Tanec s draky vyjde 12. července 2011!

upraveno 6. března 2011 v Píseň ledu a ohně
Tanec s draky sice není hotov, ale jeho dokončení je tak blízko, že se vydavatel a GRRM dohodli na stanovení data vydání. Stane se tak 12. července 2011, což je za 130 dní ode dneška. V ten den bude Tanec s draky v knihkupectvích. Dále citujme GRRM:
imageČíst celý článek zde
191011121315»

Komentáře

• upraveno 11. července 2011
    Já si taky objednal ebook z Amazonu, ale kdo si to bude chtít chtít stáhnout, tak imho nebude mít žádný problém. Ta ochrana amazonu se, pokud vím, dá celkem jednoduše překonat... počítám, že ještě ten samý den to bude dostupné na fórech... :)
    I když si koupím Kindle verzi, stejně si chci postupem času koupit i paperbacky, takže se tam zítra ráno asi stavím :-)
    JJ též :-)
    volal som do eurobooks, že či už majú a majú. zajtra cez obed idem pre knihu :)

stačí 6 rokov čakania a zrazu je to tu :D

pravda, teraz 6 týždňov čítania odhadom. minimálne. že som sa ja učil po rusky.... :(
    Já se sice učil anglicky, ale taky jsem na to "čtení" zvědavej. :-)
    Už dlouho jsem neměla žádné "těšení se" na nějakou tu kulturu. Příjemné =)
    Hostina mi zabrala 5 týdnů. Tanec bude přečtený asi rychleji, protože je to novinka a budu číst a číst. :-)

Sarven: Rusky jsem se učila taky a teď sotva přečtu azbuku.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. července 2011
    Azbuku jakž takž, ale jinak si pamatuju leda pár básniček. Ale pořád bych jí kěl jako druhej jazyk radši než němčinu, ze který už neumim ani to, leda die Hinrichtung a das Totaleinsatz :))
    flanker: Jedina dve slova v zivote nemcinare, ktere potrebuje, jsou "verstopfung" a "durchfall" :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. července 2011
    Jo, tomu eště taky rozumim :))
    @Aqwarty: Zajímavé, právě tohle mě napadlo jako první, když přišla řeč na německá slovíčka.

Ještě bych dala dohromady Lorelei, ale jinak mě osm let němčiny v podstatě nepoznamenalo.
    No a už máme 12tého :))
  • upraveno 12. července 2011
    kdyby nekdo narazil na verzi tance ke stazeni byla bych velice vdecna za odkaz do zprav. Sice mam objednanou hmotnou verzi, ale ja to proste nevydrzim. :)
    Tak knihu už mám jen teď řeším jak to z nějakého Epubu převést na pdf :-(
    Hotovo Hurrayyy.... Na zájemce jsem nezapomněl :-)
    To isté ako koriandr36
    Taky bych byl za odkaz rád. Jelikož zbytek ságy máme česky, přijde nám zbytečné, mít jednu z knih anglicky. Navíc, z okolních čtenářů (taťka, kámoši...) jsem asi jediný, kdo by si pořádně početl, takže to ztrácí smysl. Ale zase se mi nechce čekat na příští rok (stačí že musím čekat na druhou řadu AGOTu a Borgiů), protože vím, že bych se neuhlídal, a vyhledával spoilery :-(
    Dotaz na ty, co už to mají: Je tam ta kapitola s Dany, co už byla uveřejněna v Hostině? Nebo to GRRM překopal komplet?
    Ben Nevis: Jo, je tam v původní podobně.
    No jo... Ale co s ebookem, když na čtení není čas. Dělám vlastní průběžné pátrání, ale kdyby někdo natrefil na audiobook, stačilo by jemně naznačit...
    Tak ten asi hned tak nebude...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 12. července 2011
    .
    tak dle predpokladu uz se to vali vsude (epub,mobil,pdf,doc)
    .
    Musim to rict, ale uz taky drzim konga za hrbet:)
    Tak teď jdu pro něj do Neoluxoru už tam někdo byl ? :-D
    Amaroun: Ja:) A maj toho plny sklady:-)
    V Neoluxoru je ho plno, právě jsem tam byl a nakonec nekoupil, Kindle mi stačí. A pak asi půjdu do nějaké kolekce 1-5. Je to teda slušná bichle a myslím, že ho tam maj dost pro všechny. A audiobooky by měly být dostupné taky k dnešnímu dni. Tak se ukážou brzy, odhaduji.
    Já jsem byl nejdřív v Palladiu kde ho nemaj v databázi tak jsem musel na Václavák... Bichle je to slušná a i se slevou docela pálka....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.