinska navštívil tento hrad. Že by sbíral inspiraci, aby nám mohl ukázat Casterly Rock skrze nějakou POV?
    kvuli slovniku bych si ho mel do te doby rootnout...
    Spoiler z obálky: "But Daenerys has thousands of enemies, and many have set out to find her. As they gather, one young man embarks upon his own quest for the queen, with an entirely different goal in mind.

Kdopak to asi bude?
    Martell
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 23. června 2011
    A ten entirely different goal je pomsta?
    Proč by se mstil? Martellové a Targaryeni si nic neudělali ne ? :-) Spíš bych řekl že bude ctižádostivý

a btw spoileruje se tady (začerňuje)? :-D
    začerňovat se nemusí, ale jistota je jistota. :-) No řekněte, neláká vás ten černý řádek? Nejlepší prostředek na zvýraznění. :-)
    upraveno 23. června 2011
    Amaroun: Ne na Targaryenech (viz poslední* Doranova slova v Hostině) *povedlo se mi nejdřív napsat "podlesní"

P. S. Začerňovat budu jen u seriálu a pokud bude nějaká diskuse přímo k ději Tance.
    Že by ho tatínek poslat nadbíhat Dany?

A pak je tam ještě jeden maník/ženská, co má schopnost zrušit navždy Daenerysin nárok na železný trůn.
    flanker.27: už vím jak to myslíš s tou pomstou... Přečetl jsem si teď poslední řádky kapitoly Princezna ve věži.... Quentyn šel pro oheň a krev :-)
    Napadává vás někdo jiný kdo by mohl být ? :-)
    A pak je tam ještě jeden maník/ženská, co má schopnost zrušit navždy Daenerysin nárok na železný trůn.
    Teď nvm koho myslíš :-)
    Celé znění: Fleeing from Westeros with a price on his head, Tyrion Lannister, too, is making his way to Daenerys. But his newest allies in this quest are not the rag-tag band they seem, and at their heart lies one who could undo Daenerys’s claim to Westeros forever.
    jorah
    Gerion Lannister, who is persumed dead, with his almighty ancestral sword Brihtroar :)
    Ha!! pravda.... na Geriona jsem byl vždy zvědavej a tak nějak čekal %ze se tam objeví ... tak uvidíme :-)
    A nemůže být Gerion třetí hlava draka? Je to vlastně úplná kravina, zapomeňte na to, seknul jsem se o generaci :-)
    Gerion jeee bratr Tywina ne ? nejmladší... relativně by mohl být stejně starý jako Jaime, či o trochu starší...
    Som Vám ale zamotal hlavy :), tak stary ako Jaime byt nemoze, pretoze je strasi ako jeho teta Genna, takze na vypravu sa vydal priblizne ako 45 rocny a v sucasnosti moze mat 55.
    já myslím že se Dany konce ságy nedožije, a nepadne ani v boji proti jiným. Spíš jí dostane zápal plic způsobený dýkou nějakého "rádce". a martellovy naděje pujdou taky do háje. tak nějak mě to celkově přijde po přečtení všech zatím vydaných knih.
  • upraveno 24. června 2011
    Dany čekají ještě nějaké zrady (1-2 už nemapatuji), tak kdo ví, jak to s ní dopadne. Spíš jsem z té informace, co bude na přebalu, měla dojem, že by se mohl objevit někdo, kdo má větší pokrevní nárok na trůn než ona... Ale možná se jenom snaží být tajemní a někdo ji chce obyčejně odpravit.
    No když to vezmeme logicky, větší nárok jako dcera může mít pouze syn, nebo starší dcera. Takže pokud Aegon nějakým způsobem nepřežil masakr Targaryenů nebo Aerys neměl další dítě, tak nevím kdo by mohl mít větší nárok na trůn než Dany.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 24. června 2011
    dědic Rhaegara
    upraveno 24. června 2011
    Kdokoliv, kdo má dost síly nebo dost respektu nebo v ideálním případě obojího.
    Zdravím....nevíte někdo kolik je poštovný na Amazonu? Díky moc
    To nevim, Bookdepository poštovný nevede :-)
  • upraveno 26. června 2011
    Takže konečná cena je těch 18,27 liber?¨
    Teda Eur ne Liber
    Ještě se to bude asi měnit, myslím, že zrovna Bookdepository má mít někdy za týden slevu 10% na fantasy knihy - ale už teď tem maj velkou, tak to možná je konečný. Nevim...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.