TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
12627293132362

Komentáře

• upraveno 18. ledna 2012
    Koukám, že s Nevadou založíme antigreyjoyovskej klub :D Armitage by ale rozhodně na Greyjoye pasoval.
  • upraveno 19. ledna 2012
    http://www.edna.cz/touch/videa/uvodny-trailer--40179.asp To může být docela zajímavý :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 19. ledna 2012
    No konečně! Whitechapel S03E01 - 30-Jan-2012
  • upraveno 20. ledna 2012
    Zrovna jsem dokoukal AHS a jsem docela příjemně překvapen.. opravdu povedená záležitost.
    Simpsons 23x06 Jedna Bouvierka... Mám pocit Selma říká že mluví každým fiktivním jazykem od Dothračtiny po hadí jazyk - To už máme druhý odkaz na SOIAF v Simpsonových :-)
    http://www.csfd.cz/film/309250-great-expectations/ Parádní seriál s hutnou atmosférou hned od začátku.
    Dickens je prostě nejlepší :-) Btw Toho jsem jako povinnou četbu četl nejradši :-)

Hrajou tam dva herci z Agotu - Harry Lloyd (ten je zase úžasný) a Mark Addy
  • upraveno 21. ledna 2012
    pozrel som prvý alcatraz a dosť rozpaky. herecky aj príbehovo poslabšie, "utečenec" mi prišiel veľmi povrchne vykreslený. nerobí mu problém zastreliť kohokoľvek, aby nakoniec na cintoríne povedal, že to chápe. hm.... hlavná zápletka je skôr haluz ako zaujímavá, ale asi ešte pár dielov skúsim.
    no a nový justified.... výborné! trochu to vyzerá ako keby to skrížili s No country for old man :), aspoň čo sa týka novej veľkej ryby. teším sa na Ďalšie diely, do GoT2 je zdá sa čo pozerať :)
    upraveno 21. ledna 2012
  • upraveno 22. ledna 2012
    Fakt? Ja by som povedal, že boydov tajný plán. Ale je to tak strihnuté, že pokojne mohlo ísť aj o dohodu
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 22. ledna 2012
    Sarven: viděl si jen první díl nebo i díl Ernest Cobb? protože "V plotě je 47 planěk" je vážně skvělej záporák.
    upraveno 22. ledna 2012
  • upraveno 22. ledna 2012
    pretože je o oddychovom móde, takže sedel v kancli... :)

EY:videl som iba prvý diel zatiaľ
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 22. ledna 2012
    Sarven: na druhý se rozhodně podívej.
  • upraveno 24. ledna 2012
    pozrel som si.... a okrem výstrihu slečny policajtky nič čo by bolo lepšie. veľmi jednoduchá až naivná story, slabé dialógy a herecké výkony (s výnimkou Naila)
    naznačovanie záhady je fajn, ale práca na epizódach mi príde dosť slabučká...
  • upraveno 25. ledna 2012
    Sledujete někdo Haven?
    Ze začátku mě to silně nebavilo, protože tam díl co díl recyklují stejné schéma zápletky (něco se děje --> máme zjevného podezřelého --> viník je jeho příbuzný --> regulars přežijí a zrecyklují se do původního stavu), ale ke konci sezóny a v druhé sezóně tam začali konečně řešit nějaký zajímavější děj.
  • upraveno 25. ledna 2012
    Mě osobně v poslední době hodně dostal seriál Zákon gangu (Sons of Anarchy)...strašně jsem se do toho zažral...
  • upraveno 31. ledna 2012
  • upraveno 1. února 2012
  • upraveno 1. února 2012
    Tohle mám na svém seznamu už delší dobu, popis mě zaujal.
  • upraveno 1. února 2012
    Pokud máš rád když je hlavní postava nejednoznačná (resp. celkem svině), tak budeš spokojen. Ono to není samozřejmě jenom o starostovi, výkony několika dalších jsou taky zapamatováníhodné. Scénář napsaný velmi slušně a především těch 8 epizod je vyrovnaných, nekolísá to dolů.
  • upraveno 1. února 2012
    upraveno 2. února 2012
    Já se k tomu ještě nedostala. Snad dnes večer :)
  • upraveno 6. února 2012
    Tady zjevně nejsou moc v obraze:
    http://www.edna.cz/novinky/novinky/obnovene-a-zrusene-serialy--kablove-televize--vyhodnoceni-indexu-.asp
    Edit: Ale je možné, že jenom špatně čtu ty barvy. :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 6. února 2012
    heavy_head: Já bych řekla, že je míněna aktuální (nová série), která ještě nezačala... Protože bíle tam je třeba i True Blood a ta čeká na 5. sérii (takže si asi nespletli, že ještě nebyla odvysíláno nic)...
  • upraveno 6. února 2012
    hehe, exprt :-)
    upraveno 6. února 2012
    heavy_head: Teď mi došlo, že jsi možná spíš myslel to "téměř obnoveno - svítá na lepší časy". Tak to asi taky myslí, že ještě nezačlo vysílání nové série (dotáčí se, upravuje se apod.), protože třeba opět True Blood se právě natáčí (a tím pádem je dávno rozhodnuto, že další série bude)...
  • upraveno 6. února 2012
    Krisa: Díky, určitě je to tak, jak píšeš. Ale stejně tam mají v těch barvách zmatek a GOT má být zeleně, aby se lidi zbytečně neděsili! :-)
    Alek: Co to? :-)

Zkusil jsem první tři díly Bosse a rozjíždí se to slibně. "Pokazil se nám drtič na odpadky, miláčku. Musím ho dát spravit." Kdo viděl, ví, o čem je řeč.
    Taky jsem se podíval na první díl Once upon a time - a byl jsem z něho nadšený! Nemůžu se dočkat, až si udělám čas na další díly. Doufám, že se to časem nějak nezvrhne. Začátek mě silně navnadil. Prolínání pohádek a reality - to já můžu.
    Mám v plánu zkusit i Grimm. Narazil jsem na něj čirou náhodou taky na Bedně. V nejbližší době si pro něj zajdu do krámu. :-) Aspoň pár dílů.Snad mě nezklame.
    Teď mám ale obavu, aby se mi nezačalo líbit všechno, co ze seriálů na zkoušku ochutnám. To by byl fakt děs. :-)
    upraveno 6. února 2012
    Once upon a time je skvělý seriál, je to jedna z nejlepších novinek. Mám ráda pohádky, takže je to přesně pro mě. Robert Carlyle je prostě boží a navíc tam jsou 2 velcí sympaťáci. Jo a zlou královnu hraje strašně krásná paní (tvrdí to i můj bratr, takže to není jen z pohledu holky).
    Grimm je celkem fajn, ale oproti OUAT je to slabší. Viděla jsem asi 4 díly a zbytek mám v pořadníku, takže to není seriál, který když neuvidím minutu po premiéře, budu mít zkaženej celej den. A musím uznat, že oproti prvnímu dílu, mě ty další už tolik nebaví. Ale velké plus má Silas Weir Mitchell, ten mne bude bavit kdekoli.
  • upraveno 6. února 2012
  • upraveno 6. února 2012
    Grimm je podstatně akčnější než Bylo, nebylo. :-) Ale půjdu i do dalších dílů. Hrajou tam samí sympaťáci. ;-)
    To nevadí, Aleku, stejně jsem z toho, co tu říkáš, nepochopil ani slovo. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.