Oblíbená postava?

upraveno 2. června 2011 v Akce a hlasování
1343537394059

Komentáře

• upraveno 27. prosince 2011
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 27. prosince 2011
    Ollena je fajn, ale jako POV by se mi asi nelíbila (vidět jí do hlavy). Willas mi přijde mnohem zajímavější, i když o něm toho moc nevíme. A myslím, že je to i větší šance. Martin má pro mrzáky slabost.
  • upraveno 27. prosince 2011
    Pche! Krakatice se smrti nebojí
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 27. prosince 2011
  • upraveno 28. prosince 2011
    No jo, ale kdyby třeba z "táboru Stannis" byla POV Melissandra, pro mě by to bylo mnohem zajímavější.
    Mnozí doufali, že se tak v Tanci stane...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 28. prosince 2011
    Já bych to přivítala jen kdyby to bylo v prologu :)
    V Tanci je Melissandra, ale co jsem koukal, tak asi jen jednou.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Souhlasím s šoupnutím Melissandry do prologu!!! A Cersei by prolog taky docela slušel...
    Vidím, že Martinova specialita vytvářet z prologu nekrolog není drahým čtenářům nijak utajena. :-)
    Ale myslím si, že Melisandra je natolik "záhadná" postava, že POV by jí jen ublížilo. Některým postavám je lepší do hlavy nevidět.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já bych nechtěla Melissandře vidět do hlavy - raději do břicha roztomilou sečnou ranou...
    Kdyby bylo vidět Melissandře do hlavy, Martin by musel vymýšlet, jak funguje to její čarování.
    Každopádně Melissandra je kněžka, tak se musí chovat trošku jako náboženský fanatik, což ji přidává negativního hodnocení.

Davos je jedna z mála opravdu kladných postav. Osobně ho mám ráda, ale moc se toho kolem něj neděje, proto může připadat nudný.
    Ale souhlasím s tím, že některým postavám by vlastní POV hodně ublížila - určitě Melisandře, Maličkovi, Varysovi.

Davos je u mě takovou snahou o nahrazení Eddarda. Ale dost v tom pokulhává.
    No jo taky by mi nevadili Melisandra nebo Cersei v Nekrologu...pardon, prologu.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Zabíjení v krvi. Jak málo stačí, aby ze mě byla populární osoba. Proto masovejm vrahům do vězení chodí tolik dopisů od fanynek :)
    Davos neslouží servilně, proti tomuto výrazu se co nejostřeji ohrazuji, neb znamená bezpáteřnost, bezúsudkovost. Davos se vnitřně ztotožňuje se Satnnisovým pohledem na spravedlnost, což je dle mého naprosto odlišná věc. Ano, je to moje nejoblíbenější postava a kdo říká, že se kolem něj nic neděje, ten by to měl vzít znovu od začátku...
    Pro mne by byl Stannisuv pohled na spravedlnost docela sympatický v případě že by existovala nějaká dělba moci... Takhle je to pro mne chladná osobnost, která se moc pro kralování nehodí...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    To je otázka názoru. Každopádně to by mělo směřovat spíš na Davose, schválně jestli odpoví.
  • upraveno 29. prosince 2011
    Z POV mám rád skoro všechny (je to tak dobře napsané, že můžu nenávidět jen Cersei :D ), ale mezi ty nejoblíbenější patří Arya, Davos, Jon, Theon (kvůli jeho pěkné tvářičce určitě ne, to jen ty jeho kapitoly jsou dobře napsané) a Tyrion. U těhle postav jsem pořád koukal dopředu kdy si o nich něco přečtu.
  • upraveno 1. ledna 2012
    můj nejoblíbenější je jednoznačně Oberyn Martell ,Victarion Greyjoy a Jon sníh
    upraveno 1. ledna 2012
    Jo z vedlejších postav je Oberyn Martell jednoznačně nejlepší.
  • upraveno 1. ledna 2012
  • upraveno 1. ledna 2012
    Proč ne Oberyn? Mi připadal mnohem sympatičtější (zábavnější, živější) než Quentyn.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.